2024年全科王同步课时练习九年级英语全一册人教版


注:目前有些书本章节名称可能整理的还不是很完善,但都是按照顺序排列的,请同学们按照顺序仔细查找。练习册 2024年全科王同步课时练习九年级英语全一册人教版 答案主要是用来给同学们做完题方便对答案用的,请勿直接抄袭。



《2024年全科王同步课时练习九年级英语全一册人教版》

I.完形填空
  John suddenly jumped off the swing without even slowing down.He called out nervously,“Mom,where's Charlie?"He had just  1 he hadn't seen his new puppy for over an hour.
  John looked around the garden,behind the bushes,and underr the picnic table.No dog!His mother hearD the 2 in his voice as he called her a second time.“Mom,I can't find Charlie!"
  She came outside 3 .“Let's look around the garden fǐrst.Don't worry.I'm sure he's cllose by."
Both the son and the mother  4 ,but there was still no Charlie.Their calls were not completely wasted,though.Joe,the next−door neighbor,and his two daughters Tania and Julie,immediately agreed to help them 5 the lost dog.
  
But even with five people now searching the town's streets,they had no luck.Charlie was still 6 .
  Tania suggested they make some posters with
Charlie's 7 .She had done this when her own cat was lost a year earlier,she told John,and the cat was found the next day.
  John agreed.When they got home,he made a poster with a photo of Charlie.Then John heard a 8 and opened his bedroom door.It was Charlie.John was greeted with a big wet kiss.Charlie had been 9 in the bedroom this whole time,sleeping.John had never been so 10 in his life!
1.A.decided B.forgotten
 C.understood D.realized
2.A.anger B.hope
 C.fear D.warning
3.A.actively B.quickly
 C.carelessly D.annoyingly
4.A.shouted B.talked
 C.fought D.thought
5.A.give up B.look for
 C.run after D.take care of
6.A.missing B.asleep
 C.taken D.quiet
7.A.address B.character
   C.name D.picture
8.A.message B.noise
   C.voice D.song
9.A.shut B.woken
   C.tied D.saved
10.A.afraid B.silly      
   C.happy D.proud
答案: 1. D [提示:根据上文的描述可推断,他刚刚“意识到”他有一个多小时没有看到Charlie了,所以realized符合题意,故选D。]
2. C [提示:根据上下文的描述可推断,他的妈妈听到了他声音中的“恐惧”,故选C。]
3. B [提示:根据上下文可知,妈妈“快速地”来到了外面,故选B。]
4. A [提示:根据下文中的“Their calls were not completely wasted”可知,母子二人“大声呼喊”,故shouted符合题意,故选A。]
5. B [提示:他们的邻居Joe、Tania和Julie同意帮助他们“寻找”那条失踪的狗,look for符合题意,故选B。]
6. A [提示:根据空前的“they had no luck”可推断,Charlie仍然处于“失踪”状态,所以missing“失踪的”符合题意,故选A。]
7. D [提示:根据下一段中的“he made a poster with a photo of Charlie”可知,Tania建议他们做一些带有Charlie的照片的海报,所以picture符合题意,故选D。]
8. B [提示:John听到了一个“声音”,noise符合题意,故选B。]
9. A [提示:根据上下文可知,Charlie被关在卧室里了。shut意为“关上;关闭”,符合题意,故选A。]
10. C [提示:根据上文的描述可推断,John从来没有觉得那么“开心”过,故happy符合题意,故选C。]
II.阅读理解
    A
    (2024.济南育英中学期中)
withanelderlycouple
dailylife
11.(新考向)What animal did Jack save?

