第166页
- 第1页
- 第2页
- 第3页
- 第4页
- 第5页
- 第6页
- 第7页
- 第8页
- 第9页
- 第10页
- 第11页
- 第12页
- 第13页
- 第14页
- 第15页
- 第16页
- 第17页
- 第18页
- 第19页
- 第20页
- 第21页
- 第22页
- 第23页
- 第24页
- 第25页
- 第26页
- 第27页
- 第28页
- 第29页
- 第30页
- 第31页
- 第32页
- 第33页
- 第34页
- 第35页
- 第36页
- 第37页
- 第38页
- 第39页
- 第40页
- 第41页
- 第42页
- 第43页
- 第44页
- 第45页
- 第46页
- 第47页
- 第48页
- 第49页
- 第50页
- 第51页
- 第52页
- 第53页
- 第54页
- 第55页
- 第56页
- 第57页
- 第58页
- 第59页
- 第60页
- 第61页
- 第62页
- 第63页
- 第64页
- 第65页
- 第66页
- 第67页
- 第68页
- 第69页
- 第70页
- 第71页
- 第72页
- 第73页
- 第74页
- 第75页
- 第76页
- 第77页
- 第78页
- 第79页
- 第80页
- 第81页
- 第82页
- 第83页
- 第84页
- 第85页
- 第86页
- 第87页
- 第88页
- 第89页
- 第90页
- 第91页
- 第92页
- 第93页
- 第94页
- 第95页
- 第96页
- 第97页
- 第98页
- 第99页
- 第100页
- 第101页
- 第102页
- 第103页
- 第104页
- 第105页
- 第106页
- 第107页
- 第108页
- 第109页
- 第110页
- 第111页
- 第112页
- 第113页
- 第114页
- 第115页
- 第116页
- 第117页
- 第118页
- 第119页
- 第120页
- 第121页
- 第122页
- 第123页
- 第124页
- 第125页
- 第126页
- 第127页
- 第128页
- 第129页
- 第130页
- 第131页
- 第132页
- 第133页
- 第134页
- 第135页
- 第136页
- 第137页
- 第138页
- 第139页
- 第140页
- 第141页
- 第142页
- 第143页
- 第144页
- 第145页
- 第146页
- 第147页
- 第148页
- 第149页
- 第150页
- 第151页
- 第152页
- 第153页
- 第154页
- 第155页
- 第156页
- 第157页
- 第158页
- 第159页
- 第160页
- 第161页
- 第162页
- 第163页
- 第164页
- 第165页
- 第166页
- 第167页
- 第168页
- 第169页
- 第170页
- 第171页
- 第172页
- 第173页
- 第174页
- 第175页
- 第176页
根据短文内容,从短文后的选项中选出能填入空白处的最佳选项。选项中有两项为多余选项。
We wake up at the same time each day, brush our teeth, have morning coffee and travel to work, following the same patterns every day. 36
Behavioral scientists who study habit formation say that many of us try to create healthy habits the wrong way. 37 Here are two tips, backed by research, for forming new healthy habits.
38 For many of us, our morning routine is the strongest, so that's a great place to build a new habit. While brushing your teeth, you might stand on one foot to practice balance. Many of us fall into end - of - the - day patterns as well. Do you tend to sink into the sofa after work and turn on the TV? That might be a good time to do a single daily yoga pose.
39 Wendy Wood, a research psychologist, calls the forces that get in the way of good habits “friction”. In one study, researchers changed the timing of lift doors so that workers had to wait nearly half a minute for the doors to close. 40 Many people are therefore convinced that taking the stairs was easier than waiting for the lift. It shows how sensitive we are to small friction in our environment. Just slowing down the lift got people to take the stairs, and they stuck with it even after the lift went back to normal timing.
