2025年仁爱英语同步练习与测试九年级全一册仁爱版


注:目前有些书本章节名称可能整理的还不是很完善,但都是按照顺序排列的,请同学们按照顺序仔细查找。练习册 2025年仁爱英语同步练习与测试九年级全一册仁爱版 答案主要是用来给同学们做完题方便对答案用的,请勿直接抄袭。



《2025年仁爱英语同步练习与测试九年级全一册仁爱版》

第146页
Ⅰ. 用方框中所给词或短语的适当形式填空。
|wise, forever, pass away, influence, unite|
1. His grandfather
passed away
at the age of 90.
2. We became the best friends and he
influenced
me deeply.
3. Early to bed and early to rise makes a man healthy, wealthy and
wise
.
4. We must
unite
to fight against the decision to close the factory, or all of us will lose our jobs.
5. Just keep telling yourself that it won’t last
forever
.
答案: 1. passed away 2. influenced 3. wise 4. unite 5. forever
(
D
)1.— I hate people ___ talk much but do little.
— So do I.

A.whose
B.which
C.whom
D.who
答案: D 先行词 people 指人,关系代词应用 that/who,关系代词在定语从句中作主语,应用who。
(
A
)2.He works very hard because he knows ___ a job, especially for a man.
A.the importance of
B.importance
C.important
D.the important of
答案: A the importance of... 意为“……的重要性”。
(
C
)3.Celin Dion is famous ___ music. She has many fans from all over the world.
A.in the space of
B.in
C.in the field of
D.as
答案: C in the field of... 意为“在……领域中”。
(
B
)4.I have ___ those files but I can’t find them anywhere.
A.searched
B.searched for
C.cared for
D.found
答案: B
(
A
)5.— What do you think of the football match yesterday?
— Well. It’s surprising. The strongest team of our school ___.

A.was defeated
B.won
C.beat
D.was lost
答案: A 打败某人(赢了某人)用 defeat sb.或 beat sb.;win, lose 的宾语为比赛等。由题意可知选 A。
Ⅲ. 用合适的句子补全对话。
A: Hi, Bill! You’re reading the novel again.
B: Yes, Tom. I’ll never be tired of it.
A:
How many times have you read it
?
B: Three times. Every time I read it, I can learn something new.
A: Really?
Who wrote it
?
B: Charles Dickens, one of the greatest English writers in the world.
A:
Could I have a look at the novel
?
B: Sure, here you are! What do you think of this novel?
A:
I have no idea
. I haven’t seen such a novel for long. By the way, what else do you know about Dickens?
B: He was born in a poor family in a small town in England in 1812 and did many jobs before he became a writer. He wrote more than 50 novels during his life, among which *Oliver Twist*, *A Tale of Two Cities* and *David Copperfield* are the best known.
A:
He is/was certainly/really great
. I think I can learn a lot from him.
1. ___
2. ___
3. ___
4. ___
5. ___
答案: 1. How many times have you read it 2. Who wrote it 3. Could I have a look at the novel 4. I have no idea 5. He is/was certainly/really great
Ⅳ. 阅读理解。
Andrew Camegie spent almost twenty years giving his wealth away.
He believed that those who became rich should return what they did not need to society. He once said, “A rich man dies disgraced (不光彩的) if he does not give away his money for the public good during his lifetime.”
He began to use his money to build free public libraries. By 1919 it was said that he had built almost 3, 000 libraries with his money, valued altogether at over sixty million dollars. Most are in the United States, but some of them are in Canada, Great Britain, New Zealand, and even as far as the Fiji Islands.
A gift of four million dollars was made to Carnegie’s hometown, Dunfermline, Scotland. It was used to build parks and playgrounds for the people there. Pittsburgh, where he made his fortune (财富), was given a music hall, a museum, an art gallery, and a public library.
Andrew Carnegie’s public gifts cost almost three hundred and thirty million dollars. He gave one million, five hundred thousand dollars to the Peace Palace at the Hague in the Netherlands. After the war began in Europe in 1914, he gave his home, Skibo Castle in Scotland, to the British Government for use as an army hospital.
(
A
)1. According to Carnegie, ___.
A. a successful man should do something good for the society
B. a man should make more money for his family
C. a man shouldn’t think too much about the public
D. most men die disgraced in the society
(
A
)2. The underlined word “them” refers to “___”.
A. the libraries
B. the music halls
C. the parks
D. the museums
(
C
)3. Carnegie gave a music hall, a museum, an art gallery and a public library to Pittsburgh because ___.
A. he was born there
B. he found his first job there
C. he made lots of money there
D. he once worked there
(
C
)4. Which of the following words can NOT be used to describe Carnegie?
A. Successful.
B. Rich.
C. Lazy.
D. Kind.
(
D
)5. Which of the following is TRUE?
A. Carnegie took part in the war in 1914.
B. Carnegie gave all his money to his hometown.
C. Carnegie didn’t need money for himself.
D. Carnegie helped society a lot.
答案: 1. A 由短文第一段内容可判断,卡内基认为,一个富人在他活着的时候不把他在积累财富上的才能用于公共利益,将他的钱财捐赠出去的话,他“死得不光彩”。由此可推断本题答案为 A。 2. A 由文中句子 He began to use his money to build free public libraries. 等可判断,这里them 指图书馆。 3. C 由句子 Pittsburgh, where he made his fortune, was given a music hall, a museum, an art gallery, and a public library 可知,他在那里赚到了钱。 4. C 由全文内容可判断,卡内基富有、善良,是一位成功人士,但未提及懒惰。 5. D 由全文内容可判断,卡内基为社会贡献了很多。故选 D。

查看更多完整答案,请扫码查看

关闭