2025年实验班提优训练九年级英语上册外研版


注:目前有些书本章节名称可能整理的还不是很完善,但都是按照顺序排列的,请同学们按照顺序仔细查找。练习册 2025年实验班提优训练九年级英语上册外研版 答案主要是用来给同学们做完题方便对答案用的,请勿直接抄袭。



《2025年实验班提优训练九年级英语上册外研版》

Ⅶ. 新素材 Dear Aunt Lee 网站 (2025·广东广州荔湾区一中期中)阅读理解
生活中我们一定会遇到很多的困惑或烦恼,你是怎么解决的呢? 我相信很多人一定会去找“百度”。其实很多网站都有这样的功能,你了解吗?
https://dearauntlee.com/personaladvice
Welcome to the Dear Aunt Lee Personal Advice Columns!
There are two columns: the Daily Personal Advice Column and the Weekly Family Advice Column. You can read the Dear Aunt Lee Daily column in the Guangzhou Morning News and online here.
Dear Aunt Lee provides her free personal advice and opinions for you. With her encouragement and guidance, you can face difficulty bravely and solve problems in proper ways.
Dear Aunt Lee welcome all questions and comments!
HOW TO CONTACT Dear Aunt Lee with your questions?
You can email your questions to Dear Aunt Lee. Your response will be emailed back, usually within 48 hours. Your letter and the reply may also appear in one of her columns. Sometimes, Dear Aunt Lee emails her replies to the letters within 72 hours. Dear Aunt Lee always responds. She knows how hard you work on these letters and she is honoured to receive them.
WHAT ADVICE DO YOU NEED?
·Teenagers Advice
·Personal Issues Advice
·Family Advice
Contact her today! Check HERE to see more advice.
1. What can we do on Dear Aunt Lee?
A. Get suggestions on our problems.
B. Learn how to give helpful advice.
C. Help people talk about their problems.
D. Write articles for Guangzhou Morning News.
2. How soon will people get replies from Dear Aunt Lee?
A. In only one day.
B. In 2 or 3 days.
C. In more than 72 hours.
D. Sometimes no reply.
3. What may probably happen if you write to Dear Aunt Lee?
A. You may pay for a reply from Aunt Lee.
B. Your letter and reply may be seen by others.
C. Your problem may be easily solved by Aunt Lee.
D. You may receive a letter of your response by post.
答案: 1. A [解析]细节理解题。根据“Dear Aunt Lee provides her free personal advice and opinions for you. With her encouragement and guidance, you can face difficulty bravely and solve problems in proper ways.”可知,它是一个针对你的问题提供免费的个人建议和意见的网页。故选 A。
2. B [解析]细节理解题。根据“You can email your questions to Dear Aunt Lee. Your response will be emailed back, usually within 48 hours.”和“Sometimes, Dear Aunt Lee emails her replies to the letters within 72 hours.”可知,你可以把你的问题发到 Dear Aunt Lee 上,你会在 2-3 天内收到回复。故选 B。
3. B [解析]细节理解题。根据“You can email your questions to Dear Aunt Lee. Your response will be emailed back, usually within 48 hours. Your letter and the reply may also appear in one of her columns.”可知,如果你给 Dear Aunt Lee 写信,你的信和回复也可能出现在它的专栏中。故选 B。

查看更多完整答案,请扫码查看

关闭