2025年初中毕业升学真题详解七年级英语上册人教版陕西专版
注:目前有些书本章节名称可能整理的还不是很完善,但都是按照顺序排列的,请同学们按照顺序仔细查找。练习册 2025年初中毕业升学真题详解七年级英语上册人教版陕西专版 答案主要是用来给同学们做完题方便对答案用的,请勿直接抄袭。
第29页
- 第1页
- 第2页
- 第3页
- 第4页
- 第5页
- 第6页
- 第7页
- 第8页
- 第9页
- 第10页
- 第11页
- 第12页
- 第13页
- 第14页
- 第15页
- 第16页
- 第17页
- 第18页
- 第19页
- 第20页
- 第21页
- 第22页
- 第23页
- 第24页
- 第25页
- 第26页
- 第27页
- 第28页
- 第29页
- 第30页
- 第31页
- 第32页
- 第33页
- 第34页
- 第35页
- 第36页
- 第37页
- 第38页
- 第39页
- 第40页
- 第41页
- 第42页
- 第43页
- 第44页
- 第45页
- 第46页
- 第47页
- 第48页
- 第49页
- 第50页
- 第51页
- 第52页
- 第53页
- 第54页
- 第55页
- 第56页
- 第57页
- 第58页
- 第59页
- 第60页
- 第61页
- 第62页
- 第63页
- 第64页
- 第65页
- 第66页
- 第67页
- 第68页
- 第69页
- 第70页
- 第71页
- 第72页
- 第73页
- 第74页
- 第75页
- 第76页
- 第77页
- 第78页
- 第79页
- 第80页
- 第81页
- 第82页
- 第83页
- 第84页
- 第85页
- 第86页
- 第87页
- 第88页
- 第89页
- 第90页
- 第91页
- 第92页
- 第93页
- 第94页
- 第95页
- 第96页
- 第97页
- 第98页
- 第99页
- 第100页
- 第101页
- 第102页
- 第103页
- 第104页
- 第105页
- 第106页
- 第107页
- 第108页
- 第109页
- 第110页
- 第111页
- 第112页
- 第113页
- 第114页
- 第115页
- 第116页
- 第117页
- 第118页
- 第119页
- 第120页
- 第121页
- 第122页
- 第123页
- 第124页
- 第125页
- 第126页
- 第127页
- 第128页
- 第129页
- 第130页
- 第131页
- 第132页
- 第133页
- 第134页
- 第135页
- 第136页
- 第137页
- 第138页
B
I am Susan. My favourite place is a farm. My father buys the farm. Every summer holiday my friends and I go to the farm. We enjoy our time there.
The farm has a big house. It has six rooms and a big kitchen. In the living room, there is a beautiful fireplace(壁炉), so we feel warm. Around the house, there are flowers and trees. The trees are big and very old. They look very green in summer. I feel cool under the trees. Many birds' songs make me feel happy.
My favourite time on the farm is the night. I enjoy looking at the stars. I spend a lot of time after dinner talking with my parents. We often sit outside the house under the beautiful sky and tell old stories.
(
A. the beach
B. the farm
C. the school
D. the garden
(
A. Three.
B. Four.
C. Five.
D. Six.
(
A. hot
B. cold
C. cool
D. warm
(
A. Trees.
B. Birds.
C. Sheep.
D. Flowers.
(
A. do her homework
B. talk with her parents after dinner
C. look at the stars
D. listen to the stories
I am Susan. My favourite place is a farm. My father buys the farm. Every summer holiday my friends and I go to the farm. We enjoy our time there.
The farm has a big house. It has six rooms and a big kitchen. In the living room, there is a beautiful fireplace(壁炉), so we feel warm. Around the house, there are flowers and trees. The trees are big and very old. They look very green in summer. I feel cool under the trees. Many birds' songs make me feel happy.
My favourite time on the farm is the night. I enjoy looking at the stars. I spend a lot of time after dinner talking with my parents. We often sit outside the house under the beautiful sky and tell old stories.
(
B
)56. Susan usually goes to for her summer holiday.A. the beach
B. the farm
C. the school
D. the garden
(
D
)57. How many rooms are there in the big house?A. Three.
B. Four.
C. Five.
D. Six.
(
D
)58. In winter, the living room of the farm is .A. hot
B. cold
C. cool
D. warm
(
C
)59. What are NOT mentioned(被提到) in the passage?A. Trees.
B. Birds.
C. Sheep.
D. Flowers.
(
A
)60. At night Susan doesn't on the farm.A. do her homework
B. talk with her parents after dinner
C. look at the stars
D. listen to the stories
答案:
56. B 【解析】细节理解题。根据“Every summer holiday my friends
and I go to the farm.”可知,每个暑假Susan都会和朋友去农
场。故选B。
57. D 【解析】细节理解题。根据“The farm has a big house. It has
six rooms and a big kitchen.”可知,这个大房子里有六个房间。
故选D。
58. D 【解析】细节理解题。根据“In the living, room there is a
beautiful fireplace, so we feel warm.”可知,农场房子的客厅有
一个壁炉,所以冬天应该是暖和的。故选D。
59. C 【解析】细节理解题。根据“Around the house, there are
flowers and trees…Many birds’ songs make me feel happy.”可知,
文中提到了树、花和鸟,未提及羊。故选C。
60. A 【解析】细节理解题。根据“I enjoy looking at the stars. I
spend a lot of time after dinner talking with my parents. We often
sit outside the house under the beautiful sky and tell old stories.”
可知,Susan晚上会看星星,饭后和父母交谈,坐在屋外美丽的
天空下讲古老的故事,但不包括做作业。故选A。
and I go to the farm.”可知,每个暑假Susan都会和朋友去农
场。故选B。
57. D 【解析】细节理解题。根据“The farm has a big house. It has
six rooms and a big kitchen.”可知,这个大房子里有六个房间。
故选D。
58. D 【解析】细节理解题。根据“In the living, room there is a
beautiful fireplace, so we feel warm.”可知,农场房子的客厅有
一个壁炉,所以冬天应该是暖和的。故选D。
59. C 【解析】细节理解题。根据“Around the house, there are
flowers and trees…Many birds’ songs make me feel happy.”可知,
文中提到了树、花和鸟,未提及羊。故选C。
60. A 【解析】细节理解题。根据“I enjoy looking at the stars. I
spend a lot of time after dinner talking with my parents. We often
sit outside the house under the beautiful sky and tell old stories.”
可知,Susan晚上会看星星,饭后和父母交谈,坐在屋外美丽的
天空下讲古老的故事,但不包括做作业。故选A。
查看更多完整答案,请扫码查看