第64页
- 第1页
- 第2页
- 第3页
- 第4页
- 第5页
- 第6页
- 第7页
- 第8页
- 第9页
- 第10页
- 第11页
- 第12页
- 第13页
- 第14页
- 第15页
- 第16页
- 第17页
- 第18页
- 第19页
- 第20页
- 第21页
- 第22页
- 第23页
- 第24页
- 第25页
- 第26页
- 第27页
- 第28页
- 第29页
- 第30页
- 第31页
- 第32页
- 第33页
- 第34页
- 第35页
- 第36页
- 第37页
- 第38页
- 第39页
- 第40页
- 第41页
- 第42页
- 第43页
- 第44页
- 第45页
- 第46页
- 第47页
- 第48页
- 第49页
- 第50页
- 第51页
- 第52页
- 第53页
- 第54页
- 第55页
- 第56页
- 第57页
- 第58页
- 第59页
- 第60页
- 第61页
- 第62页
- 第63页
- 第64页
- 第65页
- 第66页
- 第67页
- 第68页
- 第69页
- 第70页
- 第71页
- 第72页
Ⅲ.阅读理解。
"Teenager" means people from 13 to 19 years old. Although they're young, they have to make many important choices by themselves. They need to think about questions like these: Should I go to college? 1.
It depends on (依赖于) the kind of choice. When teenagers buy things, friends are the most important influence. This is especially true for clothes and music. TV shows, advertisements and parents also influence teenagers. 2.
Do you depend on parents or others when you don't know what to do and how to do it? 5.
根据短文内容从下面的选项中选出恰当的选项还原到文中合适的位置。
A. About more serious things, parents are probably the most important influence.
B. Whoever (无论谁) you depend on, the correct choice is the most important.
C. And they feel friends can often be a big help.
D. But teenagers also feel they need to make choices themselves.
E. What kind of jobs do I want?
"Teenager" means people from 13 to 19 years old. Although they're young, they have to make many important choices by themselves. They need to think about questions like these: Should I go to college? 1.
E
However, other people also influence (影响) their choices. Who influences teenagers? Teenagers were asked this question and here's what they said.It depends on (依赖于) the kind of choice. When teenagers buy things, friends are the most important influence. This is especially true for clothes and music. TV shows, advertisements and parents also influence teenagers. 2.
A
Some teenagers say it's best to regard both parents and friends as influences. James, a seventeen-year-old boy says, "Parents are really important because they can tell you what's right and wrong. "3. D
As a teenage girl said, "If our parents don't let us make our own choices, maybe in the future we won't know how to do it. "4. C
Because friends sometimes know more about them than their parents do.Do you depend on parents or others when you don't know what to do and how to do it? 5.
B
Your future is in your hand.根据短文内容从下面的选项中选出恰当的选项还原到文中合适的位置。
A. About more serious things, parents are probably the most important influence.
B. Whoever (无论谁) you depend on, the correct choice is the most important.
C. And they feel friends can often be a big help.
D. But teenagers also feel they need to make choices themselves.
E. What kind of jobs do I want?
答案:
1.E 2.A 3.D 4.C 5.B
查看更多完整答案,请扫码查看