第63页
- 第1页
- 第2页
- 第3页
- 第4页
- 第5页
- 第6页
- 第7页
- 第8页
- 第9页
- 第10页
- 第11页
- 第12页
- 第13页
- 第14页
- 第15页
- 第16页
- 第17页
- 第18页
- 第19页
- 第20页
- 第21页
- 第22页
- 第23页
- 第24页
- 第25页
- 第26页
- 第27页
- 第28页
- 第29页
- 第30页
- 第31页
- 第32页
- 第33页
- 第34页
- 第35页
- 第36页
- 第37页
- 第38页
- 第39页
- 第40页
- 第41页
- 第42页
- 第43页
- 第44页
- 第45页
- 第46页
- 第47页
- 第48页
- 第49页
- 第50页
- 第51页
- 第52页
- 第53页
- 第54页
- 第55页
- 第56页
- 第57页
- 第58页
- 第59页
- 第60页
- 第61页
- 第62页
- 第63页
- 第64页
- 第65页
- 第66页
- 第67页
- 第68页
- 第69页
- 第70页
- 第71页
- 第72页
- 第73页
- 第74页
- 第75页
- 第76页
- 第77页
- 第78页
- 第79页
- 第80页
- 第81页
- 第82页
- 第83页
- 第84页
- 第85页
- 第86页
- 第87页
- 第88页
- 第89页
- 第90页
- 第91页
- 第92页
- 第93页
1. Which item makes up the same percentage(百分比) for Peter and Mary?
2. Which of the following statements is TRUE?
3. In which part of a magazine can we find the reading?
D
2. Which of the following statements is TRUE?
B
3. In which part of a magazine can we find the reading?
C
答案:
1.D 提示:细节理解题。根据图表内容可知,彼得和玛丽在保险上花的钱占比是一样的。
2.B 提示:细节理解题。选项A:玛丽有自己的车,而彼得没有;选项B:彼得每月从不存钱;选项C:玛丽花在食物上的钱比彼得少;选项D:他们把超过12%的钱花在交税上。根据图表内容可知,彼得每个月不存钱。选项B符合图表内容。
3.C 提示:推理判断题。本文主要介绍了彼得和玛丽每月的支出,故文章可能出现在杂志的“日常生活”部分。
2.B 提示:细节理解题。选项A:玛丽有自己的车,而彼得没有;选项B:彼得每月从不存钱;选项C:玛丽花在食物上的钱比彼得少;选项D:他们把超过12%的钱花在交税上。根据图表内容可知,彼得每个月不存钱。选项B符合图表内容。
3.C 提示:推理判断题。本文主要介绍了彼得和玛丽每月的支出,故文章可能出现在杂志的“日常生活”部分。
B(2024·连云港期末)
Do you buy many things in your life, like books and bags? And what do you do with them when they are old?
Kilgast, an artist, doesn't throw old things away. She uses them to make new and beautiful artworks (艺术品). She wants to tell people to keep the earth clean with her artworks. She likes to read geography books and often gets good ideas from them.
Kilgast's artworks look really beautiful, but you can't see people in them. In her artworks, she wants to make good places for animals to live. In these places, no people do bad things to them. Her artworks are about animals, like bears and elephants. Kilgast wants to ask people to do something for these animals.
"Some people are doing bad things to the earth," Kilgast says. "Our earth can be beautiful if people do not do these bad things. So I hope they can start to do something to protect the earth."
1. How does the writer start the passage?
A. By telling stories.
B. By giving answers.
C. By asking questions.
D. By showing pictures.
2. What does the underlined word "them" in Paragraph 2 refer to?
A. The old things.
B. The geography books.
C. The lovely animals.
D. The beautiful artworks.
3. What are Kilgast's artworks about?
A. Bags.
B. Animals.
C. People.
D. Books.
4. Which of the following can be the best title for the passage?
A. Kilgast's new book about animals
B. Kilgast's new way to learn plants
C. Kilgast's new design about houses
D. Kilgast's new idea to protect the earth
Do you buy many things in your life, like books and bags? And what do you do with them when they are old?
Kilgast, an artist, doesn't throw old things away. She uses them to make new and beautiful artworks (艺术品). She wants to tell people to keep the earth clean with her artworks. She likes to read geography books and often gets good ideas from them.
Kilgast's artworks look really beautiful, but you can't see people in them. In her artworks, she wants to make good places for animals to live. In these places, no people do bad things to them. Her artworks are about animals, like bears and elephants. Kilgast wants to ask people to do something for these animals.
"Some people are doing bad things to the earth," Kilgast says. "Our earth can be beautiful if people do not do these bad things. So I hope they can start to do something to protect the earth."
1. How does the writer start the passage?
A. By telling stories.
B. By giving answers.
C. By asking questions.
D. By showing pictures.
2. What does the underlined word "them" in Paragraph 2 refer to?
A. The old things.
B. The geography books.
C. The lovely animals.
D. The beautiful artworks.
3. What are Kilgast's artworks about?
A. Bags.
B. Animals.
C. People.
D. Books.
4. Which of the following can be the best title for the passage?
A. Kilgast's new book about animals
B. Kilgast's new way to learn plants
C. Kilgast's new design about houses
D. Kilgast's new idea to protect the earth
答案:
1.C 提示:细节理解题。根据第一段的两个问句“Do you buy many things in your life,like books and bags? And what do you do with them when they are old?”可知,作者通过提问的方式引出文章要讨论的主题。
2.B 提示:代词指代题。画线词所在句是and连接的并列句,根据其前“She likes to read geography books”可推知,基尔加斯特喜欢阅读地理书籍,并从中寻找灵感。由此可见,画线词them指代的是“geography books”。
3.B 提示:细节理解题。根据第三段倒数第二句“Her artworks are about animals,like bears and elephants.”可知,她的作品是关于动物的。
4.D 提示:标题归纳题。通读全文可知,文章先介绍了艺术家基尔加斯特将废弃的旧物品制作成崭新的、漂亮的艺术品,随后介绍了其作品灵感来源及主题,并在最后一段呼吁大家行动起来,保护地球。由此可推知,基尔加斯特的这些新的艺术品旨在呼吁人们保护地球,因此文章以“基尔加斯特保护地球的新想法”作为标题最合适。
2.B 提示:代词指代题。画线词所在句是and连接的并列句,根据其前“She likes to read geography books”可推知,基尔加斯特喜欢阅读地理书籍,并从中寻找灵感。由此可见,画线词them指代的是“geography books”。
3.B 提示:细节理解题。根据第三段倒数第二句“Her artworks are about animals,like bears and elephants.”可知,她的作品是关于动物的。
4.D 提示:标题归纳题。通读全文可知,文章先介绍了艺术家基尔加斯特将废弃的旧物品制作成崭新的、漂亮的艺术品,随后介绍了其作品灵感来源及主题,并在最后一段呼吁大家行动起来,保护地球。由此可推知,基尔加斯特的这些新的艺术品旨在呼吁人们保护地球,因此文章以“基尔加斯特保护地球的新想法”作为标题最合适。
查看更多完整答案,请扫码查看