第174页
- 第1页
- 第2页
- 第3页
- 第4页
- 第5页
- 第6页
- 第7页
- 第8页
- 第9页
- 第10页
- 第11页
- 第12页
- 第13页
- 第14页
- 第15页
- 第16页
- 第17页
- 第18页
- 第19页
- 第20页
- 第21页
- 第22页
- 第23页
- 第24页
- 第25页
- 第26页
- 第27页
- 第28页
- 第29页
- 第30页
- 第31页
- 第32页
- 第33页
- 第34页
- 第35页
- 第36页
- 第37页
- 第38页
- 第39页
- 第40页
- 第41页
- 第42页
- 第43页
- 第44页
- 第45页
- 第46页
- 第47页
- 第48页
- 第49页
- 第50页
- 第51页
- 第52页
- 第53页
- 第54页
- 第55页
- 第56页
- 第57页
- 第58页
- 第59页
- 第60页
- 第61页
- 第62页
- 第63页
- 第64页
- 第65页
- 第66页
- 第67页
- 第68页
- 第69页
- 第70页
- 第71页
- 第72页
- 第73页
- 第74页
- 第75页
- 第76页
- 第77页
- 第78页
- 第79页
- 第80页
- 第81页
- 第82页
- 第83页
- 第84页
- 第85页
- 第86页
- 第87页
- 第88页
- 第89页
- 第90页
- 第91页
- 第92页
- 第93页
- 第94页
- 第95页
- 第96页
- 第97页
- 第98页
- 第99页
- 第100页
- 第101页
- 第102页
- 第103页
- 第104页
- 第105页
- 第106页
- 第107页
- 第108页
- 第109页
- 第110页
- 第111页
- 第112页
- 第113页
- 第114页
- 第115页
- 第116页
- 第117页
- 第118页
- 第119页
- 第120页
- 第121页
- 第122页
- 第123页
- 第124页
- 第125页
- 第126页
- 第127页
- 第128页
- 第129页
- 第130页
- 第131页
- 第132页
- 第133页
- 第134页
- 第135页
- 第136页
- 第137页
- 第138页
- 第139页
- 第140页
- 第141页
- 第142页
- 第143页
- 第144页
- 第145页
- 第146页
- 第147页
- 第148页
- 第149页
- 第150页
- 第151页
- 第152页
- 第153页
- 第154页
- 第155页
- 第156页
- 第157页
- 第158页
- 第159页
- 第160页
- 第161页
- 第162页
- 第163页
- 第164页
- 第165页
- 第166页
- 第167页
- 第168页
- 第169页
- 第170页
- 第171页
- 第172页
- 第173页
- 第174页
- 第175页
- 第176页
指出下列画线部分在句子中所作的成分。
1.When she was sent to a boarding school, she felt rejected by her parents.
作__________
2.Equipped with much experience in teaching, he is well respected by all his students.
作__________
3.The young man caught up in the issue turned to nobody for help and was thoroughly at a loss.
作__________
4.They often cover only their eyes with their hands, leaving the rest of their bodies exposed.
作__________
5.The tourists explored the ancient city, accompanied by a local guide.
作__________
1.When she was sent to a boarding school, she felt rejected by her parents.
作__________
2.Equipped with much experience in teaching, he is well respected by all his students.
作__________
3.The young man caught up in the issue turned to nobody for help and was thoroughly at a loss.
作__________
4.They often cover only their eyes with their hands, leaving the rest of their bodies exposed.
作__________
5.The tourists explored the ancient city, accompanied by a local guide.
作__________
答案:
1.表语 2.状语 3.定语 4.宾语补足语 5.状语
一、阅读
阅读下面短文,从每题所给的A、B、C、D四个选项中,选出最佳选项。
An iconic attraction in Arab
The Burj Al Arab, designed by British architect WS Atkins, truly a masterpiece of architectural brilliance, is like a sailing ship gracefully resting on the shore.
Superior service
The Burj Al Arab, not just a place to stay but an experience like no other, is intentionally designed to offer an ultimate service. From the moment you step in, you are greeted with warmth and genuine friendliness. The front desk team is incredibly professional. They even know what you need before you ask. They can arrange anything from private shipping tours to exclusive (独家的) dining reservations with ease.
Dinning specialty
Let alone the cuisine offerings at the Burj Al Arab, they are simply stunning! The restaurants serve abundant high - quality dishes from around the globe. Imagine dining on the freshest seafood while enjoying a grand view of the sea through a submarine transfer to the restaurant.
Geographic edge
It is located in a prime spot where you can wake up to the glorious view of the blue sea and the golden sands. Besides, it is just a short distance from the city center. Whether you want to explore the local markets or visit historical sites, the transportation links are excellent. You can quickly reach your desired destinations without any trouble!
