2025年优化学案高中英语选择性必修第一册人教版
注:目前有些书本章节名称可能整理的还不是很完善,但都是按照顺序排列的,请同学们按照顺序仔细查找。练习册 2025年优化学案高中英语选择性必修第一册人教版 答案主要是用来给同学们做完题方便对答案用的,请勿直接抄袭。
第86页
- 第1页
- 第2页
- 第3页
- 第4页
- 第5页
- 第6页
- 第7页
- 第8页
- 第9页
- 第10页
- 第11页
- 第12页
- 第13页
- 第14页
- 第15页
- 第16页
- 第17页
- 第18页
- 第19页
- 第20页
- 第21页
- 第22页
- 第23页
- 第24页
- 第25页
- 第26页
- 第27页
- 第28页
- 第29页
- 第30页
- 第31页
- 第32页
- 第33页
- 第34页
- 第35页
- 第36页
- 第37页
- 第38页
- 第39页
- 第40页
- 第41页
- 第42页
- 第43页
- 第44页
- 第45页
- 第46页
- 第47页
- 第48页
- 第49页
- 第50页
- 第51页
- 第52页
- 第53页
- 第54页
- 第55页
- 第56页
- 第57页
- 第58页
- 第59页
- 第60页
- 第61页
- 第62页
- 第63页
- 第64页
- 第65页
- 第66页
- 第67页
- 第68页
- 第69页
- 第70页
- 第71页
- 第72页
- 第73页
- 第74页
- 第75页
- 第76页
- 第77页
- 第78页
- 第79页
- 第80页
- 第81页
- 第82页
- 第83页
- 第84页
- 第85页
- 第86页
- 第87页
- 第88页
- 第89页
- 第90页
- 第91页
- 第92页
- 第93页
- 第94页
- 第95页
- 第96页
- 第97页
- 第98页
- 第99页
- 第100页
- 第101页
- 第102页
- 第103页
- 第104页
- 第105页
- 第106页
- 第107页
- 第108页
- 第109页
- 第110页
- 第111页
- 第112页
- 第113页
- 第114页
- 第115页
- 第116页
- 第117页
- 第118页
- 第119页
- 第120页
- 第121页
- 第122页
- 第123页
A
Disney’s Family Magic Tour
Magic Kingdom Park
Walt Disney World Resort
Valid Park Admission Required
Price
Adults:USD 39.00
Hours
Tuesday, October 6, 10:00 a.m.
Put on Your Detective Hat!
Solve confusing mysteries on this high - energy interactive (相互作用的) search—you never know whom you might meet along the way!
Follow your guide as you make your way through Magic Kingdom Park, picking up clue after clue while unlocking a splendid and memorable search you won’t soon forget.
Be sure to bring your camera to catch all the memorable surprises as you and your group wind your way through many of the magical lands throughout the park.
Know Before You Go
View important information including experience details, guest restrictions and cancellation policies.
◆ Children and the young at heart will enjoy this imaginative adventure, though it is best suited for guests 4 to 10 years of age. Guests 17 years of age and under (free) must be accompanied by a paying adult (18 years of age or older).
◆ Please note that the tour involves a lot of outdoor walking for about 2 hours, so be sure to check the weather forecast and dress properly, including wearing comfortable shoes. Accordingly, the tour may be too difficult for some of our younger guests.
◆ Please check in at the Chamber of Commerce building close to City Hall 15 minutes before your experience. You will lose the entire price of your tour if you don’t show up or cancel within 2 days of your reservation.
◆ Same - day bookings are available on a walk - up basis only.
1. What is encouraged to carry when traveling?
A. A camera.
B. A hat.
C. A mirror.
D. A ticket.
2. How much should be paid if a ten - year - old boy and his parents experience the park?
A. Nothing.
B. 39 dollars.
C. 78 dollars.
D. 117 dollars.
3. Why should the guests check the weather forecast and dress properly before the tour?
A. The tour includes about 2 - hour outdoor walking.
B. The guests are so young that they can’t walk.
C. The bad weather can stop the normal tour.
D. The guests dress properly to make the tour happy.
Disney’s Family Magic Tour
Magic Kingdom Park
Walt Disney World Resort
Valid Park Admission Required
Price
Adults:USD 39.00
Hours
Tuesday, October 6, 10:00 a.m.
