2025年练就优等生课后提分攻略九年级英语全一册通用版
注:目前有些书本章节名称可能整理的还不是很完善,但都是按照顺序排列的,请同学们按照顺序仔细查找。练习册 2025年练就优等生课后提分攻略九年级英语全一册通用版 答案主要是用来给同学们做完题方便对答案用的,请勿直接抄袭。
第69页
- 第1页
- 第2页
- 第3页
- 第4页
- 第5页
- 第6页
- 第7页
- 第8页
- 第9页
- 第10页
- 第11页
- 第12页
- 第13页
- 第14页
- 第15页
- 第16页
- 第17页
- 第18页
- 第19页
- 第20页
- 第21页
- 第22页
- 第23页
- 第24页
- 第25页
- 第26页
- 第27页
- 第28页
- 第29页
- 第30页
- 第31页
- 第32页
- 第33页
- 第34页
- 第35页
- 第36页
- 第37页
- 第38页
- 第39页
- 第40页
- 第41页
- 第42页
- 第43页
- 第44页
- 第45页
- 第46页
- 第47页
- 第48页
- 第49页
- 第50页
- 第51页
- 第52页
- 第53页
- 第54页
- 第55页
- 第56页
- 第57页
- 第58页
- 第59页
- 第60页
- 第61页
- 第62页
- 第63页
- 第64页
- 第65页
- 第66页
- 第67页
- 第68页
- 第69页
- 第70页
- 第71页
- 第72页
- 第73页
- 第74页
- 第75页
- 第76页
- 第77页
- 第78页
- 第79页
- 第80页
- 第81页
- 第82页
- 第83页
- 第84页
- 第85页
- 第86页
- 第87页
- 第88页
- 第89页
- 第90页
- 第91页
- 第92页
- 第93页
- 第94页
- 第95页
- 第96页
- 第97页
- 第98页
- 第99页
- 第100页
- 第101页
- 第102页
- 第103页
- 第104页
2a 速连
1. in time
4. several times
2. look through
5. in great pain
3. employee
6. in good condition
1. in time
及时
员工4. several times
数次
极度痛苦2. look through
浏览;仔细查看
及时5. in great pain
极度痛苦
数次3. employee
员工
浏览;仔细查看6. in good condition
状态良好
状态良好
答案:
2a 1. 及时 2. 浏览;仔细查看 3. 员工
4. 数次 5. 极度痛苦 6. 状态良好
4. 数次 5. 极度痛苦 6. 状态良好
2b 阅读理解
As we know, pizza is a kind of popular and delicious food. However, have you ever imagined a man was saved in time just because he loved eating pizza?
Kirk Alexander, 48, has been ordering pizza from the same restaurant for the last ten years. “He orders our pizza online almost every day. So we know him very well,” Sarah Fuller, the manager of the restaurant said.
However, Tracey Hamblen, a driver whose job is to send pizza, discovered that he hadn’t been to Kirk’s home for several days. So he told Fuller about it. “I looked through his account online and found he hadn’t ordered pizza for eleven days. It was not like him at all,” Fuller said.
The next morning, she asked Hamblen to visit Kirk. However, Hamblen noticed something was wrong when he arrived. Kirk wasn’t answering the door while the lights in his house were on. He then tried to phone him several times, but each call went straight to the voice mail. Finally, he called the police. When the police got into the house, they found Kirk lying in great pain. Quickly, he was sent to the hospital.
Since the accident, most of the employees at the restaurant have been visiting Kirk. Now he’s in good condition. “Although he can’t speak much, I want him to know he’s an important customer for us,” said Fuller. “Besides pizza, I feel like we always need to do something for our customers.”
(
A. The manager.
B. The customer.
C. The driver.
D. The policeman.
(
A. 账号
B. 照片
C. 目标
D. 声誉
(
A. By calling him several times.
B. By looking through his account.
C. By guessing what could happen.
D. By getting into his house to have a look.
(
A. He was bad to the employees in the restaurant.
B. He was at home alone when he suddenly fell ill.
C. He was lucky enough to be saved by a neighbor.
D. He is all right now and he can speak much.
(
A. Kirk began to love eating pizza at the age of 48.
B. Kirk used to walk to the restaurant to order pizza.
C. Hamblen called the police as soon as he got to Kirk’s house.
D. The restaurant puts the customers in an important position.
As we know, pizza is a kind of popular and delicious food. However, have you ever imagined a man was saved in time just because he loved eating pizza?
Kirk Alexander, 48, has been ordering pizza from the same restaurant for the last ten years. “He orders our pizza online almost every day. So we know him very well,” Sarah Fuller, the manager of the restaurant said.
However, Tracey Hamblen, a driver whose job is to send pizza, discovered that he hadn’t been to Kirk’s home for several days. So he told Fuller about it. “I looked through his account online and found he hadn’t ordered pizza for eleven days. It was not like him at all,” Fuller said.
The next morning, she asked Hamblen to visit Kirk. However, Hamblen noticed something was wrong when he arrived. Kirk wasn’t answering the door while the lights in his house were on. He then tried to phone him several times, but each call went straight to the voice mail. Finally, he called the police. When the police got into the house, they found Kirk lying in great pain. Quickly, he was sent to the hospital.
Since the accident, most of the employees at the restaurant have been visiting Kirk. Now he’s in good condition. “Although he can’t speak much, I want him to know he’s an important customer for us,” said Fuller. “Besides pizza, I feel like we always need to do something for our customers.”
(
C
)1. Who was the first one to find something was wrong with Kirk?A. The manager.
B. The customer.
C. The driver.
D. The policeman.
(
A
)2. What does the underlined word “account” mean in Chinese?A. 账号
B. 照片
C. 目标
D. 声誉
(
B
)3. How did Sarah Fuller know something might be wrong with Kirk?A. By calling him several times.
B. By looking through his account.
C. By guessing what could happen.
D. By getting into his house to have a look.
(
B
)4. Which of the following is TRUE about Kirk?A. He was bad to the employees in the restaurant.
B. He was at home alone when he suddenly fell ill.
C. He was lucky enough to be saved by a neighbor.
D. He is all right now and he can speak much.
(
D
)5. What can we know from the passage?A. Kirk began to love eating pizza at the age of 48.
B. Kirk used to walk to the restaurant to order pizza.
C. Hamblen called the police as soon as he got to Kirk’s house.
D. The restaurant puts the customers in an important position.
答案:
2b 1. C
2. A [解析] 词义猜测题。根据第三段“...found he hadn’t ordered pizza for eleven days.”可推知,富勒查看了柯克在线的账号,发现他已经十一天没有订购比萨了。故account意为“账号”。
故选A。
3. B
4. B [解析] 推理判断题。根据第四段“He then tried to phone him several times, but each call went straight to the voice mail. Finally, he called the police. When the police got into the house, they found Kirk lying in great pain.”可推知,当柯克突然生病的时候,他独自在家。故选B。
5. D
2. A [解析] 词义猜测题。根据第三段“...found he hadn’t ordered pizza for eleven days.”可推知,富勒查看了柯克在线的账号,发现他已经十一天没有订购比萨了。故account意为“账号”。
故选A。
3. B
4. B [解析] 推理判断题。根据第四段“He then tried to phone him several times, but each call went straight to the voice mail. Finally, he called the police. When the police got into the house, they found Kirk lying in great pain.”可推知,当柯克突然生病的时候,他独自在家。故选B。
5. D
查看更多完整答案,请扫码查看