2025年初中毕业升学真题详解七年级英语上册人教版陕西专版
注:目前有些书本章节名称可能整理的还不是很完善,但都是按照顺序排列的,请同学们按照顺序仔细查找。练习册 2025年初中毕业升学真题详解七年级英语上册人教版陕西专版 答案主要是用来给同学们做完题方便对答案用的,请勿直接抄袭。
第108页
- 第1页
- 第2页
- 第3页
- 第4页
- 第5页
- 第6页
- 第7页
- 第8页
- 第9页
- 第10页
- 第11页
- 第12页
- 第13页
- 第14页
- 第15页
- 第16页
- 第17页
- 第18页
- 第19页
- 第20页
- 第21页
- 第22页
- 第23页
- 第24页
- 第25页
- 第26页
- 第27页
- 第28页
- 第29页
- 第30页
- 第31页
- 第32页
- 第33页
- 第34页
- 第35页
- 第36页
- 第37页
- 第38页
- 第39页
- 第40页
- 第41页
- 第42页
- 第43页
- 第44页
- 第45页
- 第46页
- 第47页
- 第48页
- 第49页
- 第50页
- 第51页
- 第52页
- 第53页
- 第54页
- 第55页
- 第56页
- 第57页
- 第58页
- 第59页
- 第60页
- 第61页
- 第62页
- 第63页
- 第64页
- 第65页
- 第66页
- 第67页
- 第68页
- 第69页
- 第70页
- 第71页
- 第72页
- 第73页
- 第74页
- 第75页
- 第76页
- 第77页
- 第78页
- 第79页
- 第80页
- 第81页
- 第82页
- 第83页
- 第84页
- 第85页
- 第86页
- 第87页
- 第88页
- 第89页
- 第90页
- 第91页
- 第92页
- 第93页
- 第94页
- 第95页
- 第96页
- 第97页
- 第98页
- 第99页
- 第100页
- 第101页
- 第102页
- 第103页
- 第104页
- 第105页
- 第106页
- 第107页
- 第108页
- 第109页
- 第110页
- 第111页
- 第112页
- 第113页
- 第114页
- 第115页
- 第116页
- 第117页
- 第118页
- 第119页
- 第120页
- 第121页
- 第122页
- 第123页
- 第124页
- 第125页
- 第126页
- 第127页
- 第128页
- 第129页
- 第130页
- 第131页
- 第132页
- 第133页
- 第134页
- 第135页
- 第136页
- 第137页
- 第138页
Ⅴ.阅读理解。(共15小题,计15分)
第一节:阅读下面A、B两篇材料,从所给的四个选项中选出能回答所提问题的一个最佳答案。(共10小题,计10分)
第一节:阅读下面A、B两篇材料,从所给的四个选项中选出能回答所提问题的一个最佳答案。(共10小题,计10分)
答案:
答案略
A
Students like drawing alot.It helps them relax,and some of them dream of being artists ! Are you
good at drawing?Our students need you !
Do you like telling stories?We have a school radio station(广播电台)for you ! All of our students
will listen to you when they have a rest.But your stories must be fun.
Do you like children?Can you cook well?Do you like working in the school dining hall?Some
students'homes are too far from school.So they need to eat at school.They need you.
Have some questions?
Callus at 6488−9006 ore−mail us at ying cai school @163.com.
You can also meet us a tours cho ol. (10:00−16:30 from Monday to Friday)
(

![ img ]
A.①②③ B 124 C.②③④ D.③④⑤
(
A.One. B.Two. C.Three. D.Four.
(
A.At 9;30 on Tuesday. B.At 17:00 on Thursday.
C.At 13:00 on Wednesday. D.At 15:00 on Saturday.
(
A.the school wants to get some people to work for it
B.the school wants to tell the parents it is really good
C.the school wishes all the students to tell st tories when they have a rest
D.the school wishes children to know more about the radio station
(
A.A film notice. B.A school notice. C.A science book. D.A storybook.
Students like drawing alot.It helps them relax,and some of them dream of being artists ! Are you
good at drawing?Our students need you !
Do you like telling stories?We have a school radio station(广播电台)for you ! All of our students
will listen to you when they have a rest.But your stories must be fun.
Do you like children?Can you cook well?Do you like working in the school dining hall?Some
students'homes are too far from school.So they need to eat at school.They need you.
Have some questions?
Callus at 6488−9006 ore−mail us at ying cai school @163.com.
You can also meet us a tours cho ol. (10:00−16:30 from Monday to Friday)
(
D
)41.Who cn get join th 二 is choo![ img ]
A.①②③ B 124 C.②③④ D.③④⑤
(
C
)42.How many ways can you use if you have some questions to ask the school?A.One. B.Two. C.Three. D.Four.
(
C
)43.When can you go to the school 1 to ask some questions?A.At 9;30 on Tuesday. B.At 17:00 on Thursday.
C.At 13:00 on Wednesday. D.At 15:00 on Saturday.
(
A
)44.From the passage,we know that ,A.the school wants to get some people to work for it
B.the school wants to tell the parents it is really good
C.the school wishes all the students to tell st tories when they have a rest
D.the school wishes children to know more about the radio station
(
B
)45.Where is this passage from?A.A film notice. B.A school notice. C.A science book. D.A storybook.
答案:
41. D 【解析】图文结合题。根据表格一“Are you good at drawing? Our students need you!”表格二“Do you like telling stories? ...All of our students will listen to you when they have a rest. But your stories must be fun. ”表格三“Do you like children? Can you cook well? Do you like working in the school dining hall...”可知,这个学校需要的是美术老师、广播老师和厨师,结合图片,③④⑤符合。故选D。
42. C 【解析】细节理解题。根据表格四“Have some questions? Call us at 6488-9006 or e-mail us at yingcaischool@ 163. com. You can also meet us at our school”可知,如果你有问题要问,可以打电话、发邮件或者来学校咨询,共3种方法。故选C。
43. C 【解析】细节理解题。根据表格四“You can also meet us at our school. (10: 00 -16:30 from Monday to Friday)”可知,来学校咨询的时间为周一至周五每天十点到下午四点半。所以星期三下午一点符合要求。故选C。
44. A 【解析】细节理解题。根据文章的前三个表格内容可知,学校想找一些人为它工作。故选A。
45. B 【解析】文章出处题。根据文章内容可知,学校想找一些人为它工作,所以可以在学校的通知上看到这篇文章。故选B。
42. C 【解析】细节理解题。根据表格四“Have some questions? Call us at 6488-9006 or e-mail us at yingcaischool@ 163. com. You can also meet us at our school”可知,如果你有问题要问,可以打电话、发邮件或者来学校咨询,共3种方法。故选C。
43. C 【解析】细节理解题。根据表格四“You can also meet us at our school. (10: 00 -16:30 from Monday to Friday)”可知,来学校咨询的时间为周一至周五每天十点到下午四点半。所以星期三下午一点符合要求。故选C。
44. A 【解析】细节理解题。根据文章的前三个表格内容可知,学校想找一些人为它工作。故选A。
45. B 【解析】文章出处题。根据文章内容可知,学校想找一些人为它工作,所以可以在学校的通知上看到这篇文章。故选B。
查看更多完整答案,请扫码查看