第99页
- 第1页
- 第2页
- 第3页
- 第4页
- 第5页
- 第6页
- 第7页
- 第8页
- 第9页
- 第10页
- 第11页
- 第12页
- 第13页
- 第14页
- 第15页
- 第16页
- 第17页
- 第18页
- 第19页
- 第20页
- 第21页
- 第22页
- 第23页
- 第24页
- 第25页
- 第26页
- 第27页
- 第28页
- 第29页
- 第30页
- 第31页
- 第32页
- 第33页
- 第34页
- 第35页
- 第36页
- 第37页
- 第38页
- 第39页
- 第40页
- 第41页
- 第42页
- 第43页
- 第44页
- 第45页
- 第46页
- 第47页
- 第48页
- 第49页
- 第50页
- 第51页
- 第52页
- 第53页
- 第54页
- 第55页
- 第56页
- 第57页
- 第58页
- 第59页
- 第60页
- 第61页
- 第62页
- 第63页
- 第64页
- 第65页
- 第66页
- 第67页
- 第68页
- 第69页
- 第70页
- 第71页
- 第72页
- 第73页
- 第74页
- 第75页
- 第76页
- 第77页
- 第78页
- 第79页
- 第80页
- 第81页
- 第82页
- 第83页
- 第84页
- 第85页
- 第86页
- 第87页
- 第88页
- 第89页
- 第90页
- 第91页
- 第92页
- 第93页
- 第94页
- 第95页
- 第96页
- 第97页
- 第98页
- 第99页
- 第100页
(一)根据语境用所给单词的适当形式填空
1.
2. I feel
3. After getting dressed, I often make my bed
1.
Unlike
(like) fish, we cannot breathe (呼吸) under the water.2. I feel
really
(real) relaxed when I listen to music.3. After getting dressed, I often make my bed
first
(one).
答案:
1. Unlike 2. really 3. first
1. That’s not a
2. The museum has a collection of art works from
smart
idea. I don’t think Tom can get your call. ________2. The museum has a collection of art works from
around
the world. ________
答案:
1. smart 2. around
1. I can
2. They failed
catch up with
you no matter how fast you run.2. They failed
many times
, but finally they succeeded in making delicious noodles.
答案:
1. catch up with 2. many times
(四)仿写句子
...R1 learns by trying many times and getting better, like how students practice maths. (how 引导宾语从句)
仿写:凯特思考她如何可以自己把实验做好。
...R1 learns by trying many times and getting better, like how students practice maths. (how 引导宾语从句)
仿写:凯特思考她如何可以自己把实验做好。
Kate thought about how she could do the experiment well on her own.
答案:
Kate thought about how she could do the experiment well on her own.
二、阅读短文,选择正确答案
(
A. It was created by a Chinese company. B. It costs much less to build.
C. It can only solve math problems. D. It uses more computer parts.
(
A. By analyzing large datasets. B. By trial and error, like human students.
C. By copying other AI programs. D. By following instructions from engineers.
(
A. Because R1 is faster than other AI tools. B. Because R1 is free to use.
C. Because R1 requires fewer computer chips. D. Because R1 provides free technical support.
(
B
)1. What makes DeepSeek - R1 different from other AI models?A. It was created by a Chinese company. B. It costs much less to build.
C. It can only solve math problems. D. It uses more computer parts.
(
B
)2. How does R1 learn to improve itself?A. By analyzing large datasets. B. By trial and error, like human students.
C. By copying other AI programs. D. By following instructions from engineers.
(
B
)3. Why did the German scientist mention saving money?A. Because R1 is faster than other AI tools. B. Because R1 is free to use.
C. Because R1 requires fewer computer chips. D. Because R1 provides free technical support.
答案:
1. B【点拨】细节理解题。根据文中第一段可知,R1 的研发成本仅为 OpenAI 同类产品的 1/70,这是其最显著的特征。故选 B。
2. B【点拨】细节理解题。根据“...R1 learns by trying many times and getting better, like how students practice maths.”可知,R1 通过反复尝试和自我改进的方式学习,类似于学生学习数学的过程。这种学习方式是其区别于其他 AI 模型的特点之一。故选 B。
3. B【点拨】细节理解题。根据“A German scientist said experiments with R1 cost $10 instead of $300 with other AIs.”可知,科学家通过对比 R1 与其他 AI 工具的成本差异,直接说明 R1 的免费开源特性大幅降低了实验成本。故选 B。
2. B【点拨】细节理解题。根据“...R1 learns by trying many times and getting better, like how students practice maths.”可知,R1 通过反复尝试和自我改进的方式学习,类似于学生学习数学的过程。这种学习方式是其区别于其他 AI 模型的特点之一。故选 B。
3. B【点拨】细节理解题。根据“A German scientist said experiments with R1 cost $10 instead of $300 with other AIs.”可知,科学家通过对比 R1 与其他 AI 工具的成本差异,直接说明 R1 的免费开源特性大幅降低了实验成本。故选 B。
三、根据短文内容,结合自己的理解,回答下面问题
新考法·开放题 DeepSeek - R1 is playing the leading role in the field of AI technology in the world. What do you think of it?
新考法·开放题 DeepSeek - R1 is playing the leading role in the field of AI technology in the world. What do you think of it?
I have learned that nothing is impossible in the world if you put your heart into it.
答案:
I have learned that nothing is impossible in the world if you put your heart into it.(开放性试题,言之有理即可)
查看更多完整答案,请扫码查看