2025年初中毕业升学真题详解七年级英语上册人教版陕西专版
注:目前有些书本章节名称可能整理的还不是很完善,但都是按照顺序排列的,请同学们按照顺序仔细查找。练习册 2025年初中毕业升学真题详解七年级英语上册人教版陕西专版 答案主要是用来给同学们做完题方便对答案用的,请勿直接抄袭。
第44页
- 第1页
- 第2页
- 第3页
- 第4页
- 第5页
- 第6页
- 第7页
- 第8页
- 第9页
- 第10页
- 第11页
- 第12页
- 第13页
- 第14页
- 第15页
- 第16页
- 第17页
- 第18页
- 第19页
- 第20页
- 第21页
- 第22页
- 第23页
- 第24页
- 第25页
- 第26页
- 第27页
- 第28页
- 第29页
- 第30页
- 第31页
- 第32页
- 第33页
- 第34页
- 第35页
- 第36页
- 第37页
- 第38页
- 第39页
- 第40页
- 第41页
- 第42页
- 第43页
- 第44页
- 第45页
- 第46页
- 第47页
- 第48页
- 第49页
- 第50页
- 第51页
- 第52页
- 第53页
- 第54页
- 第55页
- 第56页
- 第57页
- 第58页
- 第59页
- 第60页
- 第61页
- 第62页
- 第63页
- 第64页
- 第65页
- 第66页
- 第67页
- 第68页
- 第69页
- 第70页
- 第71页
- 第72页
- 第73页
- 第74页
- 第75页
- 第76页
- 第77页
- 第78页
- 第79页
- 第80页
- 第81页
- 第82页
- 第83页
- 第84页
- 第85页
- 第86页
- 第87页
- 第88页
- 第89页
- 第90页
- 第91页
- 第92页
- 第93页
- 第94页
- 第95页
- 第96页
- 第97页
- 第98页
- 第99页
- 第100页
- 第101页
- 第102页
- 第103页
- 第104页
- 第105页
- 第106页
- 第107页
- 第108页
- 第109页
- 第110页
- 第111页
- 第112页
- 第113页
- 第114页
- 第115页
- 第116页
- 第117页
- 第118页
- 第119页
- 第120页
- 第121页
- 第122页
- 第123页
- 第124页
- 第125页
- 第126页
- 第127页
- 第128页
- 第129页
- 第130页
- 第131页
- 第132页
- 第133页
- 第134页
- 第135页
- 第136页
- 第137页
- 第138页
A
Hello! I'm Bob. Welcome to my classroom.
30 sets(套) of desks and chairs are in the classroom. Every student has a set. The teacher's desk is in the front of the classroom. A tape player is on it. The tape player is Miss Black's. She is our English teacher. We all like her. A map of China is on the wall. Four nice pictures are on the wall, too. Two baseballs are in the teacher's desk. My friends and I like playing basketball. I like my classroom.
(
A. 15
B. 30
C. 40
D. 60
(
A. A radio.
B. A notebook.
C. A tape player.
D. An English dictionary.
(
A. On the wall.
B. On Bob's desk.
C. On the teacher's desk.
D. In the front of the classroom.
Hello! I'm Bob. Welcome to my classroom.
30 sets(套) of desks and chairs are in the classroom. Every student has a set. The teacher's desk is in the front of the classroom. A tape player is on it. The tape player is Miss Black's. She is our English teacher. We all like her. A map of China is on the wall. Four nice pictures are on the wall, too. Two baseballs are in the teacher's desk. My friends and I like playing basketball. I like my classroom.
(
B
)51. There are students in Bob's class.A. 15
B. 30
C. 40
D. 60
(
C
)52. What's on the teacher's desk?A. A radio.
B. A notebook.
C. A tape player.
D. An English dictionary.
(
A
)53. Where is the map of China?A. On the wall.
B. On Bob's desk.
C. On the teacher's desk.
D. In the front of the classroom.
答案:
51. B 【解析】推理判断题。根据“30 sets of desks and chairs are in the classroom. Every student has a set.”可推知,Bob的班级有30个学生。故选B。
52. C 【解析】细节理解题。根据“The teacher's desk is in the front of the classroom. A tape player is on it.”可知,教师桌上有一台录音机。故选C。
53. A 【解析】细节理解题。根据“A map of China is on the wall.”可知,地图在墙上。故选A。
52. C 【解析】细节理解题。根据“The teacher's desk is in the front of the classroom. A tape player is on it.”可知,教师桌上有一台录音机。故选C。
53. A 【解析】细节理解题。根据“A map of China is on the wall.”可知,地图在墙上。故选A。
B
Jackson sits at his school desk and looks at the new kid in his class. His name is Billy. He comes to the UK from the US. Jackson wants to be friends with him.
