2024年全科王同步课时练习九年级英语全一册人教版
注:目前有些书本章节名称可能整理的还不是很完善,但都是按照顺序排列的,请同学们按照顺序仔细查找。练习册 2024年全科王同步课时练习九年级英语全一册人教版 答案主要是用来给同学们做完题方便对答案用的,请勿直接抄袭。
第32页
- 第1页
- 第2页
- 第3页
- 第4页
- 第5页
- 第6页
- 第7页
- 第8页
- 第9页
- 第10页
- 第11页
- 第12页
- 第13页
- 第14页
- 第15页
- 第16页
- 第17页
- 第18页
- 第19页
- 第20页
- 第21页
- 第22页
- 第23页
- 第24页
- 第25页
- 第26页
- 第27页
- 第28页
- 第29页
- 第30页
- 第31页
- 第32页
- 第33页
- 第34页
- 第35页
- 第36页
- 第37页
- 第38页
- 第39页
- 第40页
- 第41页
- 第42页
- 第43页
- 第44页
- 第45页
- 第46页
- 第47页
- 第48页
- 第49页
- 第50页
- 第51页
- 第52页
- 第53页
- 第54页
- 第55页
- 第56页
- 第57页
- 第58页
- 第59页
- 第60页
- 第61页
- 第62页
- 第63页
- 第64页
- 第65页
- 第66页
- 第67页
- 第68页
- 第69页
- 第70页
- 第71页
- 第72页
- 第73页
- 第74页
- 第75页
- 第76页
- 第77页
- 第78页
- 第79页
- 第80页
- 第81页
- 第82页
- 第83页
- 第84页
- 第85页
- 第86页
- 第87页
- 第88页
- 第89页
- 第90页
- 第91页
- 第92页
- 第93页
- 第94页
- 第95页
- 第96页
- 第97页
- 第98页
- 第99页
- 第100页
- 第101页
- 第102页
- 第103页
- 第104页
- 第105页
- 第106页
- 第107页
- 第108页
- 第109页
- 第110页
- 第111页
- 第112页
- 第113页
- 第114页
- 第115页
- 第116页
- 第117页
- 第118页
- 第119页
- 第120页
- 第121页
- 第122页
- 第123页
- 第124页
II. 阅读理解
A
Second−Hand Bookshops
(2023. 保定莲池区二模)


16. Stefan is interested in painting. He may want to visit________.
A. Holt B. Westwood's
C. Bookworm D. Scrimshaw's
17. What do we know about Westwood's?
A. It is too small to sit down.
B. It is near a railway station.
C. It offers comfortable sofas.
D. It has best books about travelling.
18. How many bookshops offer online ordering service?
A. One. B. Two.
C. Three. D. Four.
A
Second−Hand Bookshops
(2023. 保定莲池区二模)
16. Stefan is interested in painting. He may want to visit________.
A. Holt B. Westwood's
C. Bookworm D. Scrimshaw's
17. What do we know about Westwood's?
A. It is too small to sit down.
B. It is near a railway station.
C. It offers comfortable sofas.
D. It has best books about travelling.
18. How many bookshops offer online ordering service?
A. One. B. Two.
C. Three. D. Four.
答案:
16. D [提示:细节理解题。根据第二家书店中的描述中的“Scrimshaw's has many books showing the works of great painters.”可知,这家书店有许多展示大画家作品的书;再根据题干中的“Stefan对绘画感兴趣”可推断,他可能想去这里,故选D。]
17. A [提示:细节理解题。根据第三家书店描述中的“There's no space to sit down in this tiny back street bookshop”可知,这家书店很小,没有地方可坐,故选A。]
18. B [提示:推理判断题。根据第二家书店“Scrimshaw's also has efficient online ordering service.”和第三家书店描述中的“Books can be ordered from the shop's website.”可知,有两家书店提供线上订购服务,故选B。]
17. A [提示:细节理解题。根据第三家书店描述中的“There's no space to sit down in this tiny back street bookshop”可知,这家书店很小,没有地方可坐,故选A。]
18. B [提示:推理判断题。根据第二家书店“Scrimshaw's also has efficient online ordering service.”和第三家书店描述中的“Books can be ordered from the shop's website.”可知,有两家书店提供线上订购服务,故选B。]
B
Have you ever dreamed of travelling all the way over the rainbow? Well, it's easier than you think.All you need to do is book a plane ticket to Rainbow Mountain in Peru(秘鲁).
Rainbow Mountain, also known as Mountain of Seven Colors, is a beautiful natural wonder. It lies in the Andes in Cusco(库斯科的安第斯山脉). As its name suggests, the mountain has different colors. It attracts many tourists every year.
But why is it in yellow, green, red and purple? The reason is the ice that covered the area centuries ago. When it started to melt(融化), the water mixed with the minerals(矿物质) in the ground and turned the earth into the many colors.
If you plan your trip to the mountain, try to go during warmer months when there is less rain or snow. Rain or snow makes the climbing more difficult and the colors will look duller(更暗淡). The best time starts in March and lasts for nine months, when there are blue skies and pleasant weather. At the same time, visit it in the morning or during evening hours, either right after sunrise or right before sunset. A very sunny day will probably stop you from taking nice photos.
To get to Rainbow Mountain, you should first travel to Cusco − a province in the south of Peru. Then you can take a drive to Qesoyuno. From there you can start the journey on foot. It takes about a two−or−three−hour walk to the top. This is really the best way, but the trip is very challenging. Because the mountain sits at a very high altitude about 5,200 meters above sea level, so bring enough water and take your time.
19. (新考向) How does the writer start the passage?