Put on Your Detective Hat!
Solve confusing mysteries on this high - energy interactive (相互作用的) search—you never know whom you might meet along the way!
Follow your guide as you make your way through Magic Kingdom Park, picking up clue after clue while unlocking a splendid and memorable search you won’t soon forget.
Be sure to bring your camera to catch all the memorable surprises as you and your group wind your way through many of the magical lands throughout the park.
Know Before You Go
View important information including experience details, guest restrictions and cancellation policies.
◆ Children and the young at heart will enjoy this imaginative adventure, though it is best suited for guests 4 to 10 years of age. Guests 17 years of age and under (free) must be accompanied by a paying adult (18 years of age or older).
◆ Please note that the tour involves a lot of outdoor walking for about 2 hours, so be sure to check the weather forecast and dress properly, including wearing comfortable shoes. Accordingly, the tour may be too difficult for some of our younger guests.
◆ Please check in at the Chamber of Commerce building close to City Hall 15 minutes before your experience. You will lose the entire price of your tour if you don’t show up or cancel within 2 days of your reservation.
◆ Same - day bookings are available on a walk - up basis only.
1. What is encouraged to carry when traveling?
A. A camera.
B. A hat.
C. A mirror.
D. A ticket.
2. How much should be paid if a ten - year - old boy and his parents experience the park?
A. Nothing.
B. 39 dollars.
C. 78 dollars.
D. 117 dollars.
3. Why should the guests check the weather forecast and dress properly before the tour?
A. The tour includes about 2 - hour outdoor walking.
B. The guests are so young that they can’t walk.
C. The bad weather can stop the normal tour.
D. The guests dress properly to make the tour happy.
答案:
【语篇解读】本文介绍了迪士尼家庭魔幻之行的相关事宜。
1. A 细节理解题。根据文中的“Be sure to bring your camera to catch all the memorable surprises ...”可知,旅行的时候务必带一个照相机。故选A项。
2. C 细节理解题。根据文中的“Guests 17 years of age and under (free) must be accompanied by a paying adult (18 years of age or older).”可知,17岁及以下的游客免费且必须由已经购票的成年人陪伴。一个成年人的票价是39美元,两个成年人应付78美元。故选C项。
3. A 细节理解题。根据文中“Please note that the tour involves a lot of outdoor walking for about 2 hours, so be sure to check the weather forecast and dress properly ...”可知选A项。
1. A 细节理解题。根据文中的“Be sure to bring your camera to catch all the memorable surprises ...”可知,旅行的时候务必带一个照相机。故选A项。
2. C 细节理解题。根据文中的“Guests 17 years of age and under (free) must be accompanied by a paying adult (18 years of age or older).”可知,17岁及以下的游客免费且必须由已经购票的成年人陪伴。一个成年人的票价是39美元,两个成年人应付78美元。故选C项。
3. A 细节理解题。根据文中“Please note that the tour involves a lot of outdoor walking for about 2 hours, so be sure to check the weather forecast and dress properly ...”可知选A项。
B
Among the many things that Brisbane (布里斯班), Australia, does really well, the care for kids is the best one. Here’s a list of places that we think will be suitable for your kids.
Swimming pools
A simple way for happiness:mix kids with water. Of course, this is a choice for the hot summer months.
Parks
Free outdoor fun—that’s what Brisbane’s parks offer kids of all ages. Parks encourage imagination and activities for little people and offer a place for parents to let them run wild.
The Children’s Art Centre
The Children’s Art Centre has proven very popular with their programmes and exhibitions. We love the artist - run workshops and performances (unusually you must pay some money) specially designed for children too.
South Bank Parklands
South Bank Parklands has everything you need to keep little ones amused. Take them for a swim at the man - made beach, and play on one of the playgrounds by the river. On weekends, go through the art market or go to see a cheap movie at the South Bank Cinema. South Bank Parklands often hosts free events and performances too.
Roma Street Parkland
Close to bus transport, this inner city parkland is easily accessible (可进入的) and ideal for kids of all ages. Younger kids can take a trip on the Jelly Bean Express, a 1.3 km trackless train ride around the parkland or there’s a playground to explore. Free entry and open daily.
Skating and climbing
We love the places that let the kids expend all that youthful energy. Take them roller skating or ice skating. Or try rock climbing at a variety of indoor and outdoor places around Brisbane.