A. It was just enough of a delay.
B. Why do we stop doing what's good for us?
C. But why is it so hard to form new healthy habits?
D. We probably form new habits when we clear away the barriers.
E. The better way to form a new habit is to tie it to an existing habit.
F. It explains why friction prevents the progress of forming good habits.
G. For example, we set big goals to lose weight without taking proper steps.
We wake up at the same time each day, brush our teeth, have morning coffee and travel to work, following the same patterns every day. 36
Behavioral scientists who study habit formation say that many of us try to create healthy habits the wrong way. 37 Here are two tips, backed by research, for forming new healthy habits.
38 For many of us, our morning routine is the strongest, so that's a great place to build a new habit. While brushing your teeth, you might stand on one foot to practice balance. Many of us fall into end - of - the - day patterns as well. Do you tend to sink into the sofa after work and turn on the TV? That might be a good time to do a single daily yoga pose.
39 Wendy Wood, a research psychologist, calls the forces that get in the way of good habits “friction”. In one study, researchers changed the timing of lift doors so that workers had to wait nearly half a minute for the doors to close. 40 Many people are therefore convinced that taking the stairs was easier than waiting for the lift. It shows how sensitive we are to small friction in our environment. Just slowing down the lift got people to take the stairs, and they stuck with it even after the lift went back to normal timing.
A. It was just enough of a delay.
B. Why do we stop doing what's good for us?
C. But why is it so hard to form new healthy habits?
D. We probably form new habits when we clear away the barriers.
E. The better way to form a new habit is to tie it to an existing habit.
F. It explains why friction prevents the progress of forming good habits.
G. For example, we set big goals to lose weight without taking proper steps.
答案:
36.C 37.G 38.E 39.D 40.A
Adam Wolfers believes that his son's autism(自闭症) has a positive impact on his hobby of photography. 10 - year - old Morgan has always possessed a 41 eye for capturing the world around him through his camera. Diagnosed(被诊断) with autism at the age of 3, Morgan has had a hard time 42 with others. That's what worried his parents most about him.
43 these difficulties, he has shown an exceptional talent for noticing details that 44 others. Morgan has found clarity and focus in nature, particularly in the vivid colors and shapes of plants, leading him to 45 the art of nature photography.
Not 46 with merely capturing pictures, Morgan has even established his own photography business, becoming one of the top sellers in the local town. 47, he donates ten percent of his 48 to support autistic artists through the Blue Ribbon Arts Initiative.
However, his motivation for photography 49 financial gain, as he simply wants to share the beauty he 50 with others. His work has gained 51, with one of his photos picked by National Geographic for 52 in the Commonwealth of Pennsylvania.
His parents teared up as they told what his photography means. Morgan's photography has become his saving grace(可取之处) because it gets people to look 53 his issues. “He's going to make his 54,” his mother said.
Morgan advises all of us to try new things and explore our 55 and what we want to do. In other words, don't be afraid to see things differently.
41. A. strange
B. typical
C. unique
D. normal
42. A. fighting
B. interacting
C. agreeing
D. competing
43. A. Without
B. For
C. From
D. Despite
44. A. escape
B. hit
C. touch
D. please
45. A. admire
B. explore
C. change
D. promote
46. A. amused
B. familiar
C. content
D. bored
47. A. Remarkably
B. Undoubtedly
C. Accidentally
D. Fortunately
48. A. salaries
B. profits
C. budgets
D. expenses
49. A. results in
B. arises from
C. goes beyond
D. consists of
50. A. recalls
B. imagines
C. expects
D. encounters
51. A. recognition
B. advantage
C. strength
D. power
52. A. examination
B. display
C. investigation
D. trade
53. A. for
B. up
C. into
D. past
54. A. decision
B. living
C. way
D. fortune
55. A. principle
B. intelligence
C. emotions
D. limits
43 these difficulties, he has shown an exceptional talent for noticing details that 44 others. Morgan has found clarity and focus in nature, particularly in the vivid colors and shapes of plants, leading him to 45 the art of nature photography.
Not 46 with merely capturing pictures, Morgan has even established his own photography business, becoming one of the top sellers in the local town. 47, he donates ten percent of his 48 to support autistic artists through the Blue Ribbon Arts Initiative.