Jackson comes to Billy and says, "Hi, Billy! Do you want some chocolates?"
" ▲. I have some in my schoolbag," Billy says.
"I see. Would you like a box of orange juice?" Jackson asks.
"No. I don't like orange juice," Billy says.
"Fine," Jackson says. He thinks, "Does Billy not like me? Does he not want to make friends with me?"
Some students are flying kites there. Jackson wants to join(加入) them. But then he sees Billy sitting there. Jackson thinks, "Billy is lonely(孤独的) and needs new friends. I should try again."
"Do you like toy cars? I have some here," Jackson says to Billy. He takes out a black one, a blue one, and two white ones from his pocket(口袋).
"Yes! I love toy cars," Billy says. Then the two boys play with Jackson's toy cars.
Later, Billy says to Jackson, "You are my first friend here. Thank you."
(
A. In the UK.
B. In the US.
C. In Canada.
D. In China.
(
A. Yes, I do
B. No, thanks
C. Sure, please
D. No problem
(
A. Because he wants to do his homework.
B. Because he wants to drink orange juice.
C. Because he wants to play with his toy cars.
D. Because he wants to make friends with Billy.
(
A. strong
B. kind
C. funny
D. quiet
Jackson sits at his school desk and looks at the new kid in his class. His name is Billy. He comes to the UK from the US. Jackson wants to be friends with him.
Jackson comes to Billy and says, "Hi, Billy! Do you want some chocolates?"
" ▲. I have some in my schoolbag," Billy says.
"I see. Would you like a box of orange juice?" Jackson asks.
"No. I don't like orange juice," Billy says.
"Fine," Jackson says. He thinks, "Does Billy not like me? Does he not want to make friends with me?"
Some students are flying kites there. Jackson wants to join(加入) them. But then he sees Billy sitting there. Jackson thinks, "Billy is lonely(孤独的) and needs new friends. I should try again."
"Do you like toy cars? I have some here," Jackson says to Billy. He takes out a black one, a blue one, and two white ones from his pocket(口袋).
"Yes! I love toy cars," Billy says. Then the two boys play with Jackson's toy cars.
Later, Billy says to Jackson, "You are my first friend here. Thank you."
(
A
)54. Where is Jackson now?A. In the UK.
B. In the US.
C. In Canada.
D. In China.
(
B
)55. The missing(缺失的) sentence ▲ is ""A. Yes, I do
B. No, thanks
C. Sure, please
D. No problem
(
D
)56. Why doesn't Jackson go out and fly a kite?A. Because he wants to do his homework.
B. Because he wants to drink orange juice.
C. Because he wants to play with his toy cars.
D. Because he wants to make friends with Billy.
(
B
)57. We can know that Jackson is very .A. strong
B. kind
C. funny
D. quiet
答案:
54. A 【解析】推理判断题。根据文中“He comes to the UK from the US. Jackson wants to be friends with him.”可知,比利从美国来到英国,杰克逊想和他交朋友,所以杰克逊现在在英国,故选A。
55. B 【解析】细节理解题。根据“Hi, Billy! Do you want some chocolates?”以及下文比利说“I have some in my schoolbag”可知,这里比利是拒绝了,“No, thanks”符合语境,故选B。
56. D 【解析】细节理解题。根据文中“Jackson wants to join them. But then he sees Billy sitting there. Jackson thinks, 'Billy is lonely and needs new friends. I should try again.'”可知,杰克逊看到比利独自坐着,觉得比利需要新朋友,所以想再次尝试和他交朋友而没有出去放风筝,故选D。
57. B 【解析】推理判断题。从杰克逊多次主动和比利交流,想和他交朋友,在看到比利孤独时又放弃去放风筝而再次尝试和他交流玩耍等行为中可以看出杰克逊很友善,故选B。
55. B 【解析】细节理解题。根据“Hi, Billy! Do you want some chocolates?”以及下文比利说“I have some in my schoolbag”可知,这里比利是拒绝了,“No, thanks”符合语境,故选B。
56. D 【解析】细节理解题。根据文中“Jackson wants to join them. But then he sees Billy sitting there. Jackson thinks, 'Billy is lonely and needs new friends. I should try again.'”可知,杰克逊看到比利独自坐着,觉得比利需要新朋友,所以想再次尝试和他交朋友而没有出去放风筝,故选D。
57. B 【解析】推理判断题。从杰克逊多次主动和比利交流,想和他交朋友,在看到比利孤独时又放弃去放风筝而再次尝试和他交流玩耍等行为中可以看出杰克逊很友善,故选B。
查看更多完整答案,请扫码查看