2024年全科王同步课时练习九年级英语全一册人教版
注:目前有些书本章节名称可能整理的还不是很完善,但都是按照顺序排列的,请同学们按照顺序仔细查找。练习册 2024年全科王同步课时练习九年级英语全一册人教版 答案主要是用来给同学们做完题方便对答案用的,请勿直接抄袭。
第10页
- 第1页
- 第2页
- 第3页
- 第4页
- 第5页
- 第6页
- 第7页
- 第8页
- 第9页
- 第10页
- 第11页
- 第12页
- 第13页
- 第14页
- 第15页
- 第16页
- 第17页
- 第18页
- 第19页
- 第20页
- 第21页
- 第22页
- 第23页
- 第24页
- 第25页
- 第26页
- 第27页
- 第28页
- 第29页
- 第30页
- 第31页
- 第32页
- 第33页
- 第34页
- 第35页
- 第36页
- 第37页
- 第38页
- 第39页
- 第40页
- 第41页
- 第42页
- 第43页
- 第44页
- 第45页
- 第46页
- 第47页
- 第48页
- 第49页
- 第50页
- 第51页
- 第52页
- 第53页
- 第54页
- 第55页
- 第56页
- 第57页
- 第58页
- 第59页
- 第60页
- 第61页
- 第62页
- 第63页
- 第64页
- 第65页
- 第66页
- 第67页
- 第68页
- 第69页
- 第70页
- 第71页
- 第72页
- 第73页
- 第74页
- 第75页
- 第76页
- 第77页
- 第78页
- 第79页
- 第80页
- 第81页
- 第82页
- 第83页
- 第84页
- 第85页
- 第86页
- 第87页
- 第88页
- 第89页
- 第90页
- 第91页
- 第92页
- 第93页
- 第94页
- 第95页
- 第96页
- 第97页
- 第98页
- 第99页
- 第100页
- 第101页
- 第102页
- 第103页
- 第104页
- 第105页
- 第106页
- 第107页
- 第108页
- 第109页
- 第110页
- 第111页
- 第112页
- 第113页
- 第114页
- 第115页
- 第116页
- 第117页
- 第118页
- 第119页
- 第120页
- 第121页
- 第122页
- 第123页
- 第124页
II. 阅读理解
A
People often ask me for suggestions about how to learn English. As for it, everyone is different. I'll share some of my experience. I once took a school - year English course in Wuhan University, but I mostly learned English on my own.
One thing I can tell you is that, once you've started learning, you should try to think in English as much as you can. If you see something when you're riding your bike or walking down the street, just think about “How would I say them in English?” At first, it might be with simple words or phrases, but later you should think about longer phrases and sentences. Now I'm in America, and for most of the time, I would think in English and speak it directly. It's amazing how much this helps.
For several years after I started learning, I was often afraid of talking with others in English because I didn't want to make mistakes. Finally I got it over.
And while traveling in America, I'd try to hang out with friends who couldn't speak Chinese, so that I'd have no choice but to speak English. And I also decided that if I said something stupid and other people laughed at me, then so be it. After that, my English started improving much more quickly.
Besides, it may be a good idea to ask your American friends to look at the way you're writing, and give you some suggestions for improvement.
16. The writer learned English in Wuhan University for about ________
A. a week B. a month C. a term D. a year
17. According to the writer, ________ is a good way to improve your English.
A. thinking in English B. learning English grammar
C. watching English films D. reading English books
18. The underlined phrase “got it over” in Paragraph 3 means “________” in English.
A. stuck to it B. depended on it C. overcame it D. understood it
19. To the writer's surprise, his English improved quickly ________.
A. in the university B. in the middle school
C. in China D. in America
20. The best title for this passage should be “________”
A. The Importance of English B. My English Learning Experience
C. My University Life D. My American Friends
A
People often ask me for suggestions about how to learn English. As for it, everyone is different. I'll share some of my experience. I once took a school - year English course in Wuhan University, but I mostly learned English on my own.
