2025年仁爱英语同步练习与测试九年级全一册仁爱版


注:目前有些书本章节名称可能整理的还不是很完善,但都是按照顺序排列的,请同学们按照顺序仔细查找。练习册 2025年仁爱英语同步练习与测试九年级全一册仁爱版 答案主要是用来给同学们做完题方便对答案用的,请勿直接抄袭。



《2025年仁爱英语同步练习与测试九年级全一册仁爱版》

第30页
(B)
You may often hear some people say young people today often think only of themselves. It is not true at all. As a matter of fact, more and more young people are spending their free time and holidays working for others. What's the purpose of doing so? The following teenagers will give you the answer.
I'm Li Yong. I'm 17. I have been a member of Forest Center for three years. Many people like hiking after dinner or in their spare time to keep healthy. But the air is not fresh and there is much noise in cities. Forest Center have built hiking roads in the mountains. I have carried materials and done what I could do. Sometimes I have to sleep in a tent at night. I'm happy to see people walking on the hiking roads with pleasure.
I'm Wu Han. I'm 18. I have been in a program called Spring House Program. It has built good, low - cost houses and provided them for poor families for free. Some people donate (捐赠) money to buy materials and others build the house without pay. I have learned a lot from my teammates and the families.
I'm Lin Tao. I'm 20 and I'm a university student. There are many children in my community. Their parents are migrant workers (进城务工人员) and the kids have difficulty in their study. My friends and I set up a training school during the holidays. We teach them for free. We collect all kinds of books and school things for them. We are their big brothers and sisters. I'm glad that they have made great progress in their study.
(
B
)1. Many people think that young people today are ______.
A. helpful B. selfish
C. kind D. boring
(
C
)2. According to the passage, the hiking roads are ______.
A. in cities B. near the sea
C. in the mountains D. in towns
(
A
)3. Spring House Program has many ______.
A. volunteer workers
B. students workers
C. young workers
D. rich workers
(
D
)4. Lin Tao's students are ______.
A. good at study
B. very stupid
C. from rich families
D. migrant workers' children
(
A
)5. The writer is telling us that ______.
A. many young people are doing volunteer work
B. what the people said is right
C. young people don't care about others
D. people are very satisfied with young people
答案: 1. B 许多人认为现在的年轻只关心自己,这是自私的表现。 2. C 短文第二段 Forest Center have built hiking roads in the mountains。 3. A 由第三段...others build the house without pay 可知,有志愿者工人。 4. D 短文中有 Their parents are migrant workers。 5. A 本文的目的就是在反驳人们对年轻人的看法。用了三个事例来证明。

查看更多完整答案,请扫码查看

关闭