第30页
- 第1页
- 第2页
- 第3页
- 第4页
- 第5页
- 第6页
- 第7页
- 第8页
- 第9页
- 第10页
- 第11页
- 第12页
- 第13页
- 第14页
- 第15页
- 第16页
- 第17页
- 第18页
- 第19页
- 第20页
- 第21页
- 第22页
- 第23页
- 第24页
- 第25页
- 第26页
- 第27页
- 第28页
- 第29页
- 第30页
- 第31页
- 第32页
- 第33页
- 第34页
- 第35页
- 第36页
- 第37页
- 第38页
- 第39页
- 第40页
- 第41页
- 第42页
- 第43页
- 第44页
- 第45页
- 第46页
- 第47页
- 第48页
- 第49页
- 第50页
- 第51页
- 第52页
- 第53页
- 第54页
- 第55页
- 第56页
- 第57页
- 第58页
- 第59页
- 第60页
- 第61页
- 第62页
- 第63页
- 第64页
- 第65页
- 第66页
- 第67页
- 第68页
- 第69页
- 第70页
- 第71页
- 第72页
- 第73页
- 第74页
- 第75页
- 第76页
- 第77页
- 第78页
- 第79页
- 第80页
- 第81页
- 第82页
- 第83页
- 第84页
- 第85页
- 第86页
- 第87页
- 第88页
- 第89页
- 第90页
- 第91页
- 第92页
- 第93页
- 第94页
- 第95页
- 第96页
- 第97页
- 第98页
- 第99页
- 第100页
四、补全对话:根据下面对话中的情境,在每个空白处填入一个适当的语句,使对话恢复完整
(Andy is at Mary's house. They're talking about Mary's family.)
A: Look! This is a picture of my family. Those are my grandparents.
B: Wow, great! 16.
A: He's my father. He likes fishing very much.
B: Is this fishing rod your father's?
A: 17.
B: 18.
A: Yes. They often go fishing on weekends together.
B: Oh, these pink dresses are nice! 19.
A: They are my dresses. You know, pink is my favourite colour!
B: I remember (记得) you have a little cat. 20.
A: Look! It's under my sister's piano.
(Andy is at Mary's house. They're talking about Mary's family.)
A: Look! This is a picture of my family. Those are my grandparents.
B: Wow, great! 16.
Who's he
?A: He's my father. He likes fishing very much.
B: Is this fishing rod your father's?
A: 17.
No (, it isn't)
. It's my brother Bill's. He likes fishing, too.B: 18.
Do they often go fishing together
?A: Yes. They often go fishing on weekends together.
B: Oh, these pink dresses are nice! 19.
Whose are they
?A: They are my dresses. You know, pink is my favourite colour!
B: I remember (记得) you have a little cat. 20.
Where is it
?A: Look! It's under my sister's piano.
答案:
16. Who's he 17. No (, it isn't)
18. Do they often go fishing together
19. Whose are they 20. Where is it
18. Do they often go fishing together
19. Whose are they 20. Where is it
五、完形填空
主题:人与自我——生活与学习 学科素养:语言能力 词数:约 160 建议用时:4 分钟
Hi! My name is Anna. I'm 11 years old and I'm a 21 from the USA. I have a big family.
My grandparents live with 22. They are good to me. They are 70 years old but healthy. 23 the two photos of them. The 24 photo is black and white. They look happy in it. There are three people in the second photo. They're my grandparents and my father.
Now there are three 25 in my family. They are my two brothers Tim, David, and me. Tim is thirteen and David is thirteen too. We are in the 26 school but different classes. My father has a sister. Her name is Olivia 27 she is my aunt. My mother has two brothers. Their 28 are Richard and William. They are my uncles. Harry is the name of my cat.
I 29 my family! For me, family 30 love and support (支持). We always care about each other.
(
(
(
(
(
(
(
(
(
(
主题:人与自我——生活与学习 学科素养:语言能力 词数:约 160 建议用时:4 分钟
Hi! My name is Anna. I'm 11 years old and I'm a 21 from the USA. I have a big family.
My grandparents live with 22. They are good to me. They are 70 years old but healthy. 23 the two photos of them. The 24 photo is black and white. They look happy in it. There are three people in the second photo. They're my grandparents and my father.
Now there are three 25 in my family. They are my two brothers Tim, David, and me. Tim is thirteen and David is thirteen too. We are in the 26 school but different classes. My father has a sister. Her name is Olivia 27 she is my aunt. My mother has two brothers. Their 28 are Richard and William. They are my uncles. Harry is the name of my cat.
I 29 my family! For me, family 30 love and support (支持). We always care about each other.
(
D
) 21. A. boy B. mother C. father D. girl(
B
) 22. A. them B. us C. you D. him(
A
) 23. A. Look at B. Talk with C. Play with D. Learn from(
C
) 24. A. last B. middle C. first D. next(
A
) 25. A. children B. workers C. cleaners D. drivers(
A
) 26. A. same B. different C. hot D. smart(
A
) 27. A. and B. but C. or D. because(
B
) 28. A. colours B. names C. books D. pictures(
C
) 29. A. make B. run C. love D. notice(
A
) 30. A. means B. greets C. says D. likes
答案:
21. D【点拨】根据“Hi! My name is Anna.”和常识可知安娜是一个女孩。故选 D。
22. B【点拨】根据“My grandparents live with...”可知祖父母和我们住在一起。故选 B。
23. A【点拨】根据“the two photos of them”可知此处是介绍照片,所以是表示“看”。故选 A。
24. C【点拨】根据“There are three people in the second photo.”可知,此处是介绍第一张照片。故选 C。
25. A【点拨】根据“They are my two brothers Tim, David, and me.”可知安娜家一共有三个孩子。故选 A。
26. A【点拨】根据“but different classes”可知,此处表示我们在同一所学校。故选 A。
27. A【点拨】分析句子可知,前后是并列关系,所以用 and。故选 A。
28. B【点拨】根据“Richard and William”可知,此处指的是人名。故选 B。
29. C【点拨】根据“I... my family!”可知选 C。
30. A【点拨】根据“For me, family... love and support (支持).”可知此处指对于我,家庭意味着爱和支持。故选 A。
22. B【点拨】根据“My grandparents live with...”可知祖父母和我们住在一起。故选 B。
23. A【点拨】根据“the two photos of them”可知此处是介绍照片,所以是表示“看”。故选 A。
24. C【点拨】根据“There are three people in the second photo.”可知,此处是介绍第一张照片。故选 C。
25. A【点拨】根据“They are my two brothers Tim, David, and me.”可知安娜家一共有三个孩子。故选 A。
26. A【点拨】根据“but different classes”可知,此处表示我们在同一所学校。故选 A。
27. A【点拨】分析句子可知,前后是并列关系,所以用 and。故选 A。
28. B【点拨】根据“Richard and William”可知,此处指的是人名。故选 B。
29. C【点拨】根据“I... my family!”可知选 C。
30. A【点拨】根据“For me, family... love and support (支持).”可知此处指对于我,家庭意味着爱和支持。故选 A。
查看更多完整答案,请扫码查看