Isn't it amazing how the Burj Al Arab manages to exceed expectations? The answer lies in their commitment to providing top service. So, if you're looking for a hotel that goes above and beyond, the Burj Al Arab is the place to be!
1.What can the front desk at the Burj Al Arab arrange for guests?
A. Public shipping tours.
B. Inclusive dining reservation.
C. Personal trips and advanced bookings.
D. Nothing special.
2.If booking the Burj Al Arab, one will expect to enjoy except ______.
A. a visual feast
B. considerate service
C. convenience in traffic
D. rich seafood discount
3.Where is this text probably taken from?
A. A travel magazine.
B. A course plan.
C. An academic article.
D. A school notice.
阅读下面短文,从每题所给的A、B、C、D四个选项中,选出最佳选项。
An iconic attraction in Arab
The Burj Al Arab, designed by British architect WS Atkins, truly a masterpiece of architectural brilliance, is like a sailing ship gracefully resting on the shore.
Superior service
The Burj Al Arab, not just a place to stay but an experience like no other, is intentionally designed to offer an ultimate service. From the moment you step in, you are greeted with warmth and genuine friendliness. The front desk team is incredibly professional. They even know what you need before you ask. They can arrange anything from private shipping tours to exclusive (独家的) dining reservations with ease.
Dinning specialty
Let alone the cuisine offerings at the Burj Al Arab, they are simply stunning! The restaurants serve abundant high - quality dishes from around the globe. Imagine dining on the freshest seafood while enjoying a grand view of the sea through a submarine transfer to the restaurant.
Geographic edge
It is located in a prime spot where you can wake up to the glorious view of the blue sea and the golden sands. Besides, it is just a short distance from the city center. Whether you want to explore the local markets or visit historical sites, the transportation links are excellent. You can quickly reach your desired destinations without any trouble!
Isn't it amazing how the Burj Al Arab manages to exceed expectations? The answer lies in their commitment to providing top service. So, if you're looking for a hotel that goes above and beyond, the Burj Al Arab is the place to be!
1.What can the front desk at the Burj Al Arab arrange for guests?
A. Public shipping tours.
B. Inclusive dining reservation.
C. Personal trips and advanced bookings.
D. Nothing special.
2.If booking the Burj Al Arab, one will expect to enjoy except ______.
A. a visual feast
B. considerate service
C. convenience in traffic
D. rich seafood discount
3.Where is this text probably taken from?
A. A travel magazine.
B. A course plan.
C. An academic article.
D. A school notice.
答案:
1.C 细节理解题
【解析】根据Superior service部分最后一句“They can arrange anything from private shipping tours to exclusive(独家的) dining reservations with ease.”可知,前台可以为客人安排个人旅行和提前预订等事宜。故选C。
2.D 细节理解题
【解析】根据第一个标题Superior service以及Geographic edge部分第一至三句“It is located in a prime spot where you can wake up to the glorious view of the blue sea and the golden sands. Besides, it is just a short distance from the city center. ... the transportation links are excellent.”可知,如果预订阿拉伯塔酒店,预订者可以享受视觉盛宴、周到的服务以及便利的交通,文中未提到丰富的海鲜折扣。故选D。
3.A 文章出处题
【解析】通读全文尤其是标题An iconic attraction in Arab以及最后一段最后一句“So, if you're looking for a hotel that goes above and beyond, the Burj Al Arab is the place to be!”可知,文章主要从优质服务、特色餐厅和地理位置三个方面介绍了阿拉伯塔酒店的相关信息。因此,文章可能选自旅行杂志。故选A。
【解析】根据Superior service部分最后一句“They can arrange anything from private shipping tours to exclusive(独家的) dining reservations with ease.”可知,前台可以为客人安排个人旅行和提前预订等事宜。故选C。
2.D 细节理解题
【解析】根据第一个标题Superior service以及Geographic edge部分第一至三句“It is located in a prime spot where you can wake up to the glorious view of the blue sea and the golden sands. Besides, it is just a short distance from the city center. ... the transportation links are excellent.”可知,如果预订阿拉伯塔酒店,预订者可以享受视觉盛宴、周到的服务以及便利的交通,文中未提到丰富的海鲜折扣。故选D。
3.A 文章出处题
【解析】通读全文尤其是标题An iconic attraction in Arab以及最后一段最后一句“So, if you're looking for a hotel that goes above and beyond, the Burj Al Arab is the place to be!”可知,文章主要从优质服务、特色餐厅和地理位置三个方面介绍了阿拉伯塔酒店的相关信息。因此,文章可能选自旅行杂志。故选A。
查看更多完整答案,请扫码查看