第3页
- 第1页
- 第2页
- 第3页
- 第4页
- 第5页
- 第6页
- 第7页
- 第8页
- 第9页
- 第10页
- 第11页
- 第12页
- 第13页
- 第14页
- 第15页
- 第16页
- 第17页
- 第18页
- 第19页
- 第20页
- 第21页
- 第22页
- 第23页
- 第24页
- 第25页
- 第26页
- 第27页
- 第28页
- 第29页
- 第30页
- 第31页
- 第32页
- 第33页
- 第34页
- 第35页
- 第36页
- 第37页
- 第38页
- 第39页
- 第40页
- 第41页
- 第42页
- 第43页
- 第44页
- 第45页
- 第46页
- 第47页
- 第48页
- 第49页
- 第50页
- 第51页
- 第52页
- 第53页
- 第54页
- 第55页
- 第56页
- 第57页
- 第58页
- 第59页
- 第60页
- 第61页
- 第62页
- 第63页
- 第64页
- 第65页
- 第66页
- 第67页
- 第68页
- 第69页
- 第70页
- 第71页
- 第72页
- 第73页
- 第74页
- 第75页
- 第76页
- 第77页
- 第78页
- 第79页
- 第80页
- 第81页
- 第82页
- 第83页
- 第84页
- 第85页
- 第86页
- 第87页
- 第88页
- 第89页
- 第90页
- 第91页
- 第92页
- 第93页
- 第94页
- 第95页
- 第96页
- 第97页
- 第98页
- 第99页
- 第100页
一、根据常识在空处填上表示颜色的单词
1.
2.

3.
4.
5.

1.
orange
2.
yellow
3.
blue
4.
black
5.
white
答案:
1. orange 2. yellow 3. blue 4. black 5. white
二、根据句意及图片提示写单词
6. Go to the store and get two
7. I can’t find my
8. The two
6. Go to the store and get two
bottles
of water, Kevin.7. I can’t find my
keys
. Can you help me look for them?8. The two
erasers
are red. They may be Lily’s because she likes red best.
答案:
6. bottles 7. keys 8. erasers
三、阅读理解
主题:人与自我——生活与学习 学科素养:学习能力 词数:约120 建议用时:4分钟

Good morning! I'm Li Xin. This is my bicycle. What colour is it? It's black and white. What's that? It's a pen. It's a red pen. These are apples. They are big and red.
Hello, I'm Helen. This is my room. Can you see my cap? It is green. It's on the desk. What else can you see in my room? Oh, a brown schoolbag is under the chair and a pair of shoes is under the bed.
Hi, my name is Ella. This is my classroom. Can you see an eraser on the desk? It's Helen's. It's a white eraser. Where is my key? It's on the desk, too. It's a yellow key.
(
A. It's white. B. It's black.
C. It's black and white. D. Sorry, I don't know.
(
A. They're under the chair. B. They're on the desk.
C. They're under the bed. D. They're behind the desk.
(
A. An eraser. B. A key. C. A cap. D. An eraser and a key.
(
A. Helen has some apples. B. Ella's bicycle is black and white.
C. Ella has a yellow key. D. Li Xin has a white eraser.
主题:人与自我——生活与学习 学科素养:学习能力 词数:约120 建议用时:4分钟
Good morning! I'm Li Xin. This is my bicycle. What colour is it? It's black and white. What's that? It's a pen. It's a red pen. These are apples. They are big and red.
Hello, I'm Helen. This is my room. Can you see my cap? It is green. It's on the desk. What else can you see in my room? Oh, a brown schoolbag is under the chair and a pair of shoes is under the bed.
Hi, my name is Ella. This is my classroom. Can you see an eraser on the desk? It's Helen's. It's a white eraser. Where is my key? It's on the desk, too. It's a yellow key.
(
C
) 9. What colour is Li Xin's bicycle?A. It's white. B. It's black.
C. It's black and white. D. Sorry, I don't know.
(
C
) 10. Where are Helen's shoes?A. They're under the chair. B. They're on the desk.
C. They're under the bed. D. They're behind the desk.
(
D
) 11. What can you see on the desk in Ella's classroom?A. An eraser. B. A key. C. A cap. D. An eraser and a key.
(
C
) 12. Which statement (叙述) is right?A. Helen has some apples. B. Ella's bicycle is black and white.
C. Ella has a yellow key. D. Li Xin has a white eraser.
答案:
9. C 【点拨】细节理解题。根据“Li Xin”的描述“This is my bicycle. What colour is it? It's black and white.”可知,李欣的自行车是黑白相间的,故选 C。
10. C 【点拨】细节理解题。根据“Helen”的描述“a pair of shoes is under the bed”可知,海伦的鞋子在床底下,故选 C。
11. D 【点拨】细节理解题。根据“Ella”的描述“Can you see an eraser... a yellow key.”可知,在 Ella 教室的桌子上能看到一块橡皮和一把钥匙,故选 D。
12. C 【点拨】细节理解题。根据“Ella”的描述“Where is my key? It's on the desk, too. It's a yellow key.”可知,Ella 有一把黄色钥匙,C 选项正确,故选 C。
10. C 【点拨】细节理解题。根据“Helen”的描述“a pair of shoes is under the bed”可知,海伦的鞋子在床底下,故选 C。
11. D 【点拨】细节理解题。根据“Ella”的描述“Can you see an eraser... a yellow key.”可知,在 Ella 教室的桌子上能看到一块橡皮和一把钥匙,故选 D。
12. C 【点拨】细节理解题。根据“Ella”的描述“Where is my key? It's on the desk, too. It's a yellow key.”可知,Ella 有一把黄色钥匙,C 选项正确,故选 C。
查看更多完整答案,请扫码查看