2025年练就优等生课后提分攻略九年级英语全一册通用版


注:目前有些书本章节名称可能整理的还不是很完善,但都是按照顺序排列的,请同学们按照顺序仔细查找。练习册 2025年练就优等生课后提分攻略九年级英语全一册通用版 答案主要是用来给同学们做完题方便对答案用的,请勿直接抄袭。



《2025年练就优等生课后提分攻略九年级英语全一册通用版》

3b 阅读理解
A company has started up a new app that is regarded as “the world’s first global search engine for clean drinking water”. The app’s system provides people with a way to easily fill their reusable water bottles.
The app works with the GPS locator on your phone to find the nearby water bottle refill stations or “water ATMs”. The local results will emerge on a map, just as if you were searching for the nearest coffee shop or gas station. Now, the system has already listed more than 34,000 cafes and restaurants in 30 countries. Those cafes and restaurants that provide water will show a sign on their doors or windows.
The CEO Samuel Rosen said that the app was made to create a map of “millions” of water sources. Although Rosen hasn’t offered information about how it will make money, making a map of water sources is very important. One effect of the system is to direct people to the nearby restaurants or coffee shops. It also creates chances for advertising both within the app and at the refill stations.
The system is easy to use. You can connect it to your smartphone, and then it will make a local street map. However, sometimes the system may make you unhappy. Once when I tried to locate the nearest “water ATMs” to my home in Chapel Hill, North Carolina, it directed me to a cafe in Newark, New Jersey. But that was just an accident. When I restarted the app, it showed me several places within walking distance, including our local bike shop.
(
C
)1. We can infer(推断) that if the app is widely used, more people will
A. go out taking a map
B. buy one-time-use plastic bottles
C. go out taking their own water bottles
D. buy drinks online using their smartphones
(
D
)2. What does the underlined word “emerge” in Paragraph 2 mean?
A. Increase.
B. Remain.
C. Change.
D. Appear.
(
B
)3. What does the third paragraph mainly tell us?
A. How much money the app will make for Rosen’s company.
B. The reason for creating the app and the app’s roles.
C. What good things the app will bring to Rosen’s company.
D. How to find water sources with the help of the app.
(
C
)4. The writer mentioned the experience in the last paragraph mainly to show the app’s
A. popularity
B. importance
C. bad side
D. business help
答案: 1. C
2. D [解析] 词义猜测题。根据第二段“The app works with the GPS locator on your phone to find the nearby water bottle refill stations or ‘water ATMs’.”可知,本地搜索结果会出现在地图上,就像你在寻找最近的咖啡店或加油站一样。故emerge意为“出现”。故选D。
3. B 4. C

查看更多完整答案,请扫码查看

关闭