12.Who raised the cat at last?
A.Anita's family.
B.The vet. 
C.The cat rescue center. 
D.An elderly couplle.
13.(新考向)Which word can be put in the 66________”?  
A.Angrily.       B.Quickly.  
C.Quietly.       D.Bravely.
14.What may Jane do after that?  
A.She'll buy fewer plastic products.  
B.She'll raise a turtle at home.
C.She'll work at the animal rescue center.  
D.She'll do more volunteer work at the beach.15.What's the purpose of the passage?  
A.To tell readers how to look after animals.  
B.To encourage readers to help animals in danger. 
C.To show readers the dangerous situations of animals. 
D.To ask readers to volunteer at the animal rescue center.
答案: 11. B [提示:图片理解题。根据Jack描述中的“I saw a dog sitting there looking sad.”以及其后的描述可知,杰克救了一条狗,故选B。]
12. D [提示:细节理解题。根据Anita描述中的“I took care of it for two weeks until it went to live with an elderly couple.”可知,一对老年夫妇收养了猫,故选D。]
13. C [提示:细节理解题。根据空后的“trying not to frighten it”可知,试图不惊吓到乌龟,由此可推断是“悄悄地”靠近它,quietly符合题意,故选C。]
14. A [提示:推理判断题。通读Jane的描述可知,乌龟的脖子上卡着一圈塑料,Jane很难过,由此可推断,她以后可能会少用塑料产品,故选A。]
15. B [提示:写作意图题。通读全文可知,本文的写作目的是鼓励读者帮助处于危险中的动物,故选B。]
B
  (2024.滨州博兴期中)Marina was terribly afraid of the darkness.When lights went out,every shadow(阴影)appeared to her as the most terrible monsters(魔鬼).Her parents explained everry day with great patience,but it didn't work.
  One day her aunt came to visit.She was famous for her courage,and for having gone on many journeys of adventure.Marina asked her aunt how she became so brave and whether she had ever been scared.
  “Many times,Marina,”said her aunt.“When I was small,I couldn't stay in the dark for even a moment.”Marina became very excited.
  “It was some blind children who taught me how to be brave.You know,they can't see,but they are never afraid of the dark."
  “It's true!"said Marina.“But why?"
  “The secret is to change your eyes.Since blind children can’,t see,their hands are their eyes.All you have to do is what they do.So shut the eyes of your face,but open the eyes of your hands.Tonight,when you go to bed and the light is out,if anything makes you scared,close your eyes,carefully get out of your bed,and try to see what is making you scared.Butt do it using your hands as eyes."
  Marina acceptteD,half worried and half decided because she knew she was already too old for this.
  When her parents took her to bed,she herself turned off the light.After a little while,she felt afraid of the shadow again.Following the advice off her aunt,she closed her eyes,gathered up all her couragee and went over to touch that mysterious shadow.
  Early the next morrning,Marina ran into the kitchen,smiling and feeling relaxed.“The monster is my teddy bear!"
16.What was Marina's problem? 
A.Her parents were strict with her.
B.She was afraid of her teddy bear:. 
C.She couldn't control her fear of the darkness.
D.She couldn't fall asleep without the lights on.
17.Which of the following could best describe Marina's aunt?  
A.Patient.       B.Brave.  
C.Outgoing.      D.Kind−hearted.
18.What did Marina's aunt advise her to do? 
A.Pay no attention to the shadow. 
B.Ask some blind children for help. 
C.Turn off the light before she goes to bed.
D.Feel what makes her scared with her hands.
19.What can we infer from the passage? 
A.Marina's parents invited herr auntt to hellp her..
B.Marina's aunt was never afraid of the darkness. 
C.Marina was too young to understand that the shadows were not monsters.
D.Marina found out whose shadow it was and got over her fear in the end.
20.What is the best title for the passage? 
A.Fear Is Soft.
B.A Lesson from Aunt. 
C.The Eyes of Your Hands. 
D.The Mysterious Monster.
答案: 16. C [提示:细节理解题。根据第一段中的“Marina was terribly afraid of the darkness.”可知,玛丽娜非常害怕黑暗,故选C。]
17. B [提示:细节理解题。根据第二段中的“She was famous for her courage, and for having gone on many journeys of adventure.”可知,她姑姑很勇敢,多次冒险旅行,brave意为“勇敢的”,符合语境,故选B。]
18. D [提示:细节理解题。根据第六段中的“...and try to see what is making you scared. But do it using your hands as eyes.”可知,姑姑建议玛丽娜用手去感受让她害怕的东西,故选D。]
19. D [提示:推理判断题。根据最后一段的描述可知,玛丽娜发现怪物其实是泰迪熊的影子,最后她克服了自己的恐惧,故选D。]
20. A [提示:标题归纳题。通读全文可知,玛丽娜极度恐惧黑暗,姑姑让她在夜晚闭上眼睛用手代替眼睛去感受让她恐惧的东西,却发现让她恐惧的原来是柔软的泰迪熊,最终她克服了恐惧黑暗的心理,战胜了自己。选项A “Fear Is Soft”符合语境,适合做文章的最佳标题,故选A。]

查看更多完整答案,请扫码查看

关闭