2025年仁爱英语同步练习与测试九年级全一册仁爱版


注:目前有些书本章节名称可能整理的还不是很完善,但都是按照顺序排列的,请同学们按照顺序仔细查找。练习册 2025年仁爱英语同步练习与测试九年级全一册仁爱版 答案主要是用来给同学们做完题方便对答案用的,请勿直接抄袭。



《2025年仁爱英语同步练习与测试九年级全一册仁爱版》

第159页
(
B
)1.Donald Trump ______ the 45 h President
of the United States.

A.elect
B.was elected
C.is elected
D.elects
答案: B 唐纳德·特朗普为 elect 的承受者,用被动语态,排除 A 和 D。又是一般过去时,排除 C。故选 B。
( )2.Mr.Lee encouraged his students
to work
at English and his students learnt
to be
like him.
A.to work hard ; to speak English
B.work hard ; speak English
C.to work hard ; speak English
D.work hard ; to speak English
答案: A encourage sb. to do sth.意为"鼓励某人干某事"; learn to do sth.意为"学习做某事"。
( )3.Jack likes playing with his sister
who
is ______
5 years old.

A.what ; more than
B.which ; more than
C.who ; less than
D.whose ; less than
答案: C 先行词为人,从句用 who 来引导。
( )4.This kind of material is very strong.It
will
last
longer if it's
made
into clothes.
A.last ; made
B.lasted ; make
C.last ; make
D.lasted ; made
答案: A 这种材料制作成布料会更加耐用。
( )5.The little boy
set free
the bird when he knew this kind of bird is good for the crops.
A.sets free
B.set free
C.set down
D.sets down
答案: B set free 意为"解放,释放",这里是"放飞"的意思。
Ⅲ.完形填空。
The Golden Gate Bridge spans(横跨)thee Golden Gate Strait(海峡), connecting the San Francisco Bay to the Pacific Ocean.The bridge is 1 one of the most international symbols of San Francisco,California, 2 the United States.It's one of 3 beautiful bridges in the world.It is taken as one of the Wonders of the Modern World by the American Society of Civil Engineers.
Francis Drake was an English sea captain.In 1579,he discovered a strait 4 connects the San Francisco Bay and the Pacific Ocean.
And then the straits was named the Golden Gate Bridge by Francis Drake. 5 the isolated(孤
立的)location of San Francisco,the idea for a
6 across the Strait had been suggested for many years.Planning for the Golden Bridge began in 1916.But the design had been changed for many times 7 construction.Joseph Strauss was the chief engineer.It was very difficult to get the project started.Many people was 8 the idea of building a bridge.They were afraid that the bridge would influence ship traffic.Many others didn't think it was possible to build such 9 bridge.The construction finally began in 1933 and was completed in 1937.More than 10,000 tons of steel 1 and iron was used up and 3,350 was cost.Today,the Golden Gate Bridge has main span of 4,200 feet and a total 10 of 8,981 feet,making it one of the longest bridges in the world.
(
A
)1.A.regarded as B.regarded to
C.regarded D.regard as
(
B
)2.A.between B.and
C.to D.as
(
C
)3.A.the more B.more
C.the most D.most
(
D
)4.A.who B.what t
C./ D.which
(
D
)5.A.Because B.As
C.Since D.Because of
(
C
)6.A.strait B.ocean
C.bridge D.sea
(
B
)7.A.after B.before
C.when D.while
(
A
)8.A.against B.afraid
C.alike D.for
(
A
)9.A.a long B.long
C.tall D.a tall
(
B
)10.A.weight B.length
C.height D.width
答案: 1. A 2. B 3. C 4. D 5. D 6. C 7. B 8. A 9. A 10. B
Ⅳ.阅读理解。
Is it possible to learn about the history of
the world in just one day?You can try by
visiting an exhibition(展览)called A History of
the World in 100 Objects.
The objects are from the famous British
Museum.A History of the World in 100 Objects is one of the museum's great exhibitions.Now it comes to China for the very first time.The
exhibition opened in the National Museum of
China in Beijing on March 2,and will last until
May31.
The British Museum spent four years
carefully choosing the 100 objects from its huge
collection of 8 million things.They had to
represent different times and cultures.
“ The objects had to cover the whole world.
They are from a cooking pot to a golden galleon
(西班牙大型帆船), from a Stone Age tool to a
credit card,” Neil MacGregor,former director
of the British Museum,wrote in a book.He was
in charge of choosing the objects.
For example,there is a seal(印章)that
people in the Indus Valley(印度河流域)used
at around 2500 BC.There is also a tablet(匾
额)that was used at around 700 BC in the
Middle East.But modern objects like a solar-
powered(太阳能的)lamp are also on display
(展出).They show the result of scientific
development.
Of course,there is not a lack of objects
from China.You will see a bronze bell from the
time of Confucius.There is also a banknote from
the Ming Dynasty,showing that China is the
first country to use paper money.
(
A
)1.From A History of the World in 100
Objects,we can ______.
A.learn about the history of the world
B.learn about different times and cultures of China
C.learn about the history of the great
museum
D.know the number of all the objects
(
C
)2.People spent ______ years choosing
the 100 objects from 8 million things.
A.two B.three
C.four D.five
(
D
)3.Modern objects tell people ______.
A.who invented the solar-powered lamp
B.how to invented solar-powered lamp
C.where people could invent new things
D.the result of scientific development
(
B
)4.The underlined word “ banknote ” here
means “______” in Chinese.
A.账户 B.钞票
C.记账 D.账簿
(
D
)5.Which of the following is NOT right
according to the passage?
A.People can visit 100 objects at the
exhibition.
B.In China,the exhibition will last
about three months.
C.The objects at the exhibition cover
the whole world.
D.At the exhibition,you can't see
anything about China.
答案: 1. A 由短文第一段内容等可判断,本题答案为 A。2. C 由句子 The British Museum spent four years carefully choosing the 100 objects...可判断,他们花了4年时间挑选这些文物。3. D 由句子 They show the result of scientific development 可判断,通过展出的现代文物可向人们展示科学发展的结果。4. B 由下文中的 use paper money 等可推断,本词在这里意为"钞票"。5. D 由短文最后段内容可判断,有中国的文物展出。

查看更多完整答案,请扫码查看

关闭