4. What does the text mainly talk about?
A. Brisbane—a beautiful city in Australia.
B. How to travel in Brisbane.
C. The best time to visit Brisbane.
D. Some interesting places for kids in Brisbane.
5. Where can you watch performances for free?
A. In South Bank Parklands.
B. In Roma Street Parkland.
C. In The Children’s Art Centre.
D. In Parks.
6. What can we know about Roma Street Parkland?
A. It opens only at weekends.
B. Only younger kids can visit it.
C. We need not buy tickets for a visit.
D. You have to walk when visiting it.
7. What do kids love best in the Children’s Art Centre in Brisbane?
A. The man - made beach.
B. Some exhibitions.
C. The art market.
D. Cheap movies.
Among the many things that Brisbane (布里斯班), Australia, does really well, the care for kids is the best one. Here’s a list of places that we think will be suitable for your kids.
Swimming pools
A simple way for happiness:mix kids with water. Of course, this is a choice for the hot summer months.
Parks
Free outdoor fun—that’s what Brisbane’s parks offer kids of all ages. Parks encourage imagination and activities for little people and offer a place for parents to let them run wild.
The Children’s Art Centre
The Children’s Art Centre has proven very popular with their programmes and exhibitions. We love the artist - run workshops and performances (unusually you must pay some money) specially designed for children too.
South Bank Parklands
South Bank Parklands has everything you need to keep little ones amused. Take them for a swim at the man - made beach, and play on one of the playgrounds by the river. On weekends, go through the art market or go to see a cheap movie at the South Bank Cinema. South Bank Parklands often hosts free events and performances too.
Roma Street Parkland
Close to bus transport, this inner city parkland is easily accessible (可进入的) and ideal for kids of all ages. Younger kids can take a trip on the Jelly Bean Express, a 1.3 km trackless train ride around the parkland or there’s a playground to explore. Free entry and open daily.
Skating and climbing
We love the places that let the kids expend all that youthful energy. Take them roller skating or ice skating. Or try rock climbing at a variety of indoor and outdoor places around Brisbane.
4. What does the text mainly talk about?
A. Brisbane—a beautiful city in Australia.
B. How to travel in Brisbane.
C. The best time to visit Brisbane.
D. Some interesting places for kids in Brisbane.
5. Where can you watch performances for free?
A. In South Bank Parklands.
B. In Roma Street Parkland.
C. In The Children’s Art Centre.
D. In Parks.
6. What can we know about Roma Street Parkland?
A. It opens only at weekends.
B. Only younger kids can visit it.
C. We need not buy tickets for a visit.
D. You have to walk when visiting it.
7. What do kids love best in the Children’s Art Centre in Brisbane?
A. The man - made beach.
B. Some exhibitions.
C. The art market.
D. Cheap movies.
答案:
【语篇解读】澳大利亚的Brisbane有许多让孩子感兴趣的地方。假期里带着孩子去旅游,让孩子享受无尽的快乐,那将是多好的事情啊。
4. D 主旨大意题。本文主要介绍了澳大利亚的城市Brisbane让孩子感兴趣的游玩地点,文章第一段是主题段。
5. A 细节理解题。根据South Bank Parklands标题下的“South Bank Parklands often hosts free events and performances too.”可知,应选A项。
6. C 细节理解题。根据Roma Street Parkland标题下的“Free entry and open daily.”可知,参观Roma Street Parkland不用花钱买票。
7. B 细节理解题。根据The Children’s Art Centre标题下的“The Children’s Art Centre has proven very popular with their programmes and exhibitions.”可知,应选B项。
4. D 主旨大意题。本文主要介绍了澳大利亚的城市Brisbane让孩子感兴趣的游玩地点,文章第一段是主题段。
5. A 细节理解题。根据South Bank Parklands标题下的“South Bank Parklands often hosts free events and performances too.”可知,应选A项。
6. C 细节理解题。根据Roma Street Parkland标题下的“Free entry and open daily.”可知,参观Roma Street Parkland不用花钱买票。
7. B 细节理解题。根据The Children’s Art Centre标题下的“The Children’s Art Centre has proven very popular with their programmes and exhibitions.”可知,应选B项。
查看更多完整答案,请扫码查看