2025年一遍过初中英语九年级全一册冀教版
注:目前有些书本章节名称可能整理的还不是很完善,但都是按照顺序排列的,请同学们按照顺序仔细查找。练习册 2025年一遍过初中英语九年级全一册冀教版 答案主要是用来给同学们做完题方便对答案用的,请勿直接抄袭。
第100页
- 第1页
- 第2页
- 第3页
- 第4页
- 第5页
- 第6页
- 第7页
- 第8页
- 第9页
- 第10页
- 第11页
- 第12页
- 第13页
- 第14页
- 第15页
- 第16页
- 第17页
- 第18页
- 第19页
- 第20页
- 第21页
- 第22页
- 第23页
- 第24页
- 第25页
- 第26页
- 第27页
- 第28页
- 第29页
- 第30页
- 第31页
- 第32页
- 第33页
- 第34页
- 第35页
- 第36页
- 第37页
- 第38页
- 第39页
- 第40页
- 第41页
- 第42页
- 第43页
- 第44页
- 第45页
- 第46页
- 第47页
- 第48页
- 第49页
- 第50页
- 第51页
- 第52页
- 第53页
- 第54页
- 第55页
- 第56页
- 第57页
- 第58页
- 第59页
- 第60页
- 第61页
- 第62页
- 第63页
- 第64页
- 第65页
- 第66页
- 第67页
- 第68页
- 第69页
- 第70页
- 第71页
- 第72页
- 第73页
- 第74页
- 第75页
- 第76页
- 第77页
- 第78页
- 第79页
- 第80页
- 第81页
- 第82页
- 第83页
- 第84页
- 第85页
- 第86页
- 第87页
- 第88页
- 第89页
- 第90页
- 第91页
- 第92页
- 第93页
- 第94页
- 第95页
- 第96页
- 第97页
- 第98页
- 第99页
- 第100页
- 第101页
- 第102页
- 第103页
- 第104页
- 第105页
- 第106页
- 第107页
- 第108页
- 第109页
- 第110页
- 第111页
- 第112页
- 第113页
- 第114页
- 第115页
- 第116页
- 第117页
- 第118页
- 第119页
- 第120页
- 第121页
- 第122页
- 第123页
- 第124页
- 第125页
- 第126页
- 第127页
- 第128页
- 第129页
- 第130页
- 第131页
四、根据短文内容,在空白处填入一个适当的单词或括号内单词的正确形式
My favorite teacher is Mr Zhao. He has made 1
It was challenging and I tried my 7
My favorite teacher is Mr Zhao. He has made 1
a
big difference to my life. I used 2 to be
(be) quite shy and I seldom talked in public. On my first day at school, I was 3 really
(real) nervous. Luckily, I met Mr Zhao. He was so kind 4 that
I soon forgot about that. In 5 his
(he) first class, he designed a fun activity for us. We 6 were asked
(ask) to draw a picture of ourselves.It was challenging and I tried my 7
best
(good) to create my work. When he 8 got
(get) to my desk, he looked at my picture and smiled. Pointing at my work, he said, “Wow! I like those bright 9 colours
(colour)! They are great!” Hearing that, I felt relaxed 10 at
once. Mr Zhao is patient and he always 11 tells
(tell) us not to worry about giving wrong answers. Also, he shows us how to learn 12 from
our mistakes. With his encouragement, I 13 have made
(make) great progress so far. People around me say I am more confident than before. Now I am in the 14 ninth
(nine) grade, and I’m leaving school. I will remember all the 15 helpful
(help) suggestions he has given me. How kind and patient he is!
答案:
1 a 2 to be 3 really 4 that
5 his 6 were asked 7 best 8 got
9 colours 10 at 11 tells 12 from
13 have made 14 ninth 15 helpful
5 his 6 were asked 7 best 8 got
9 colours 10 at 11 tells 12 from
13 have made 14 ninth 15 helpful
素养:思维品质 难度:中 用时:6分钟
多模态语篇·推荐信 [2024 无锡中考改编]
Dear Headteacher,
I am happy to recommend (推荐) Jenny Thompson for the 2024 Youth Star Award.
As president of the Community Service Club, Jenny led successful projects like helping younger students and raising over 10,000 yuan for local shelters. She is always ready to help others. Jenny does well in her studies, especially in science and math, and often helps her classmates. She also volunteers at the local food bank and helps people in need.
Jenny is a good student and leader. I highly recommend her for the 2024 Youth Star Award.
Yours sincerely,
David Harrison
Community Service Coordinator Sunshine High School
1 What is the text?
A. An invitation letter.
B. An application letter.
C. A recommendation letter.
D. A confirmation (确认) letter.
2 Who wrote this letter?
A. The headteacher.
B. The president.
C. Jenny Thompson.
D. David Harrison.
3 What is Jenny like?
A. Kind and humorous.
B. Kind and helpful.
C. Quiet and smart.
D. Strict and helpful.
多模态语篇·推荐信 [2024 无锡中考改编]
Dear Headteacher,
I am happy to recommend (推荐) Jenny Thompson for the 2024 Youth Star Award.
As president of the Community Service Club, Jenny led successful projects like helping younger students and raising over 10,000 yuan for local shelters. She is always ready to help others. Jenny does well in her studies, especially in science and math, and often helps her classmates. She also volunteers at the local food bank and helps people in need.
Jenny is a good student and leader. I highly recommend her for the 2024 Youth Star Award.
Yours sincerely,
David Harrison
Community Service Coordinator Sunshine High School
1 What is the text?
A. An invitation letter.
B. An application letter.
C. A recommendation letter.
D. A confirmation (确认) letter.
2 Who wrote this letter?
A. The headteacher.
B. The president.
C. Jenny Thompson.
D. David Harrison.
3 What is Jenny like?
A. Kind and humorous.
B. Kind and helpful.
C. Quiet and smart.
D. Strict and helpful.
答案:
1 C 细节理解题。根据文章的开头和结尾以及正文第一段中的"I am happy to recommend (推荐) Jenny Thompson for the 2024 Youth Star Award"可知,本文是一封推荐信。
2 D 细节理解题。根据信件落款处的"David Harrison"可知,这封推荐信是 David Harrison 写的。
3 B 推理判断题。根据正文第二段可知,Jenny 不仅帮助年轻的学生,为当地庇护所筹集资金,还帮助同班同学。故她是一个善良且乐于助人的人。
2 D 细节理解题。根据信件落款处的"David Harrison"可知,这封推荐信是 David Harrison 写的。
3 B 推理判断题。根据正文第二段可知,Jenny 不仅帮助年轻的学生,为当地庇护所筹集资金,还帮助同班同学。故她是一个善良且乐于助人的人。
查看更多完整答案,请扫码查看