第140页
- 第1页
- 第2页
- 第3页
- 第4页
- 第5页
- 第6页
- 第7页
- 第8页
- 第9页
- 第10页
- 第11页
- 第12页
- 第13页
- 第14页
- 第15页
- 第16页
- 第17页
- 第18页
- 第19页
- 第20页
- 第21页
- 第22页
- 第23页
- 第24页
- 第25页
- 第26页
- 第27页
- 第28页
- 第29页
- 第30页
- 第31页
- 第32页
- 第33页
- 第34页
- 第35页
- 第36页
- 第37页
- 第38页
- 第39页
- 第40页
- 第41页
- 第42页
- 第43页
- 第44页
- 第45页
- 第46页
- 第47页
- 第48页
- 第49页
- 第50页
- 第51页
- 第52页
- 第53页
- 第54页
- 第55页
- 第56页
- 第57页
- 第58页
- 第59页
- 第60页
- 第61页
- 第62页
- 第63页
- 第64页
- 第65页
- 第66页
- 第67页
- 第68页
- 第69页
- 第70页
- 第71页
- 第72页
- 第73页
- 第74页
- 第75页
- 第76页
- 第77页
- 第78页
- 第79页
- 第80页
- 第81页
- 第82页
- 第83页
- 第84页
- 第85页
- 第86页
- 第87页
- 第88页
- 第89页
- 第90页
- 第91页
- 第92页
- 第93页
- 第94页
- 第95页
- 第96页
- 第97页
- 第98页
- 第99页
- 第100页
- 第101页
- 第102页
- 第103页
- 第104页
- 第105页
- 第106页
- 第107页
- 第108页
- 第109页
- 第110页
- 第111页
- 第112页
- 第113页
- 第114页
- 第115页
- 第116页
- 第117页
- 第118页
- 第119页
- 第120页
- 第121页
- 第122页
- 第123页
- 第124页
- 第125页
- 第126页
- 第127页
- 第128页
- 第129页
- 第130页
- 第131页
- 第132页
- 第133页
- 第134页
- 第135页
- 第136页
- 第137页
- 第138页
- 第139页
- 第140页
- 第141页
- 第142页
- 第143页
- 第144页
- 第145页
- 第146页
- 第147页
- 第148页
- 第149页
- 第150页
- 第151页
- 第152页
- 第153页
- 第154页
- 第155页
- 第156页
- 第157页
- 第158页
- 第159页
- 第160页
- 第161页
- 第162页
- 第163页
- 第164页
Ⅳ. 任务型阅读。
If you want to truly see and experience the Great Wall, not just check it off the sightseeing list. This is the best way to do it.
Tim, your French - English - Chinese - German - Italian speaking guide, speaks with you beforehand (提前) to get a good understanding of what you’d like to do and then plans the hike carefully. As for us, we spoke for 20 minutes through Skype before my trip and the hike, and then he advised us to start from the bottom of the stairway to the Mutianyu section, with an overnight on the wall. It was perfect!
The Great Wall is amazing, the sights around the mountain are fantastic and the hike itself was a bit difficult.
Tim knows a lot about the Great Wall’s history, construction details and China. He is an experienced hiker, so I felt I was very lucky. Tim has also lived in Beijing for several years, so he was able to give some great suggestions on food, sights, etc. for the rest of my stay.
This was exactly the way I had hoped to visit the Great Wall for the first time. No crowds of tourists. No one asked me to buy things or food. No big group tour. Just a few people went for a walk along the Great Wall of China. Perfect!
根据短文内容, 回答下列问题。
1. How many languages can Tim speak as a guide?
2. Where did the guide advise the visitors to spend the night?
3. What does the writer think of Tim according to the passage?
4. How did the writer hope to visit the Great Wall?
5. What’s the best title for the passage?
If you want to truly see and experience the Great Wall, not just check it off the sightseeing list. This is the best way to do it.
Tim, your French - English - Chinese - German - Italian speaking guide, speaks with you beforehand (提前) to get a good understanding of what you’d like to do and then plans the hike carefully. As for us, we spoke for 20 minutes through Skype before my trip and the hike, and then he advised us to start from the bottom of the stairway to the Mutianyu section, with an overnight on the wall. It was perfect!
The Great Wall is amazing, the sights around the mountain are fantastic and the hike itself was a bit difficult.
Tim knows a lot about the Great Wall’s history, construction details and China. He is an experienced hiker, so I felt I was very lucky. Tim has also lived in Beijing for several years, so he was able to give some great suggestions on food, sights, etc. for the rest of my stay.
This was exactly the way I had hoped to visit the Great Wall for the first time. No crowds of tourists. No one asked me to buy things or food. No big group tour. Just a few people went for a walk along the Great Wall of China. Perfect!
