2025年练就优等生课后提分攻略九年级英语全一册通用版
注:目前有些书本章节名称可能整理的还不是很完善,但都是按照顺序排列的,请同学们按照顺序仔细查找。练习册 2025年练就优等生课后提分攻略九年级英语全一册通用版 答案主要是用来给同学们做完题方便对答案用的,请勿直接抄袭。
第2页
- 第1页
- 第2页
- 第3页
- 第4页
- 第5页
- 第6页
- 第7页
- 第8页
- 第9页
- 第10页
- 第11页
- 第12页
- 第13页
- 第14页
- 第15页
- 第16页
- 第17页
- 第18页
- 第19页
- 第20页
- 第21页
- 第22页
- 第23页
- 第24页
- 第25页
- 第26页
- 第27页
- 第28页
- 第29页
- 第30页
- 第31页
- 第32页
- 第33页
- 第34页
- 第35页
- 第36页
- 第37页
- 第38页
- 第39页
- 第40页
- 第41页
- 第42页
- 第43页
- 第44页
- 第45页
- 第46页
- 第47页
- 第48页
- 第49页
- 第50页
- 第51页
- 第52页
- 第53页
- 第54页
- 第55页
- 第56页
- 第57页
- 第58页
- 第59页
- 第60页
- 第61页
- 第62页
- 第63页
- 第64页
- 第65页
- 第66页
- 第67页
- 第68页
- 第69页
- 第70页
- 第71页
- 第72页
- 第73页
- 第74页
- 第75页
- 第76页
- 第77页
- 第78页
- 第79页
- 第80页
- 第81页
- 第82页
- 第83页
- 第84页
- 第85页
- 第86页
- 第87页
- 第88页
- 第89页
- 第90页
- 第91页
- 第92页
- 第93页
- 第94页
- 第95页
- 第96页
- 第97页
- 第98页
- 第99页
- 第100页
- 第101页
- 第102页
- 第103页
- 第104页
2a 速译
1. complain
2. bravely
3. article
4. work hard at sth.
5. build up
6. keep English diaries
1. complain
抱怨
2. bravely
勇敢地
3. article
文章
4. work hard at sth.
努力做某事
5. build up
建立;积累
6. keep English diaries
写英语日记
答案:
2a 1. 抱怨 2. 勇敢地 3. 文章
4. 努力做某事 5. 建立;积累
6. 写英语日记
4. 努力做某事 5. 建立;积累
6. 写英语日记
2b 阅读理解
I often hear some students complain that English is difficult. But English is very easy for me. I’m good at it. I’m very glad to tell you something about how I study English.
First, I think having an interest in English is the most important thing in learning English. When I began to learn English, it was fresh for me. I was interested in it, so I worked hard at it. Soon we had an English exam and I got a very good mark. How happy I was! After that, I learn English harder and harder. Our English teacher often teaches us English songs, and the songs sound nice. I often think how interesting English is!
Second, English is a foreign language, so I learn it well in the following ways: listening to the teacher carefully, speaking bravely, reading aloud and building up a wide vocabulary. Then practice again and again. And I also have a good habit: I’ll ask for help whenever I have a question. I must make it clear by asking my English teacher or classmates. How happy I am when I understand!
Besides, I often read English articles, jokes and easy novels. They help me understand the meanings of some words well. So doing more reading is an important way to learn English well. And I also keep English diaries.
English has become a close friend of mine.
(
A. Interest.
B. Learning methods.
C. Time.
D. Teachers.
(
A. The jokes he read.
B. The English songs he learned.
C. The articles he read.
D. The good mark he got in an exam.
(
A. He’ll find the answer in books.
B. He’ll ask for help.
C. He’ll think it over and over.
D. He’ll discuss it with his friends.
(
A. It is the best way to learn English.
B. It can make him know more about the world.
C. It can help him understand words well.
D. It can broaden his horizons.
(
A. No Pain, No Gain
B. My Ways to Learn English
C. Interest Is the Best Teacher
D. Read More when Learning English
I often hear some students complain that English is difficult. But English is very easy for me. I’m good at it. I’m very glad to tell you something about how I study English.
First, I think having an interest in English is the most important thing in learning English. When I began to learn English, it was fresh for me. I was interested in it, so I worked hard at it. Soon we had an English exam and I got a very good mark. How happy I was! After that, I learn English harder and harder. Our English teacher often teaches us English songs, and the songs sound nice. I often think how interesting English is!
Second, English is a foreign language, so I learn it well in the following ways: listening to the teacher carefully, speaking bravely, reading aloud and building up a wide vocabulary. Then practice again and again. And I also have a good habit: I’ll ask for help whenever I have a question. I must make it clear by asking my English teacher or classmates. How happy I am when I understand!
Besides, I often read English articles, jokes and easy novels. They help me understand the meanings of some words well. So doing more reading is an important way to learn English well. And I also keep English diaries.
English has become a close friend of mine.
(
A
)1. What does the writer think is the most important thing in learning English?A. Interest.
B. Learning methods.
C. Time.
D. Teachers.
(
D
)2. What made the writer study English harder?A. The jokes he read.
B. The English songs he learned.
C. The articles he read.
D. The good mark he got in an exam.
(
B
)3. What will the writer do if he has a question?A. He’ll find the answer in books.
B. He’ll ask for help.
C. He’ll think it over and over.
D. He’ll discuss it with his friends.
(
C
)4. What does the writer think of reading?A. It is the best way to learn English.
B. It can make him know more about the world.
C. It can help him understand words well.
D. It can broaden his horizons.
(
B
)5. What’s the best title for the passage?A. No Pain, No Gain
B. My Ways to Learn English
C. Interest Is the Best Teacher
D. Read More when Learning English
答案:
2b 1. A [解析] 细节理解题。根据第二段 “First, I think having an interest in English is the most important thing in learning English.”可知,作者认为在学习英语的时候兴趣是最重要的。故选A。
2. D 3. B
4. C [解析] 细节理解题。根据第四段“They help me understand the meanings of some words well.”可知,阅读能让作者很好地理解某些单词的含义。故选C。
5. B
2. D 3. B
4. C [解析] 细节理解题。根据第四段“They help me understand the meanings of some words well.”可知,阅读能让作者很好地理解某些单词的含义。故选C。
5. B
查看更多完整答案,请扫码查看