2024年全科王同步课时练习九年级英语全一册人教版
注:目前有些书本章节名称可能整理的还不是很完善,但都是按照顺序排列的,请同学们按照顺序仔细查找。练习册 2024年全科王同步课时练习九年级英语全一册人教版 答案主要是用来给同学们做完题方便对答案用的,请勿直接抄袭。
第76页
- 第1页
- 第2页
- 第3页
- 第4页
- 第5页
- 第6页
- 第7页
- 第8页
- 第9页
- 第10页
- 第11页
- 第12页
- 第13页
- 第14页
- 第15页
- 第16页
- 第17页
- 第18页
- 第19页
- 第20页
- 第21页
- 第22页
- 第23页
- 第24页
- 第25页
- 第26页
- 第27页
- 第28页
- 第29页
- 第30页
- 第31页
- 第32页
- 第33页
- 第34页
- 第35页
- 第36页
- 第37页
- 第38页
- 第39页
- 第40页
- 第41页
- 第42页
- 第43页
- 第44页
- 第45页
- 第46页
- 第47页
- 第48页
- 第49页
- 第50页
- 第51页
- 第52页
- 第53页
- 第54页
- 第55页
- 第56页
- 第57页
- 第58页
- 第59页
- 第60页
- 第61页
- 第62页
- 第63页
- 第64页
- 第65页
- 第66页
- 第67页
- 第68页
- 第69页
- 第70页
- 第71页
- 第72页
- 第73页
- 第74页
- 第75页
- 第76页
- 第77页
- 第78页
- 第79页
- 第80页
- 第81页
- 第82页
- 第83页
- 第84页
- 第85页
- 第86页
- 第87页
- 第88页
- 第89页
- 第90页
- 第91页
- 第92页
- 第93页
- 第94页
- 第95页
- 第96页
- 第97页
- 第98页
- 第99页
- 第100页
- 第101页
- 第102页
- 第103页
- 第104页
- 第105页
- 第106页
- 第107页
- 第108页
- 第109页
- 第110页
- 第111页
- 第112页
- 第113页
- 第114页
- 第115页
- 第116页
- 第117页
- 第118页
- 第119页
- 第120页
- 第121页
- 第122页
- 第123页
- 第124页
B
(2024. 烟台招远期中)Imagine you're enjoying dinner with your friends in a nice restaurant. You're having a great time when suddenly you hear a phone ringing at the table next to you. A man takes out his phone and starts talking for almost ten minutes! How will you feel? Maybe you'll feel uncomfortable, but you can do nothing about it.
This happens all the time, not only in a restaurant, but also on a bus, at a cinema, everywhere!
Cellphones are useful in our daily life. But be careful not to be a noisy user and disturb others. You are supposed to control your own behavior. Here are a few rules.
Follow the rules! When you're in public places and see a sign that says “Turn off cellphones”, don't use your phone. If you are allowed, speak softly for a short time and try to keep away from other people.
Phone off! Never make calls in a theater when you are watching a movie or enjoying a concert.
Pay attention! Talking on a cellphone while driving is dangerous. And watch out where you're going when you're walking down the street and talking on the phone.
As more people use cellphones, things are going to get worse. So, the next time you're getting ready to make a call, stop and consider the people around you.
15. What does Paragraph 1 mainly tell us?
A. What the man talks about on the phone with his friend.
B. How bad phones can be to people.
C. Why using phones is not allowed in a restaurant.
D. An example of bad manners.
16. When are you expected to turn off your cellphones according to the passage?
A. Playing in the park.
B. Enjoying a concert.
C. Eating at home.
D. Eating in a restaurant.
17. Which of the following is TRUE?
A. Cellphones are helpful in our daily life.
B. Talk in a low voice at any place.
C. You can talk on a cellphone while driving.
D. Don't bring your cellphone in public places.
18. What can we learn from the passage?
A. Cellphones lead to people's bad relationship.
B. People should turn off cellphones in public places.
C. Public manners are important in our life.
D. Cellphones have become the most useful tool in our lives.
答案:
15.D[提示:段落大意题。通读第一段可知,本段列举了一个不礼貌的例子,用来引出话题,故选D。]
16.B[提示:细节理解题。根据第五段的描述“Phone off!Never make calls in a theater when you are watching a movie or enjoying a concert.”可知,当你在看电影或者欣赏音乐会时要关机,故选B。]
17.A[提示:细节理解题。根据第三段中的“Cell phones are useful in our daily life.”可知,手机在我们的日常生活中是有用的,故选项A是正确的描述。]
18.C[提示:推理判断题。通读全文可推断,公共礼仪在我们的生活中很重要,故选C。]
16.B[提示:细节理解题。根据第五段的描述“Phone off!Never make calls in a theater when you are watching a movie or enjoying a concert.”可知,当你在看电影或者欣赏音乐会时要关机,故选B。]
17.A[提示:细节理解题。根据第三段中的“Cell phones are useful in our daily life.”可知,手机在我们的日常生活中是有用的,故选项A是正确的描述。]
18.C[提示:推理判断题。通读全文可推断,公共礼仪在我们的生活中很重要,故选C。]
查看更多完整答案,请扫码查看