2025年综合应用创新题典中点七年级英语上册人教版


注:目前有些书本章节名称可能整理的还不是很完善,但都是按照顺序排列的,请同学们按照顺序仔细查找。练习册 2025年综合应用创新题典中点七年级英语上册人教版 答案主要是用来给同学们做完题方便对答案用的,请勿直接抄袭。



《2025年综合应用创新题典中点七年级英语上册人教版》

六、阅读理解
主题:人与社会——生活与学习 学科素养:思维品质 词数:约 160 建议用时:5 分钟
The Art Club
Can you draw pictures? If you're interested in drawing, please join the art club!
Time: 4:00—5:00 on Wednesday afternoon
Who can join: children between eight and sixteen years old
Where: Room 2012, Mizhou Building

The Music Club
Do you like music? Can you sing songs? Come and join us!
Time: 7:00—9:00 on Tuesday evening 2:00—4:00 on Saturday afternoon
Who can join: people over twelve years old
Where: Room 5005, Wenhua Theater

The Swimming Club
Are you good at swimming? Come and make friends with someone who has the same hobby as you!
Time: 2:00—5:00 on Sunday afternoon
Who can join: people over ten years old
Where: the City Gym

The DIY Club
Come here and learn to make all kinds of things!
Time: 7:00—9:00 on Monday evening 9:00—11:00 on Friday morning
Who can join: people over fifteen years old
Where: Room 1206, Huijin Building

(
D
) 31. If you want to learn to make something, you can choose ______.
A. the art club
B. the music club
C. the swimming club
D. the DIY club
(
B
) 32. 新考法·图文转换 Harry goes to the City Gym every Sunday afternoon. He may be good at ______.
A.
B.
C.
D.

(
B
) 33. David is 11 years old. How many clubs can he join?
A. Three.
B. Two.
C. Four.
D. One.
(
A
) 34. Which club is open on Saturday afternoon?
A. The music club.
B. The art club.
C. The DIY club.
D. The swimming club.
答案: 31. D【点拨】细节理解题。根据“The DIY Club”中的“Come here and learn to make all kinds of things!”可知想学习制作东西可以选择 DIY 俱乐部。故选 D。
32. B【点拨】推理判断题。根据“The Swimming Club”中的“Time: 2:00—5:00 on Sunday afternoon”以及“Where: the City Gym”可知,每周日下午去城市体育馆,他可能擅长游泳。故选 B。
33. B【点拨】细节理解题。根据四个俱乐部的“Who can join”部分可知,艺术俱乐部和游泳俱乐部对 11 岁的人开放。故选 B。
34. A【点拨】细节理解题。根据“The Music Club”中的“Time:... 2:00—4:00 on Saturday afternoon”可知音乐俱乐部周六下午开放。故选 A。

查看更多完整答案,请扫码查看

关闭