2025年一遍过初中英语九年级全一册冀教版
注:目前有些书本章节名称可能整理的还不是很完善,但都是按照顺序排列的,请同学们按照顺序仔细查找。练习册 2025年一遍过初中英语九年级全一册冀教版 答案主要是用来给同学们做完题方便对答案用的,请勿直接抄袭。
第68页
- 第1页
- 第2页
- 第3页
- 第4页
- 第5页
- 第6页
- 第7页
- 第8页
- 第9页
- 第10页
- 第11页
- 第12页
- 第13页
- 第14页
- 第15页
- 第16页
- 第17页
- 第18页
- 第19页
- 第20页
- 第21页
- 第22页
- 第23页
- 第24页
- 第25页
- 第26页
- 第27页
- 第28页
- 第29页
- 第30页
- 第31页
- 第32页
- 第33页
- 第34页
- 第35页
- 第36页
- 第37页
- 第38页
- 第39页
- 第40页
- 第41页
- 第42页
- 第43页
- 第44页
- 第45页
- 第46页
- 第47页
- 第48页
- 第49页
- 第50页
- 第51页
- 第52页
- 第53页
- 第54页
- 第55页
- 第56页
- 第57页
- 第58页
- 第59页
- 第60页
- 第61页
- 第62页
- 第63页
- 第64页
- 第65页
- 第66页
- 第67页
- 第68页
- 第69页
- 第70页
- 第71页
- 第72页
- 第73页
- 第74页
- 第75页
- 第76页
- 第77页
- 第78页
- 第79页
- 第80页
- 第81页
- 第82页
- 第83页
- 第84页
- 第85页
- 第86页
- 第87页
- 第88页
- 第89页
- 第90页
- 第91页
- 第92页
- 第93页
- 第94页
- 第95页
- 第96页
- 第97页
- 第98页
- 第99页
- 第100页
- 第101页
- 第102页
- 第103页
- 第104页
- 第105页
- 第106页
- 第107页
- 第108页
- 第109页
- 第110页
- 第111页
- 第112页
- 第113页
- 第114页
- 第115页
- 第116页
- 第117页
- 第118页
- 第119页
- 第120页
- 第121页
- 第122页
- 第123页
- 第124页
- 第125页
- 第126页
- 第127页
- 第128页
- 第129页
- 第130页
- 第131页
| Materials | ☆A wide glass jar with a lid☆Very hot water☆Some ice☆A matchVery important! Only parents deal with matches!!! |
| Steps | 1. Turn the lid upside down and fill it with ice.2. Fill the jar about 1.5 cm with very hot water.3. Ask your parent to light a match. Then blow out the match just above the jar. Hold the smoking stick inside. (You want smoke from the match to fill the jar.)4. Quickly put the lid with ice on the jar. Cover the jar completely.5. Let the cloud form for a few minutes. Then take the lid off and meet the cloud! |
| Result | A real cloud comes up. But it is not round and it disappears soon. |
1 What is very important when you use matches in the experiment?
A. A glass jar.
B. Very hot water.
C. Some ice.
D. Your parent's help.
2 [新考法·图文转换题] What is the right order of “making the cloud”?
A. ①②③⑤④
B. ①③⑤②④
C. ①④③⑤②
D. ①⑤②③④
3 What is the result of the experiment?
A. A real cloud comes up.
B. The cloud is round.
C. The cloud lasts a few hours.
D. The cloud doesn't disappear.
答案:
1 D 细节理解题。根据文中的“Very important! Only parents deal with matches!!!”可知,使用火柴时,父母的帮助很重要。故选D。
2 B 图文转换题。
步骤 关键细节 对应图片
1 Turn the lid upside down and fill it with ice. ①
2 Fill the jar about 1.5 cm with very hot water. ③
3 Ask your parent to light a match. Then blow out the match just above the jar. ⑤
4 Quickly put the lid with ice on the jar. Cover the jar completely. ②
5 Then take the lid off and meet the cloud! ④
根据上述分析可知,正确的顺序是B。
3 A 细节理解题。根据Result右侧的“A real cloud comes up. But it is not round and it disappears soon”可知,结果是会出现真正的云朵,但云朵不是圆形的,并且很快就消失了。故选A。
2 B 图文转换题。
步骤 关键细节 对应图片
1 Turn the lid upside down and fill it with ice. ①
2 Fill the jar about 1.5 cm with very hot water. ③
3 Ask your parent to light a match. Then blow out the match just above the jar. ⑤
4 Quickly put the lid with ice on the jar. Cover the jar completely. ②
5 Then take the lid off and meet the cloud! ④
根据上述分析可知,正确的顺序是B。
3 A 细节理解题。根据Result右侧的“A real cloud comes up. But it is not round and it disappears soon”可知,结果是会出现真正的云朵,但云朵不是圆形的,并且很快就消失了。故选A。
查看更多完整答案,请扫码查看