2025年初中毕业升学真题详解七年级英语上册人教版陕西专版
注:目前有些书本章节名称可能整理的还不是很完善,但都是按照顺序排列的,请同学们按照顺序仔细查找。练习册 2025年初中毕业升学真题详解七年级英语上册人教版陕西专版 答案主要是用来给同学们做完题方便对答案用的,请勿直接抄袭。
第53页
- 第1页
- 第2页
- 第3页
- 第4页
- 第5页
- 第6页
- 第7页
- 第8页
- 第9页
- 第10页
- 第11页
- 第12页
- 第13页
- 第14页
- 第15页
- 第16页
- 第17页
- 第18页
- 第19页
- 第20页
- 第21页
- 第22页
- 第23页
- 第24页
- 第25页
- 第26页
- 第27页
- 第28页
- 第29页
- 第30页
- 第31页
- 第32页
- 第33页
- 第34页
- 第35页
- 第36页
- 第37页
- 第38页
- 第39页
- 第40页
- 第41页
- 第42页
- 第43页
- 第44页
- 第45页
- 第46页
- 第47页
- 第48页
- 第49页
- 第50页
- 第51页
- 第52页
- 第53页
- 第54页
- 第55页
- 第56页
- 第57页
- 第58页
- 第59页
- 第60页
- 第61页
- 第62页
- 第63页
- 第64页
- 第65页
- 第66页
- 第67页
- 第68页
- 第69页
- 第70页
- 第71页
- 第72页
- 第73页
- 第74页
- 第75页
- 第76页
- 第77页
- 第78页
- 第79页
- 第80页
- 第81页
- 第82页
- 第83页
- 第84页
- 第85页
- 第86页
- 第87页
- 第88页
- 第89页
- 第90页
- 第91页
- 第92页
- 第93页
- 第94页
- 第95页
- 第96页
- 第97页
- 第98页
- 第99页
- 第100页
- 第101页
- 第102页
- 第103页
- 第104页
- 第105页
- 第106页
- 第107页
- 第108页
- 第109页
- 第110页
- 第111页
- 第112页
- 第113页
- 第114页
- 第115页
- 第116页
- 第117页
- 第118页
- 第119页
- 第120页
- 第121页
- 第122页
- 第123页
- 第124页
- 第125页
- 第126页
- 第127页
- 第128页
- 第129页
- 第130页
- 第131页
- 第132页
- 第133页
- 第134页
- 第135页
- 第136页
- 第137页
- 第138页
B
Please look at the following form(表格).

(
A. Helen's
B. Paul's
C. David's
D. John's
(

A. The hat
B. The ID card and the watch
C. The radio
D. The dictionary and the radio
(
A. In the schoolbag.
B. On the sofa.
C. On the desk.
D. In the bookcase.
(
A. Sally's brother.
B. Linda's cousin.
C. Tom's aunt.
D. Jane's friend.
(
A. On the school's notice board.
B. At Helen's home.
C. In David's family photo.
D. On Paul's desk.
Please look at the following form(表格).
(
A
)46. The ID card is Helen's
.A. Helen's
B. Paul's
C. David's
D. John's
(
B
)47. The ID card and the watch
is(are) white.A. The hat
B. The ID card and the watch
C. The radio
D. The dictionary and the radio
(
D
)48. Where is the dictionary?A. In the schoolbag.
B. On the sofa.
C. On the desk.
D. In the bookcase.
(
C
)49. Who is Anna?A. Sally's brother.
B. Linda's cousin.
C. Tom's aunt.
D. Jane's friend.
(
A
)50. Where can we find this form?A. On the school's notice board.
