第25页
- 第1页
- 第2页
- 第3页
- 第4页
- 第5页
- 第6页
- 第7页
- 第8页
- 第9页
- 第10页
- 第11页
- 第12页
- 第13页
- 第14页
- 第15页
- 第16页
- 第17页
- 第18页
- 第19页
- 第20页
- 第21页
- 第22页
- 第23页
- 第24页
- 第25页
- 第26页
- 第27页
- 第28页
- 第29页
- 第30页
- 第31页
- 第32页
- 第33页
- 第34页
- 第35页
- 第36页
- 第37页
- 第38页
- 第39页
- 第40页
- 第41页
- 第42页
- 第43页
- 第44页
- 第45页
- 第46页
- 第47页
- 第48页
- 第49页
- 第50页
- 第51页
- 第52页
- 第53页
- 第54页
- 第55页
- 第56页
- 第57页
- 第58页
- 第59页
- 第60页
- 第61页
- 第62页
- 第63页
- 第64页
- 第65页
- 第66页
- 第67页
- 第68页
- 第69页
- 第70页
- 第71页
- 第72页
- 第73页
- 第74页
- 第75页
- 第76页
- 第77页
- 第78页
- 第79页
- 第80页
- 第81页
- 第82页
- 第83页
- 第84页
- 第85页
- 第86页
- 第87页
- 第88页
- 第89页
- 第90页
- 第91页
- 第92页
- 第93页
1. What does Paragraph 2 mainly tell us?
2. From the reading, we know opossums ______.
3. Which is the right structure of the reading?
4. What is the best title for the reading?
B
2. From the reading, we know opossums ______.
D
3. Which is the right structure of the reading?
B
4. What is the best title for the reading?
A
答案:
1. B 提示:段落大意题。第二段介绍纽卡斯尔大学坐落在一个自然环境中,学校里有很多种树木和动物,由此可见,该段主要介绍了纽卡斯尔大学是什么样的值。
2. D 提示:细节理解题。根据第三段可知,负鼠身形很小,学生们经常能看到它们。它们有时会去教室,它们不怕人。
3. B 提示:篇章结构题。第一段指出在澳大利亚的纽卡斯尔大学可以经常看到野生生物;第二至四段介绍了学校的相关情况和可以看见的野生生物;第五段总结全文,呼吁读者在澳大利亚时可以去纽卡斯尔大学看看野生生物。由此推知,文章的结构为①/②③④/⑤。
4. A 提示:标题归纳题。通读全文可知,文章介绍了在澳大利亚的纽卡斯尔大学可以经常看到野生生物,因此文章以"学校里的野生生物"作为标题最合适。
2. D 提示:细节理解题。根据第三段可知,负鼠身形很小,学生们经常能看到它们。它们有时会去教室,它们不怕人。
3. B 提示:篇章结构题。第一段指出在澳大利亚的纽卡斯尔大学可以经常看到野生生物;第二至四段介绍了学校的相关情况和可以看见的野生生物;第五段总结全文,呼吁读者在澳大利亚时可以去纽卡斯尔大学看看野生生物。由此推知,文章的结构为①/②③④/⑤。
4. A 提示:标题归纳题。通读全文可知,文章介绍了在澳大利亚的纽卡斯尔大学可以经常看到野生生物,因此文章以"学校里的野生生物"作为标题最合适。
一、完形填空
(2024·南京玄武期末)Throughout the year, there are many activities at school. One of the most popular activities of the year is the food collection. It takes place in May and it is held in November again every year. Each school does its food collection 1
In my school, it usually lasts for a few weeks every time. Students bring their food 2
The students all work hard and the members of the neighbourhood are very warm - hearted. After that time is over, we bring the collected food to our local Community Table. The poor families in our community can get some food if they need. Usually, a group of students go with one 7
I was pleased that 9
1. A. different
B. differently
C. more different
D. difference
2. A. into
B. at
C. to
D. from
3. A. long
B. good
C. short
D. bad
4. A. inside
B. in front of
C. outside
D. in the front of
5. A. give
B. buy
C. borrow
D. lend
6. A. others
B. another
C. other
D. the others
7. A. parent
B. cook
C. neighbour
D. teacher
8. A. sad
B. helpless
C. excited
D. angry
9. A. we
B. us
C. our
D. ourselves
10. A. once
B. twice
C. three times
D. four times
(2024·南京玄武期末)Throughout the year, there are many activities at school. One of the most popular activities of the year is the food collection. It takes place in May and it is held in November again every year. Each school does its food collection 1
B
. However, most of the time, it is set up in a similar style.In my school, it usually lasts for a few weeks every time. Students bring their food 2
D
home. The food should be kept for a 3A
time, such as canned food and pastas. We also hold activities 4C
the school. Some students go door to door and ask people to 5A
them some food. Some set up boxes in churches and 6C
areas such as stores or cinemas.The students all work hard and the members of the neighbourhood are very warm - hearted. After that time is over, we bring the collected food to our local Community Table. The poor families in our community can get some food if they need. Usually, a group of students go with one 7
D
to send the food. I sent food with our English teacher last year. And I was 8A
to see so many families under the problem of hunger.I was pleased that 9
C
school could help out all of those families. We do this 10B
each year. What a great activity! Sure, we can't change the world, but we can do our best to make our world a better place.1. A. different
B. differently
C. more different
D. difference
2. A. into
B. at
C. to
D. from
3. A. long
B. good
C. short
D. bad
4. A. inside
B. in front of
C. outside
D. in the front of
5. A. give
B. buy
C. borrow
D. lend
6. A. others
B. another
C. other
D. the others
7. A. parent
B. cook
C. neighbour
D. teacher
8. A. sad
B. helpless
C. excited
D. angry
9. A. we
B. us
C. our
D. ourselves
10. A. once
B. twice
C. three times
D. four times
答案:
1. B 提示:此处指每所学校收集食物的方式各不相同,修饰动词 does 应用副词。2. D 提示:此处指学生们从家里带食物,表示“从……”用介词 from。3. A 提示:根据上文“it usually lasts for a few weeks every time”可推知,这些食物应该能保存很长时间。long 长的;good 好的;short 短的;bad 坏的。4. C 提示:根据下文中的“in churches”和“stores or cinemas”可知,此处指活动也在校外举办。inside 在……里面;in front of 在……前面(在范围之外);outside 在……外面;in the front of 在……前面(在范围之内)。5. A 提示:句意:一些学生挨家挨户地请求人们给他们一些食物。give 给;buy 买;borrow 借(入);lend 借(出)。6. C 提示:根据下文“such as stores or cinemas”可知,此处指诸如商店或电影院之类的其他地方。others 其他人;another 另一个;other 其他的;the others 其他的人或物。7. D 提示:根据下文“I sent food with our English teacher last year.”可知,此处指一群学生与一位老师一起去送食物。8. A 提示:结合常识可知,看到这么多家庭面临饥饿会感到难过。sad 难过的;helpless 无助的;excited 兴奋的;angry 生气的。9. C 提示:句意:我很高兴我们学校能帮助所有这些家庭。10. B 提示:根据上文“It takes place in May and it is held in November again every year.”可知,食品收集活动每年5月和11月举行,因此每年举办两次。
查看更多完整答案,请扫码查看