One thing I can tell you is that, once you've started learning, you should try to think in English as much as you can. If you see something when you're riding your bike or walking down the street, just think about “How would I say them in English?” At first, it might be with simple words or phrases, but later you should think about longer phrases and sentences. Now I'm in America, and for most of the time, I would think in English and speak it directly. It's amazing how much this helps.
For several years after I started learning, I was often afraid of talking with others in English because I didn't want to make mistakes. Finally I got it over.
And while traveling in America, I'd try to hang out with friends who couldn't speak Chinese, so that I'd have no choice but to speak English. And I also decided that if I said something stupid and other people laughed at me, then so be it. After that, my English started improving much more quickly.
Besides, it may be a good idea to ask your American friends to look at the way you're writing, and give you some suggestions for improvement.
16. The writer learned English in Wuhan University for about ________
A. a week B. a month C. a term D. a year
17. According to the writer, ________ is a good way to improve your English.
A. thinking in English B. learning English grammar
C. watching English films D. reading English books
18. The underlined phrase “got it over” in Paragraph 3 means “________” in English.
A. stuck to it B. depended on it C. overcame it D. understood it
19. To the writer's surprise, his English improved quickly ________.
A. in the university B. in the middle school
C. in China D. in America
20. The best title for this passage should be “________”
A. The Importance of English B. My English Learning Experience
C. My University Life D. My American Friends
答案:
16.D[提示:细节理解题。根据第一段中的“I once took a school - year English course in Wuhan University”可知,“我”在武汉大学学习了一年英语,故选D。]
17.A[提示:细节理解题。根据第二段中最后一句“It's amazing how much this helps.”可知,本段中提出的建议“you should try to think in English as much as you can”是一个很好的提高英语的方法,故选A。]
18.C[提示:词义猜测题。根据第三段第一句和最后一句中的“my English started improving much more quickly”可推知,最后“我”克服了用英语和别人交谈的恐惧,故可猜出此处表示“克服”,overcome相当于get over,故选C。]
19.D[提示:细节理解题。根据第三段中的内容可知,作者在美国时,英语进步很快,故选D。]
20.B[提示:标题归纳题。根据第一段可知,本文主要讲的是“我”学习英语的经验,故选B。]
17.A[提示:细节理解题。根据第二段中最后一句“It's amazing how much this helps.”可知,本段中提出的建议“you should try to think in English as much as you can”是一个很好的提高英语的方法,故选A。]
18.C[提示:词义猜测题。根据第三段第一句和最后一句中的“my English started improving much more quickly”可推知,最后“我”克服了用英语和别人交谈的恐惧,故可猜出此处表示“克服”,overcome相当于get over,故选C。]
19.D[提示:细节理解题。根据第三段中的内容可知,作者在美国时,英语进步很快,故选D。]
20.B[提示:标题归纳题。根据第一段可知,本文主要讲的是“我”学习英语的经验,故选B。]
B
(核心素养题)(2024.成都邛崃高埂中学学区统测)①Some people learn a second language easily. Others have trouble learning a new language. How can you help yourself learn English? There are several ways to learn English easily.
②The first step is to feel positive (积极的) about learning English. If you believe that you can do it, you will do it. You do not have to understand everything at once. It is natural to make mistakes when you learn something new. We can learn from our mistakes. In other words, do not worry about taking risks.
③The second step is to practice your English. For example, keep a diary every day. You will get used to writing it in English, and you will feel comfortable when you express your ideas in English. Several weeks later, you will see that your writing is getting better. What's more, you must speak English every day. You can practice with your classmates outside the class.
④The last step is to keep a record of your language learning. You can write this in your diary every day. After class, think about what you did. Did you answer a question properly? Did you understand the things that the teacher explained? Perhaps the lesson was difficult, but you tried to understand it.
⑤You must be positive about learning English and believe that you can do it. It is important to practice English every day and make a record of your achievements. You will enjoy learning English.
