2025年练就优等生课后提分攻略九年级英语全一册通用版
注:目前有些书本章节名称可能整理的还不是很完善,但都是按照顺序排列的,请同学们按照顺序仔细查找。练习册 2025年练就优等生课后提分攻略九年级英语全一册通用版 答案主要是用来给同学们做完题方便对答案用的,请勿直接抄袭。
第56页
- 第1页
- 第2页
- 第3页
- 第4页
- 第5页
- 第6页
- 第7页
- 第8页
- 第9页
- 第10页
- 第11页
- 第12页
- 第13页
- 第14页
- 第15页
- 第16页
- 第17页
- 第18页
- 第19页
- 第20页
- 第21页
- 第22页
- 第23页
- 第24页
- 第25页
- 第26页
- 第27页
- 第28页
- 第29页
- 第30页
- 第31页
- 第32页
- 第33页
- 第34页
- 第35页
- 第36页
- 第37页
- 第38页
- 第39页
- 第40页
- 第41页
- 第42页
- 第43页
- 第44页
- 第45页
- 第46页
- 第47页
- 第48页
- 第49页
- 第50页
- 第51页
- 第52页
- 第53页
- 第54页
- 第55页
- 第56页
- 第57页
- 第58页
- 第59页
- 第60页
- 第61页
- 第62页
- 第63页
- 第64页
- 第65页
- 第66页
- 第67页
- 第68页
- 第69页
- 第70页
- 第71页
- 第72页
- 第73页
- 第74页
- 第75页
- 第76页
- 第77页
- 第78页
- 第79页
- 第80页
- 第81页
- 第82页
- 第83页
- 第84页
- 第85页
- 第86页
- 第87页
- 第88页
- 第89页
- 第90页
- 第91页
- 第92页
- 第93页
- 第94页
- 第95页
- 第96页
- 第97页
- 第98页
- 第99页
- 第100页
- 第101页
- 第102页
- 第103页
- 第104页
2a 速连
1. put down 另一方面 4. eat on the go 服务员
2. on the other hand 切碎 5. chat with 边走边吃
3. cut up 放下 6. server 和……交谈
1. put down 另一方面 4. eat on the go 服务员
2. on the other hand 切碎 5. chat with 边走边吃
3. cut up 放下 6. server 和……交谈
答案:
2a 1. 放下 2. 另一方面 3. 切碎
4. 边走边吃 5. 和……交谈 6. 服务员
4. 边走边吃 5. 和……交谈 6. 服务员
2b 阅读理解
If you are an American and are going to visit Britain, here are some manners you should pay attention to before going there.
It would be easier to cut food when the knife is in your dominant(支配的) hand. After the food is cut, Americans usually put down the knife and eat with their dominant hands.
The British, on the other hand, hold the fork in their non-dominant hands and take a bite(咬一口).
Americans usually cut up several pieces of meat before actually eating. Then, once the fork is in the dominant hand, it's easy to take a few bites without changing back. But it's bad manners to cut the food into many small pieces in Britain.
Eating on the go is common in the United States, where people eat their food quickly. However, in Britain, people don't just eat. They sit down to have a relaxing meal, chatting with their beloved ones and fully digesting(消化) their food. They also think it is the perfect time to teach their kids good manners.
You'll probably never enter a British person's home without the host asking if you want a cup of tea or water. Offering a drink is a good manner in the United States, too, but the host often forgets it.
The British are generous(慷慨的)with how many times they say "sorry" "please" and "thank you". Don't get lazy with those basic manners. For example, when ordering at a restaurant, don't just say "I'll take a hamburger", but show the server some respect and ask, "May I please have a hamburger?"
(
A. Cutting food with their non-dominant hands.
B. Eating food with their non-dominant hands.
C. Eating food with their dominant hands.
D. Holding the fork in their right hands.
(
A. Convenient. B. Funny. C. Great. D. Impolite.
(
A. Talking with family. B. Digesting food.
C. Eating time. D. Teaching kids manners.
(
A. Using some polite words is very important when you order food.
B. The British care much about some basic manners.
C. The British respect waiters most among people from all the other countries.
D. It's necessary to remember some basic manners.
(
A. What Americans and British people like.
B. The ways of understanding the differences between Americans and British people.
C. The differences between American manners and British manners.
D. How Americans and British people treat their guests.
If you are an American and are going to visit Britain, here are some manners you should pay attention to before going there.
It would be easier to cut food when the knife is in your dominant(支配的) hand. After the food is cut, Americans usually put down the knife and eat with their dominant hands.
The British, on the other hand, hold the fork in their non-dominant hands and take a bite(咬一口).
Americans usually cut up several pieces of meat before actually eating. Then, once the fork is in the dominant hand, it's easy to take a few bites without changing back. But it's bad manners to cut the food into many small pieces in Britain.
Eating on the go is common in the United States, where people eat their food quickly. However, in Britain, people don't just eat. They sit down to have a relaxing meal, chatting with their beloved ones and fully digesting(消化) their food. They also think it is the perfect time to teach their kids good manners.
You'll probably never enter a British person's home without the host asking if you want a cup of tea or water. Offering a drink is a good manner in the United States, too, but the host often forgets it.
The British are generous(慷慨的)with how many times they say "sorry" "please" and "thank you". Don't get lazy with those basic manners. For example, when ordering at a restaurant, don't just say "I'll take a hamburger", but show the server some respect and ask, "May I please have a hamburger?"
(
B
)1. What do the British like doing when eating?A. Cutting food with their non-dominant hands.
B. Eating food with their non-dominant hands.
C. Eating food with their dominant hands.
D. Holding the fork in their right hands.
(
D
)2. What do the British think of cutting meat into many small pieces?A. Convenient. B. Funny. C. Great. D. Impolite.
(
C
)3. What does the underlined word "it" in the fourth paragraph refer to?A. Talking with family. B. Digesting food.
C. Eating time. D. Teaching kids manners.
(
B
)4. What does the last paragraph want to show?A. Using some polite words is very important when you order food.
B. The British care much about some basic manners.
C. The British respect waiters most among people from all the other countries.
D. It's necessary to remember some basic manners.
(
C
)5. What does the passage mainly talk about?A. What Americans and British people like.
B. The ways of understanding the differences between Americans and British people.
C. The differences between American manners and British manners.
D. How Americans and British people treat their guests.
答案:
![img alt=2b] 1. B [解析] 细节理解题。根据短文第二段 “The British,on the other hand,hold the fork in their non-dominant hands and take a bite(咬一口).”可知,英国人吃饭的时候,他们喜欢用非惯用手吃饭。故选B。
2. D
3. C [解析] 代词指代题。根据短文第四段 “They sit down to have a relaxing meal,chatting with their beloved ones and fully digesting(消化) their food.”可推知,他们还认为吃饭时间是教孩子们礼仪的最佳时机。此处“it”指代“eating time”。故选C。
4. B 5. C
2. D
3. C [解析] 代词指代题。根据短文第四段 “They sit down to have a relaxing meal,chatting with their beloved ones and fully digesting(消化) their food.”可推知,他们还认为吃饭时间是教孩子们礼仪的最佳时机。此处“it”指代“eating time”。故选C。
4. B 5. C
查看更多完整答案,请扫码查看