2025年初中毕业升学真题详解七年级英语上册人教版陕西专版
注:目前有些书本章节名称可能整理的还不是很完善,但都是按照顺序排列的,请同学们按照顺序仔细查找。练习册 2025年初中毕业升学真题详解七年级英语上册人教版陕西专版 答案主要是用来给同学们做完题方便对答案用的,请勿直接抄袭。
第132页
- 第1页
- 第2页
- 第3页
- 第4页
- 第5页
- 第6页
- 第7页
- 第8页
- 第9页
- 第10页
- 第11页
- 第12页
- 第13页
- 第14页
- 第15页
- 第16页
- 第17页
- 第18页
- 第19页
- 第20页
- 第21页
- 第22页
- 第23页
- 第24页
- 第25页
- 第26页
- 第27页
- 第28页
- 第29页
- 第30页
- 第31页
- 第32页
- 第33页
- 第34页
- 第35页
- 第36页
- 第37页
- 第38页
- 第39页
- 第40页
- 第41页
- 第42页
- 第43页
- 第44页
- 第45页
- 第46页
- 第47页
- 第48页
- 第49页
- 第50页
- 第51页
- 第52页
- 第53页
- 第54页
- 第55页
- 第56页
- 第57页
- 第58页
- 第59页
- 第60页
- 第61页
- 第62页
- 第63页
- 第64页
- 第65页
- 第66页
- 第67页
- 第68页
- 第69页
- 第70页
- 第71页
- 第72页
- 第73页
- 第74页
- 第75页
- 第76页
- 第77页
- 第78页
- 第79页
- 第80页
- 第81页
- 第82页
- 第83页
- 第84页
- 第85页
- 第86页
- 第87页
- 第88页
- 第89页
- 第90页
- 第91页
- 第92页
- 第93页
- 第94页
- 第95页
- 第96页
- 第97页
- 第98页
- 第99页
- 第100页
- 第101页
- 第102页
- 第103页
- 第104页
- 第105页
- 第106页
- 第107页
- 第108页
- 第109页
- 第110页
- 第111页
- 第112页
- 第113页
- 第114页
- 第115页
- 第116页
- 第117页
- 第118页
- 第119页
- 第120页
- 第121页
- 第122页
- 第123页
- 第124页
- 第125页
- 第126页
- 第127页
- 第128页
- 第129页
- 第130页
- 第131页
- 第132页
- 第133页
- 第134页
- 第135页
- 第136页
- 第137页
- 第138页
A
Dear Lucy,
Wish you and everyone at home good health and good luck.
I am sure you are having a big dance party with your family and friends. Every time I see a dancing girl, I recall our beautiful schooldays(学生时代). I always remember the old times when you liked to dance in the hallways between classes. Sometimes, you'd get me to join you. I was very shy. But I couldn't say no to a lovely and happy girl like you. We had great times! We are not little girls now. But each time I meet you, I see a child in you always enjoying life. I need to learn from you. I really like you as a friend. It's hard to say this in everyday life, so I'm telling you this on your birthday. I wish you a happy and healthy life.
Enjoy yourself on your birthday and every day of the year too.
Yours,
Rebecca
(
A. Lucy's
B. Rebecca's
C. Lucy's mother's
D. Rebecca's mother's
(
A. 记起
B. 感谢
C. 期盼
D. 在意
(
A. She was very shy.
B. She was not very healthy.
C. She liked to dance.
D. She liked to write letters to her friend.
(
A. Studying very hard.
B. Always enjoying life.
C. Doing sports very often.
D. Loving her family very much.
(
A. say thanks to Lucy
B. tell Lucy about her school life
C. describe her big birthday party
D. show her love and wishes to Lucy
Dear Lucy,
Wish you and everyone at home good health and good luck.
I am sure you are having a big dance party with your family and friends. Every time I see a dancing girl, I recall our beautiful schooldays(学生时代). I always remember the old times when you liked to dance in the hallways between classes. Sometimes, you'd get me to join you. I was very shy. But I couldn't say no to a lovely and happy girl like you. We had great times! We are not little girls now. But each time I meet you, I see a child in you always enjoying life. I need to learn from you. I really like you as a friend. It's hard to say this in everyday life, so I'm telling you this on your birthday. I wish you a happy and healthy life.
Enjoy yourself on your birthday and every day of the year too.
Yours,
Rebecca
(
A
)46. It is Lucy's
birthday today.A. Lucy's
B. Rebecca's
C. Lucy's mother's
D. Rebecca's mother's
(
A
)47. The underlined word "recall" means "记起
" in Chinese.A. 记起
B. 感谢
C. 期盼
D. 在意
(
C
)48. What do we know about Lucy when she was in school?A. She was very shy.
B. She was not very healthy.
C. She liked to dance.
D. She liked to write letters to her friend.
(
B
)49. What does Rebecca think she can learn from Lucy?A. Studying very hard.
B. Always enjoying life.
C. Doing sports very often.
D. Loving her family very much.
(
D
)50. Rebecca wrote this letter mainly to show her love and wishes to Lucy
.A. say thanks to Lucy
B. tell Lucy about her school life
C. describe her big birthday party
D. show her love and wishes to Lucy
答案:
46. A 【解析】推理判断题。根据“It's hard to say this in everyday life, so I'm telling you this on your birthday.”和落款“Rebecca”可知,这是Rebecca写给Lucy的信,所以是Lucy的生日。故选A。
47. A 【解析】词义猜测题。根据“I recall our beautiful schooldays. I always remember...”可知此处是记起美好的学生时代。故选A。
48. C 【解析】细节理解题。根据“I always remember the old times when you liked to dance in the hallways between classes.”可知上学时,Lucy喜欢跳舞。故选C。
49. B 【解析】细节理解题。根据“But each time I meet you, I see a child in you always enjoying life. I need to learn from you.”可知,Rebecca觉得应该向她学习一直享受生活。故选B。
50. D 【解析】主旨大意题。根据“I wish you a happy and healthy life.”可知这封信表达了Rebecca对Lucy的爱和祝愿。故选D。
47. A 【解析】词义猜测题。根据“I recall our beautiful schooldays. I always remember...”可知此处是记起美好的学生时代。故选A。
48. C 【解析】细节理解题。根据“I always remember the old times when you liked to dance in the hallways between classes.”可知上学时,Lucy喜欢跳舞。故选C。
49. B 【解析】细节理解题。根据“But each time I meet you, I see a child in you always enjoying life. I need to learn from you.”可知,Rebecca觉得应该向她学习一直享受生活。故选B。
50. D 【解析】主旨大意题。根据“I wish you a happy and healthy life.”可知这封信表达了Rebecca对Lucy的爱和祝愿。故选D。
查看更多完整答案,请扫码查看