第50页
- 第1页
- 第2页
- 第3页
- 第4页
- 第5页
- 第6页
- 第7页
- 第8页
- 第9页
- 第10页
- 第11页
- 第12页
- 第13页
- 第14页
- 第15页
- 第16页
- 第17页
- 第18页
- 第19页
- 第20页
- 第21页
- 第22页
- 第23页
- 第24页
- 第25页
- 第26页
- 第27页
- 第28页
- 第29页
- 第30页
- 第31页
- 第32页
- 第33页
- 第34页
- 第35页
- 第36页
- 第37页
- 第38页
- 第39页
- 第40页
- 第41页
- 第42页
- 第43页
- 第44页
- 第45页
- 第46页
- 第47页
- 第48页
- 第49页
- 第50页
- 第51页
- 第52页
- 第53页
- 第54页
- 第55页
- 第56页
- 第57页
- 第58页
- 第59页
- 第60页
- 第61页
- 第62页
- 第63页
- 第64页
- 第65页
- 第66页
- 第67页
- 第68页
- 第69页
- 第70页
- 第71页
- 第72页
- 第73页
- 第74页
- 第75页
- 第76页
- 第77页
- 第78页
- 第79页
- 第80页
- 第81页
- 第82页
- 第83页
- 第84页
- 第85页
- 第86页
- 第87页
- 第88页
- 第89页
- 第90页
- 第91页
- 第92页
- 第93页
- 第94页
- 第95页
- 第96页
- 第97页
- 第98页
- 第99页
- 第100页
六、短文填空:阅读下面短文,从方框中选择适当的词并用其正确形式填空
you subject sound begin classmate he China importance delicious difference
Hello, everyone! Let me tell you about my new school. It is 24.
The food in the dining hall is 25.
School 27.
There are many after-school activities. I often play basketball with my 30.
My school 32.
you subject sound begin classmate he China importance delicious difference
Hello, everyone! Let me tell you about my new school. It is 24.
different
from my old school. It is very modern with lots of new equipment (设备).The food in the dining hall is 25.
delicious
and I love to try different kinds of 26.Chinese
food like biangbiang noodles and liangpi.School 27.
begins
at 8:10 in the morning. I find most of the 28.subjects
are easy. But I'm not good at maths. My maths teacher is very kind. He often helps me with my maths in his office after class. We all like 29.him
very much.There are many after-school activities. I often play basketball with my 30.
classmates
in the gym. Sometimes I also play football with them on the playground. I think it is very 31.important
to keep healthy.My school 32.
sounds
great, right? How about 33.yours
?
答案:
24. different 25. delicious 26. Chinese 27. begins
28. subjects 29. him 30. classmates 31. important
32. sounds 33. yours
28. subjects 29. him 30. classmates 31. important
32. sounds 33. yours
七、任务型阅读
Alice Green is 13 years old. She's in No.3 Middle School and she's in Class 4, Grade 7. She likes running a lot. Sara White, Ann Black and Betty Brown are her good friends. They are in the same class. They often go to the school library after school. Here is a map of their school.
The school library is between the Science Building and the Computer Building, behind the Office Building. It has two floors. On the ground floor (一楼), there are two reading rooms. There are five big desks and twenty chairs in each reading room. They come here and do their homework after class every day. On the second floor (二楼), there are a lot of books. Students can't borrow the books. They can only read in the library. Alice thinks it is bad because she wants to read her favourite books at home.
A library is a good place for people to read and borrow (借) books. It's quiet and tidy. It has different kinds of books. Many people like studying there.
阅读短文,完成下列各题。
34. What is a library?
____
35. What is the library like?
____
36. How many chairs are there in the two reading rooms?
____
37. Why does Alice want to borrow books?
____
38. Do you like to go to the library? What do you often do in it?
____
Alice Green is 13 years old. She's in No.3 Middle School and she's in Class 4, Grade 7. She likes running a lot. Sara White, Ann Black and Betty Brown are her good friends. They are in the same class. They often go to the school library after school. Here is a map of their school.
The school library is between the Science Building and the Computer Building, behind the Office Building. It has two floors. On the ground floor (一楼), there are two reading rooms. There are five big desks and twenty chairs in each reading room. They come here and do their homework after class every day. On the second floor (二楼), there are a lot of books. Students can't borrow the books. They can only read in the library. Alice thinks it is bad because she wants to read her favourite books at home.
A library is a good place for people to read and borrow (借) books. It's quiet and tidy. It has different kinds of books. Many people like studying there.
阅读短文,完成下列各题。
34. What is a library?
____
A library is a good place for people to read and borrow books.
35. What is the library like?
____
It's quiet and tidy.
36. How many chairs are there in the two reading rooms?
____
40./Forty.
37. Why does Alice want to borrow books?
____
Because she wants to read her favourite books at home.
38. Do you like to go to the library? What do you often do in it?
____
Yes, I do. I often read books and do my homework in the library. (开放性试题,言之有理即可)
答案:
34. A library is a good place for people to read and borrow books.【点拨】根据“A library is a good place for people to read and borrow books.”可知,图书馆是人们阅读和借书的好地方。
35. It's quiet and tidy.【点拨】根据“It's quiet and tidy.”可知图书馆安静整洁。
36. 40./Forty.【点拨】根据“There are five big desks and twenty chairs in each reading room.”,可知两个阅览室共 40 把椅子。
37. Because she wants to read her favourite books at home.【点拨】根据“Alice thinks it is bad because she wants to read her favourite books at home.”可知 Alice 想借书因为她想在家读她最喜欢的书。
38. Yes, I do. I often read books and do my homework in the library. (开放性试题,言之有理即可)
35. It's quiet and tidy.【点拨】根据“It's quiet and tidy.”可知图书馆安静整洁。
36. 40./Forty.【点拨】根据“There are five big desks and twenty chairs in each reading room.”,可知两个阅览室共 40 把椅子。
37. Because she wants to read her favourite books at home.【点拨】根据“Alice thinks it is bad because she wants to read her favourite books at home.”可知 Alice 想借书因为她想在家读她最喜欢的书。
38. Yes, I do. I often read books and do my homework in the library. (开放性试题,言之有理即可)
查看更多完整答案,请扫码查看