A. By listing a fact.
B. By telling a story.
C. By asking a question.
D. By giving an example.
20. What can we learn about Rainbow Mountain?
A. It has seven different colors.
B. It was covered by ice in the past.
C. It's a man−made wonder.
D. It's the most visited place of Peru.
21. Which of the following is the best time for a trip to Rainbow Mountain?
A. At noon of a cold day in December.
B. On the evening of a rainy day in August.
C. On the afternoon of a snowy day in January.
D. On the morning of a sunny day in September.
22. (新考向) What's the best structure of the passage?
A. ①/②③④/⑤
B. ①/②③/④/⑤
C. ①②/③④/⑤
D. ①②③/④/⑤
23. What's the writer's purpose in writing this passage?
A. To explain the reason why it's called Rainbow Mountain.
B. To tell us the best time to travel to Rainbow Mountain.
C. To attract people to Rainbow Mountain for a trip.
D. To say how to get to Rainbow Mountain in Cusco.
Have you ever dreamed of travelling all the way over the rainbow? Well, it's easier than you think.All you need to do is book a plane ticket to Rainbow Mountain in Peru(秘鲁).
Rainbow Mountain, also known as Mountain of Seven Colors, is a beautiful natural wonder. It lies in the Andes in Cusco(库斯科的安第斯山脉). As its name suggests, the mountain has different colors. It attracts many tourists every year.
But why is it in yellow, green, red and purple? The reason is the ice that covered the area centuries ago. When it started to melt(融化), the water mixed with the minerals(矿物质) in the ground and turned the earth into the many colors.
If you plan your trip to the mountain, try to go during warmer months when there is less rain or snow. Rain or snow makes the climbing more difficult and the colors will look duller(更暗淡). The best time starts in March and lasts for nine months, when there are blue skies and pleasant weather. At the same time, visit it in the morning or during evening hours, either right after sunrise or right before sunset. A very sunny day will probably stop you from taking nice photos.
To get to Rainbow Mountain, you should first travel to Cusco − a province in the south of Peru. Then you can take a drive to Qesoyuno. From there you can start the journey on foot. It takes about a two−or−three−hour walk to the top. This is really the best way, but the trip is very challenging. Because the mountain sits at a very high altitude about 5,200 meters above sea level, so bring enough water and take your time.
19. (新考向) How does the writer start the passage?
A. By listing a fact.
B. By telling a story.
C. By asking a question.
D. By giving an example.
20. What can we learn about Rainbow Mountain?
A. It has seven different colors.
B. It was covered by ice in the past.
C. It's a man−made wonder.
D. It's the most visited place of Peru.
21. Which of the following is the best time for a trip to Rainbow Mountain?
A. At noon of a cold day in December.
B. On the evening of a rainy day in August.
C. On the afternoon of a snowy day in January.
D. On the morning of a sunny day in September.
22. (新考向) What's the best structure of the passage?
A. ①/②③④/⑤
B. ①/②③/④/⑤
C. ①②/③④/⑤
D. ①②③/④/⑤
23. What's the writer's purpose in writing this passage?
A. To explain the reason why it's called Rainbow Mountain.
B. To tell us the best time to travel to Rainbow Mountain.
C. To attract people to Rainbow Mountain for a trip.
D. To say how to get to Rainbow Mountain in Cusco.
答案:
19. C [提示:推理判断题。根据第一段开头处的“Have you ever dreamed of travelling all the way over the rainbow? Well, it's easier than you think.”可知,作者以提问的方式展开了写作,故选C。]
20. B [提示:细节理解题。根据第三段中的“The reason is the ice that covered the area centuries ago.”可知,很久以前彩虹山是被冰覆盖的,故选B。]
21. D [提示:推理判断题。根据第四段中的“If you plan your trip to the mountain, try to go during warmer months when there is less rain or snow. Rain or snow makes the climbing more difficult and the colors will look dulller.”可知,应当在雨、雪少的时候去,排除选项B和C;再根据第四段中的“The best time starts in March and lasts for nine months”可知,最佳月份是从三月份开始的9个月,也就是三月到十一月,排除A选项,故选D。]
22. B [提示:篇章结构题。通读全文可知,第一段是总述,用于引人话题;第二和第三段介绍彩虹山的基本情况;第四段给出了彩虹山的最佳游览时间;第五段介绍了去彩虹山的路线以及爬山的时间、高度等情况,故选B。]
23. C [提示:写作意图题。本文主要介绍了秘鲁的彩虹山以及最佳旅游时间等,由此可推断,作者的目的是“让更多人去彩虹山旅游”,故选C。]
20. B [提示:细节理解题。根据第三段中的“The reason is the ice that covered the area centuries ago.”可知,很久以前彩虹山是被冰覆盖的,故选B。]
21. D [提示:推理判断题。根据第四段中的“If you plan your trip to the mountain, try to go during warmer months when there is less rain or snow. Rain or snow makes the climbing more difficult and the colors will look dulller.”可知,应当在雨、雪少的时候去,排除选项B和C;再根据第四段中的“The best time starts in March and lasts for nine months”可知,最佳月份是从三月份开始的9个月,也就是三月到十一月,排除A选项,故选D。]
22. B [提示:篇章结构题。通读全文可知,第一段是总述,用于引人话题;第二和第三段介绍彩虹山的基本情况;第四段给出了彩虹山的最佳游览时间;第五段介绍了去彩虹山的路线以及爬山的时间、高度等情况,故选B。]
23. C [提示:写作意图题。本文主要介绍了秘鲁的彩虹山以及最佳旅游时间等,由此可推断,作者的目的是“让更多人去彩虹山旅游”,故选C。]
查看更多完整答案,请扫码查看