However, his motivation for photography 49 financial gain, as he simply wants to share the beauty he 50 with others. His work has gained 51, with one of his photos picked by National Geographic for 52 in the Commonwealth of Pennsylvania.
His parents teared up as they told what his photography means. Morgan's photography has become his saving grace(可取之处) because it gets people to look 53 his issues. “He's going to make his 54,” his mother said.
Morgan advises all of us to try new things and explore our 55 and what we want to do. In other words, don't be afraid to see things differently.
41. A. strange
B. typical
C. unique
D. normal
42. A. fighting
B. interacting
C. agreeing
D. competing
43. A. Without
B. For
C. From
D. Despite
44. A. escape
B. hit
C. touch
D. please
45. A. admire
B. explore
C. change
D. promote
46. A. amused
B. familiar
C. content
D. bored
47. A. Remarkably
B. Undoubtedly
C. Accidentally
D. Fortunately
48. A. salaries
B. profits
C. budgets
D. expenses
49. A. results in
B. arises from
C. goes beyond
D. consists of
50. A. recalls
B. imagines
C. expects
D. encounters
51. A. recognition
B. advantage
C. strength
D. power
52. A. examination
B. display
C. investigation
D. trade
53. A. for
B. up
C. into
D. past
54. A. decision
B. living
C. way
D. fortune
55. A. principle
B. intelligence
C. emotions
D. limits
答案:
41.C 【解析】根据上文中的“his son’s autism(自闭症) has a positive impact on his hobby of photography”可知,Morgan在用照相机捕捉周围的世界方面拥有独特的眼光。unique独特的,符合语境。故选C。
42.B 【解析】根据上文中的“Diagnosed(被诊断) with autism at the age of 3”及常识可知,Morgan患有自闭症,所以他在与人交流方面有困难。interact交流,符合语境。故选B。
43.D 【解析】根据下文中的“he has shown an exceptional talent for...”可知,尽管Morgan在与人交流方面有困难,但他在关注细节方面表现出优秀的天赋。despite尽管,即使,符合语境。故选D。
44.A 【解析】根据上文“10 - year - old Morgan has always possessed a ________ eye for capturing the world around him through his camera.”及语境可知,Morgan能够注意到被别人忽视的细节。escape被忽视,未被注意。故选A。
45.B 【解析】根据语境可知,他对自然细致入微的观察能力引导他开始探索自然摄影艺术。explore探索,符合语境。故选B。
46.C 【解析】根据下文中的“Morgan has even established his own photography business, becoming one of the top sellers in the local town”可知,Morgan不仅仅满足于捕捉画面,他还创立了自己的摄影公司,成为了当地最畅销(作品)的摄影师之一。content满足的,满意的,符合语境。故选C。
47.A 【解析】根据下文中的“he donates ten percent of his ________ to support autistic artists”可知,他捐出了10%的利润来支持自闭症艺术家,他这种行为非同凡响。remarkably引人注目地,不寻常地;undoubtedly毫无疑问地;accidentally意外地;fortunately幸运地。故选A。
48.B 【解析】根据上文中的“Morgan has even established his own photography business”及语境可知,Morgan将自己公司10%的利润捐给了Blue Ribbon Arts Initiative,以支持患有自闭症的艺术家们。profit利润,收益,符合语境。故选B。
