2025年综合应用创新题典中点七年级英语上册人教版


注:目前有些书本章节名称可能整理的还不是很完善,但都是按照顺序排列的,请同学们按照顺序仔细查找。练习册 2025年综合应用创新题典中点七年级英语上册人教版 答案主要是用来给同学们做完题方便对答案用的,请勿直接抄袭。



《2025年综合应用创新题典中点七年级英语上册人教版》

六、阅读理解 主题:人与自我——生活与学习 学科素养:语言能力 词数:约240 建议用时:8分钟
One sunny morning, Bingo, a farm dog, wakes up at 5:30. After having a quick breakfast, Bingo starts his work. He first goes to the sheep's house. He always helps the farmer Joe lead (带领) the sheep across the fields, so Bingo is really popular with the sheep. Bingo runs happily and goes around the sheep as they eat grass in the fields.
At about a quarter to eleven, the sheep finish eating, and then Bingo leads them back to the house. Next, he goes to the chickens' house. He watches the chickens peck (啄) at their food. Sometimes, a few chickens go too far from the house. With a gentle bark (犬吠), Bingo calls them back.
Two hours later, Bingo rests under a tree and watches the cows eat the green grass. But his rest doesn't last too long. Soon he hears Joe calling, "Bingo! I need your help!"
Bingo jumps up and runs quickly to Joe. Joe is trying to fix an old fence (篱笆). Without some parts of the fence, the cows get too close to the road. Bingo knows what to do! He barks at the cows and quickly leads them back to the safe place.
As it's getting dark, Bingo goes back to his bed. He spends the whole day helping his animal friends and working with Joe. The friendly dog is tired but happy!
(
B
) 31. The sheep like Bingo because he always ______.
A. brings them breakfast B. leads them across the fields
C. plays with them every day D. protects them from other animals
(
B
) 32. What happens when some chickens go too far?
A. Bingo runs to tell the farmer. B. Bingo barks gently to call them back.
C. The farmer comes and takes them back. D. The other chickens go to bring them back.
(
D
) 33. Joe calls Bingo because he needs Bingo to help him ______.
A. play with the cows B. fix the old fence together
C. lead the cows across the road D. lead the cows back to the safe place
(
B
) 34. 新考法·逻辑排序 Read the following events and put each event in the right box under the time line. Which one is right?
① Bingo goes to the sheep's house and leads them to the fields.
② Bingo takes the sheep back to the house after they finish eating.
③ Bingo watches the chickens and calls them back.
④ Bingo rests under a tree when the cows eat grass.
⑤ Bingo helps Joe drive the cows back.
⑥ Bingo goes back to his bed, feeling tired but happy.
A. ①→③④→⑤→⑥ B. ①→②③→④⑤→⑥
C. ①→②→③→④⑤→⑥ D. ①→②③④→⑤→⑥
(
A
) 35. What's the best title(标题) for the passage?
A. Bingo's busy day B. How to run a farm C. Joe and his sheep D. A happy dog

答案: 【主旨大意】本文讲述了农场狗 Bingo 忙碌的一天,他帮助农场主 Joe 照顾不同的动物,协助完成各项工作。
31. B【点拨】细节理解题。根据 “He always helps the farmer Joe lead (带领) the sheep across the fields, so Bingo is really popular with the sheep.” 可知,Bingo 总是帮助农场主 Joe 带领羊群穿过田野,所以很受羊的欢迎。故选 B。
32. B【点拨】细节理解题。根据 “Sometimes, a few chickens... calls them back.” 可知,当一些鸡走得太远时,Bingo 会温柔地把鸡叫回来。故选 B。
33. D【点拨】细节理解题。根据 “Joe is trying to fix an old fence (篱笆)...quickly leads them back to the safe place.” 可知,Joe 在修旧篱笆,因为部分篱笆缺失,奶牛离路太近,所以 Joe 叫 Bingo 来帮忙把奶牛带回安全的地方。故选 D。
34. B
35. A【点拨】最佳标题题。文章主要讲述了农场狗 Bingo 忙碌的一天。选项 A “Bingo 忙碌的一天” 能很好地概括文章内容。故选 A。

查看更多完整答案,请扫码查看

关闭