21. What can we know from the second paragraph?
A. It's difficult to learn English well.
B. People can't understand others at once.
C. If you believe you can learn English well, you will make it.
22. Which of the following is TRUE according to the passage?
A. Trying to avoid mistakes can help you learn well.
B. Keeping a diary can help you express yourself well.
C. Understanding all the things your teacher said is necessary.
23. What is the main purpose (目的) of the passage?
A. To ask us to learn English.
B. To help us learn English well.
C. To introduce a second language.
24. (新考向)Which of the following structures is RIGHT?
A. ①②/③④⑤
B. ①/②③④⑤
C. ①/②③④/⑤
25. (新考向)In which column (栏目) of a newspaper can we find this passage?
A. Learning. B. Activities. C. News.
(核心素养题)(2024.成都邛崃高埂中学学区统测)①Some people learn a second language easily. Others have trouble learning a new language. How can you help yourself learn English? There are several ways to learn English easily.
②The first step is to feel positive (积极的) about learning English. If you believe that you can do it, you will do it. You do not have to understand everything at once. It is natural to make mistakes when you learn something new. We can learn from our mistakes. In other words, do not worry about taking risks.
③The second step is to practice your English. For example, keep a diary every day. You will get used to writing it in English, and you will feel comfortable when you express your ideas in English. Several weeks later, you will see that your writing is getting better. What's more, you must speak English every day. You can practice with your classmates outside the class.
④The last step is to keep a record of your language learning. You can write this in your diary every day. After class, think about what you did. Did you answer a question properly? Did you understand the things that the teacher explained? Perhaps the lesson was difficult, but you tried to understand it.
⑤You must be positive about learning English and believe that you can do it. It is important to practice English every day and make a record of your achievements. You will enjoy learning English.
21. What can we know from the second paragraph?
A. It's difficult to learn English well.
B. People can't understand others at once.
C. If you believe you can learn English well, you will make it.
22. Which of the following is TRUE according to the passage?
A. Trying to avoid mistakes can help you learn well.
B. Keeping a diary can help you express yourself well.
C. Understanding all the things your teacher said is necessary.
23. What is the main purpose (目的) of the passage?
A. To ask us to learn English.
B. To help us learn English well.
C. To introduce a second language.
24. (新考向)Which of the following structures is RIGHT?
A. ①②/③④⑤
B. ①/②③④⑤
C. ①/②③④/⑤
25. (新考向)In which column (栏目) of a newspaper can we find this passage?
A. Learning. B. Activities. C. News.
答案:
21.C[提示:细节理解题。根据第二段中“The first step is to feel positive about learning English. If you believe that you can do it, you will do it.”可知,如果你相信自己能学好英语,那你就能学好,故选C。]
22.B[提示:细节理解题。根据第三段中的“For example, keep a diary every day. You will get used to writing it in English, and you will feel comfortable when you express your ideas in English.”可知,坚持写日记可以帮助你更好地表达自己,故选B。]
23.B[提示:写作意图题。本文讲的是怎样更容易地学习英语,目的是帮助我们学好英语,故选B。]
24.C[提示:篇章结构题。本文是“总分总”的结构。第一段引出话题,第二段到第四段介绍了三个具体的方法,最后一段进行了总结,所以正确的结构应该是①/②③④/⑤,故选C。]
25.A[提示:推理判断题。通读文章可知,本文和英语学习有关,对应的报纸栏目是“学习”,故选A。]
22.B[提示:细节理解题。根据第三段中的“For example, keep a diary every day. You will get used to writing it in English, and you will feel comfortable when you express your ideas in English.”可知,坚持写日记可以帮助你更好地表达自己,故选B。]
23.B[提示:写作意图题。本文讲的是怎样更容易地学习英语,目的是帮助我们学好英语,故选B。]
24.C[提示:篇章结构题。本文是“总分总”的结构。第一段引出话题,第二段到第四段介绍了三个具体的方法,最后一段进行了总结,所以正确的结构应该是①/②③④/⑤,故选C。]
25.A[提示:推理判断题。通读文章可知,本文和英语学习有关,对应的报纸栏目是“学习”,故选A。]
查看更多完整答案,请扫码查看