第26页
- 第1页
- 第2页
- 第3页
- 第4页
- 第5页
- 第6页
- 第7页
- 第8页
- 第9页
- 第10页
- 第11页
- 第12页
- 第13页
- 第14页
- 第15页
- 第16页
- 第17页
- 第18页
- 第19页
- 第20页
- 第21页
- 第22页
- 第23页
- 第24页
- 第25页
- 第26页
- 第27页
- 第28页
- 第29页
- 第30页
- 第31页
- 第32页
- 第33页
- 第34页
- 第35页
- 第36页
- 第37页
- 第38页
- 第39页
- 第40页
- 第41页
- 第42页
- 第43页
- 第44页
- 第45页
- 第46页
- 第47页
- 第48页
- 第49页
- 第50页
- 第51页
- 第52页
- 第53页
- 第54页
- 第55页
- 第56页
- 第57页
- 第58页
- 第59页
- 第60页
- 第61页
- 第62页
- 第63页
- 第64页
- 第65页
- 第66页
- 第67页
- 第68页
- 第69页
- 第70页
- 第71页
- 第72页
- 第73页
- 第74页
- 第75页
- 第76页
- 第77页
- 第78页
- 第79页
- 第80页
- 第81页
- 第82页
- 第83页
- 第84页
- 第85页
- 第86页
- 第87页
Many parents make their children do chores around the house. For some families, teaching children what to do and how to do chores is easy. But in other families, getting children to do some housework can be a very big problem.
It is a good idea for parents to teach their children at an early age. All family members must work together to make the house clean, and each person must do his or her share of the work. We can do this by starting a plan of chores and responsibilities when children are young.
Chores are good for children - even very young ones. Doing chores teaches children many important skills, such as working together and being responsible. Jobs also teach children what is fair. The skills and values from doing chores will do good to children all their lives.
16. The first paragraph tells us______.
A. doing chores is good for children
B. it's easy to teach children to do chores
C. all the parents make their children do chores
D. teaching children to do chores is different among different families
17. The underlined word “responsibilities” means ______.
A. 技能 B. 希望 C. 说明 D. 职责
18. It's ________ to teach young children to do chores.
A. good B. bad C. impossible D. useless
19. Children can NOT learn________ from doing chores.
A. working together with others
B. time is very important
C. being responsible
D. what is fair
20. Which of the following sentences is TRUE?______
A. It's a big problem to teach children to do chores.
B. Only the children who do chores know what is fair.
C. Some children like to do chores but their parents don't allow.
D. All family members should do chores including their young children.
答案:
16.D解析:段落大意题。根据第一段可知,不同的家庭教孩子做家务是不同的。
17.D解析:词义猜测题。根据第二段可知,responsibilities是“职责”的意思。
18.A解析:细节理解题。根据第二段中“It is a...”可知,教小孩子做家务是件好事。
19.B解析:细节理解题。根据第三段可知,孩子们不能从做家务中学到时间是非常重要的。
20.D解析:细节理解题。根据第二段可知,所有家庭成员都应该做家务,包括他们年幼的孩子。
17.D解析:词义猜测题。根据第二段可知,responsibilities是“职责”的意思。
18.A解析:细节理解题。根据第二段中“It is a...”可知,教小孩子做家务是件好事。
19.B解析:细节理解题。根据第三段可知,孩子们不能从做家务中学到时间是非常重要的。
20.D解析:细节理解题。根据第二段可知,所有家庭成员都应该做家务,包括他们年幼的孩子。
查看更多完整答案,请扫码查看