2025年考点测试卷高中英语


注:目前有些书本章节名称可能整理的还不是很完善,但都是按照顺序排列的,请同学们按照顺序仔细查找。练习册 2025年考点测试卷高中英语 答案主要是用来给同学们做完题方便对答案用的,请勿直接抄袭。



《2025年考点测试卷高中英语》

第146页
将括号内的中文翻译成英文,完成句子。每空一词。
1.It took her a long time________ ________(适应)living abroad.
2.As is known to us all,________ ________________(做早操)isgoodforour health.
3.It is not unusual for young generations________________(被……吸引)to the computer games and online world.
4.It is a basic social custom________ ________________ ________ ________(沏杯茶)to them whenever guests visit.
5.It can be a big headache________ ________(平衡)your ever−growing psychological needs.
答案: 1.to adapt/adjust to 2.to do morning exercises
3.to be attracted 4.to offer/make a cup of tea 5.to balance
一、阅读
                  e 阅读下面短文,从每题所给的A、B、C、D四个选项中,选出最佳选项。
  (2023.新课标I卷)The goal of this book is to make the case for digital minimalism,including a detailed explloration of whatt it asks and why it works,
and then to teach you how to adopt this philosophy if you decide it's right for you.
  To do so,I divided the book into two parts.In part one,I describe the philosophical foundattions of digital minimalism,starting with an examination of the forces that are making so many people's digital lives increaSsingly intolerable,before moving on to a detailed discussion off the digital minimauism philosophy.
  Part one concludes by introducing my suggested metthod for adopting this philosophy:the digital declutter.This process requires you to step away from optional online activities for thirty days.At the end of the thirty days,you will then add back a small number of carefully chosen online activities that you believe will provide massive benefits to the things you value.
  In the final chapter of part one,Ill guide you through carrying out your own digital declutter.In doing so,Illl draw on an experiment I ran in2018in which over1600people agreed to perform a digital declutter.You'll hear these participants’stories and learn what strategies worked well for them,and what traps they encountered that you should avoid.
  The second part of this book takes a closer look at some ideas that will help you cultivate(培养)a sustainable digital minimalism lifestyle. In these chapters,I examine issues such as the importance off solitude(独处)and the necessity of cultivating high|quality leisure to replace the time most now spend on mindless device use. Each chapter concludes with a colllection of practices,which are designed to help you act on the big ideas of the chapter.You can view these practices as a toolbox meant to aid your efforts to build a minimalist lifestyle that works for your particular circumstances.
1.What is the book aimed at?
 
A.Teaching critical thinking skills.
 
B.Advocatting a simple digital lifestyle.
 
C.Solving philosophical problemsS.
 
D.Promoting the use of a digital device.
2.What does the underlined word“declutter”in Paragraph3mean?
 
A.Clear−up.      B.Add−on.
 
C.Check−in.      D.Take−over.
3.What is presented in the final chapter of part one?
A.Theoretical models.  B.Statistical methods.
C.Practical examples.  D.Historical analyses.
4.Whatt does the author suggest readers do with the practices offered in part two?
 
A.Use them as needed.
 
B.Recommend them to friends.
 
C.Evaluate their effects.
 
D.Identify the ideas behind them.
答案: 1.B 2.A 3.C 4.A

查看更多完整答案,请扫码查看

关闭