49.C 【解析】根据下文中的“as he simply wants to share the beauty he ________ with others”可知,他摄影的动机超越了经济收益。result in导致;arise from由……引起;go beyond超越;consist of由……组成。故选C。
50.D 【解析】根据语境可知,Morgan只是想和别人分享他遇到的美。encounter偶然碰到,符合语境。故选D。
51.A 【解析】根据下文中的with one of his photos picked by National Geographic可知,Morgan的摄影作品获得了认可。recognition认可,符合语境。故选A。
52.B 【解析】根据上文中的with one of his photos picked by National Geographic及语境可知,Morgan的一张照片被《国家地理》选中并展出。display展示,展览,符合语境。故选B。
53.D 【解析】根据上文中的“Morgan’s photography has become his saving grace(可取之处)”可知,Morgan的摄影成为他的可取之处,因为这使别人忽视了他的问题——自闭症。look for寻找;look up查找;look into调查;look past忽视。故选D。
54.C 【解析】根据语境可知,Morgan虽然患有自闭症,却创立了自己的摄影公司,并为支持患有自闭症的艺术家捐赠自己的收益,让他人忽视了自己的自闭症。因此,他的妈妈说他会努力取得成功的。make one’s way努力取得成功,符合语境。故选C。
55.D 【解析】根据语境可知,Morgan建议人们尝试新事物,探索自己的极限。limit极限,符合语境。故选D。
42.B 【解析】根据上文中的“Diagnosed(被诊断) with autism at the age of 3”及常识可知,Morgan患有自闭症,所以他在与人交流方面有困难。interact交流,符合语境。故选B。
43.D 【解析】根据下文中的“he has shown an exceptional talent for...”可知,尽管Morgan在与人交流方面有困难,但他在关注细节方面表现出优秀的天赋。despite尽管,即使,符合语境。故选D。
44.A 【解析】根据上文“10 - year - old Morgan has always possessed a ________ eye for capturing the world around him through his camera.”及语境可知,Morgan能够注意到被别人忽视的细节。escape被忽视,未被注意。故选A。
45.B 【解析】根据语境可知,他对自然细致入微的观察能力引导他开始探索自然摄影艺术。explore探索,符合语境。故选B。
46.C 【解析】根据下文中的“Morgan has even established his own photography business, becoming one of the top sellers in the local town”可知,Morgan不仅仅满足于捕捉画面,他还创立了自己的摄影公司,成为了当地最畅销(作品)的摄影师之一。content满足的,满意的,符合语境。故选C。
47.A 【解析】根据下文中的“he donates ten percent of his ________ to support autistic artists”可知,他捐出了10%的利润来支持自闭症艺术家,他这种行为非同凡响。remarkably引人注目地,不寻常地;undoubtedly毫无疑问地;accidentally意外地;fortunately幸运地。故选A。
48.B 【解析】根据上文中的“Morgan has even established his own photography business”及语境可知,Morgan将自己公司10%的利润捐给了Blue Ribbon Arts Initiative,以支持患有自闭症的艺术家们。profit利润,收益,符合语境。故选B。
49.C 【解析】根据下文中的“as he simply wants to share the beauty he ________ with others”可知,他摄影的动机超越了经济收益。result in导致;arise from由……引起;go beyond超越;consist of由……组成。故选C。
50.D 【解析】根据语境可知,Morgan只是想和别人分享他遇到的美。encounter偶然碰到,符合语境。故选D。
51.A 【解析】根据下文中的with one of his photos picked by National Geographic可知,Morgan的摄影作品获得了认可。recognition认可,符合语境。故选A。
52.B 【解析】根据上文中的with one of his photos picked by National Geographic及语境可知,Morgan的一张照片被《国家地理》选中并展出。display展示,展览,符合语境。故选B。
53.D 【解析】根据上文中的“Morgan’s photography has become his saving grace(可取之处)”可知,Morgan的摄影成为他的可取之处,因为这使别人忽视了他的问题——自闭症。look for寻找;look up查找;look into调查;look past忽视。故选D。
54.C 【解析】根据语境可知,Morgan虽然患有自闭症,却创立了自己的摄影公司,并为支持患有自闭症的艺术家捐赠自己的收益,让他人忽视了自己的自闭症。因此,他的妈妈说他会努力取得成功的。make one’s way努力取得成功,符合语境。故选C。
55.D 【解析】根据语境可知,Morgan建议人们尝试新事物,探索自己的极限。limit极限,符合语境。故选D。
查看更多完整答案,请扫码查看