根据短文内容, 回答下列问题。
1. How many languages can Tim speak as a guide?
Five languages.
2. Where did the guide advise the visitors to spend the night?
On the Great Wall.
3. What does the writer think of Tim according to the passage?
He is experienced and careful.
4. How did the writer hope to visit the Great Wall?
He hoped he could only enjoy the beautiful sights without too many people or buying things.
5. What’s the best title for the passage?
The best way to experience the Great Wall.
答案:
1. Five languages.由句子Tim, your French-English-Chinese-German-Italian speaking guide, ...可判断,他能说五种语言。 2. On the Great Wall.由句子... with an overnight on the wall...可判断,他要在长城上过夜。 3. He is experienced and careful.由句子He is an experienced hiker及... and then plans the hike carefully等可判断,导游很有经验,而且很细心。 4. He hoped he could only enjoy the beautiful sights without too many people or buying things.根据短文最后段可回答本题。 5. The best way to experience the Great Wall.由全文内容及句子This is the best way to do it.看判断,本文主要讲述了体验长城最好的方法。
Ⅴ. 书面表达。
3 月 18 日是星期天, 天气晴朗, 假设这一天你们班同学骑车去太湖之滨的一个小镇游玩, 请用英语完成一篇日记, 内容要点如下。
我们清晨出发, 抵达小镇后, 参观了当地一些名胜; 中午在小镇附近野餐, 大家被那里的美景所吸引; 下午有的同学去钓鱼, 有的同学放风筝; 旅途中男同学给女同学很多帮助。
注意:
1. 日记必须包括所给内容要点, 要求语句通顺、意思连贯。
2. 80 词左右。日记的开头已给出, 不计入总词数。
March 18th, Sunday Fine
Today our class made a bike trip to a small town by the Taihu Lake.
3 月 18 日是星期天, 天气晴朗, 假设这一天你们班同学骑车去太湖之滨的一个小镇游玩, 请用英语完成一篇日记, 内容要点如下。
我们清晨出发, 抵达小镇后, 参观了当地一些名胜; 中午在小镇附近野餐, 大家被那里的美景所吸引; 下午有的同学去钓鱼, 有的同学放风筝; 旅途中男同学给女同学很多帮助。
注意:
1. 日记必须包括所给内容要点, 要求语句通顺、意思连贯。
2. 80 词左右。日记的开头已给出, 不计入总词数。
March 18th, Sunday Fine
Today our class made a bike trip to a small town by the Taihu Lake.
We set off early in the morning. After getting to the town, we visited some places of interest. At noon, we had a picnic near the town. Everybody was attracted by the beautiful scenery there. In the afternoon, some of us went fishing, and some flew kites. During the trip, the boys offered a lot of help to the girls. What a pleasant day we had!
答案:
March 18th, Sunday Fine Today our class made a bike trip to a small town by the Taihu Lake. We set off early in the morning. After getting to the town, we visited some places of interest. At noon, we had a picnic near the town. Everybody was attracted by the beautiful scenery there. In the afternoon, some of us went fishing, and some flew kites. During the trip, the boys offered a lot of help to the girls. What a pleasant day we had!
Ⅰ. 根据句意, 用括号中所给词的适当形式填空。
1. Sue likes eating noodles with vinegar, but Jack eats ______ (
2. The hotel has many rooms, ______ (
3. Tea leaves are ______ (
4. A lot of our land is used to grow crops for ______ (
5. Her name can be ______ (
1. Sue likes eating noodles with vinegar, but Jack eats ______ (
differently
).2. The hotel has many rooms, ______ (
including
) standard rooms, meeting rooms, dining rooms and so on.3. Tea leaves are ______ (
produced
) mainly in the south of China because of the mild climate and rich soil there.4. A lot of our land is used to grow crops for ______ (
export
).5. Her name can be ______ (
pronounced
) like “magic”, which makes her very happy.
答案:
1. differently 2. including 3. produced 4. export 5. pronounced
(
A.as; as
B.for; for
C.for; as
D.as; for
C
) 1.The dumplings we eat ______for
supper are the same ______as
yours.A.as; as
B.for; for
C.for; as
D.as; for
答案:
C for表示目的,the same as意为“与……相同”。
(
A.is; read
B.is; have read
C.is; is read
D.is; are read
D
) 2.The number of the books ______ 780 and a number of them ______ by us.A.is; read
B.is; have read
C.is; is read
D.is; are read
答案:
D the number of...意为“……的数量”,跟名词复数作主语时,谓语动词用单数;a number of意为“许多”,相当于many,修辞可数名词复数。作主语时,谓语动词用复数。
查看更多完整答案,请扫码查看