B. At Helen's home.
C. In David's family photo.
D. On Paul's desk.
答案:
46. A 【解析】细节理解题。根据第一行和第二行可知身份证属于Helen,故选A。
47. B 【解析】细节理解题。根据第二行和第四行可知身份证和手表是白色的,故选B。
48. D 【解析】细节理解题。根据第三行可知字典在书架里,故选D。
49. C 【解析】细节理解题。根据第五行可知Anna是Tom的姑姑,故选C。
50. A 【解析】文章出处题。根据文章内容可知在学校的告示板可看到此表格,故选A。
47. B 【解析】细节理解题。根据第二行和第四行可知身份证和手表是白色的,故选B。
48. D 【解析】细节理解题。根据第三行可知字典在书架里,故选D。
49. C 【解析】细节理解题。根据第五行可知Anna是Tom的姑姑,故选C。
50. A 【解析】文章出处题。根据文章内容可知在学校的告示板可看到此表格,故选A。
C
I'm David. Today, I ask some of my friends about their favorite subjects.
Helen likes Chinese best and she says it is interesting. Lily likes Chinese best, too, and she says it is easy. Linda's favorite subject is math because she likes her math teacher, Miss White. Mark's favorite subject is science. He knows a lot about science. Tom's favorite subject is history. He likes to read stories about history.
Helen, Lily and Linda don't like P. E. They say P. E. is not interesting. Mark and Tom don't like art. They say it is difficult.
(
A. classmates
B. friends
C. cousins
(
A. easy
B. difficult
C. interesting
(
A. math
B. science
C. P. E.
(
A. Tom likes to read stories about history.
B. Linda likes her Chinese teacher.
C. Mark knows a little about science.
(
A. three girls like art
B. three girls say that P. E. is fun
C. two boys don't like art
I'm David. Today, I ask some of my friends about their favorite subjects.
Helen likes Chinese best and she says it is interesting. Lily likes Chinese best, too, and she says it is easy. Linda's favorite subject is math because she likes her math teacher, Miss White. Mark's favorite subject is science. He knows a lot about science. Tom's favorite subject is history. He likes to read stories about history.
Helen, Lily and Linda don't like P. E. They say P. E. is not interesting. Mark and Tom don't like art. They say it is difficult.
(
B
)51. David asks his friends
about their favorite subjects.A. classmates
B. friends
C. cousins
(
A
)52. Lily says Chinese is easy
.A. easy
B. difficult
C. interesting
(
B
)53. Mark's favorite subject is science
.A. math
B. science
C. P. E.
(
A
)54. Which of the following is TRUE?A. Tom likes to read stories about history.
B. Linda likes her Chinese teacher.
C. Mark knows a little about science.
(
C
)55. From the last paragraph we can know that two boys don't like art
.A. three girls like art
B. three girls say that P. E. is fun
C. two boys don't like art
答案:
51. B 【解析】细节理解题。根据文中“Today, I ask some of my friends about their favorite subjects.”可知,David询问了他的朋友们最喜欢的科目,故选B。
52. A 【解析】细节理解题。根据文中“Lily likes Chinese best, too, and she says it is easy.”可知,Lily认为语文很容易,故选A。
53. B 【解析】细节理解题。根据文中“Mark’s favorite subject is science.”可知,Mark最喜欢的科目是科学,故选B。
54. A 【解析】细节理解题。根据文中“Tom’s favorite subject is history. He likes to read stories about history.”可知,Tom喜欢阅读有关历史的故事,故选A。
55. C 【解析】细节理解题。根据文中“Mark and Tom don’t like art.”可知,Mark和Tom两个男孩不喜欢美术,故选C。
52. A 【解析】细节理解题。根据文中“Lily likes Chinese best, too, and she says it is easy.”可知,Lily认为语文很容易,故选A。
53. B 【解析】细节理解题。根据文中“Mark’s favorite subject is science.”可知,Mark最喜欢的科目是科学,故选B。
54. A 【解析】细节理解题。根据文中“Tom’s favorite subject is history. He likes to read stories about history.”可知,Tom喜欢阅读有关历史的故事,故选A。
55. C 【解析】细节理解题。根据文中“Mark and Tom don’t like art.”可知,Mark和Tom两个男孩不喜欢美术,故选C。
查看更多完整答案,请扫码查看