2025年优化学案高中英语选择性必修第一册人教版
注:目前有些书本章节名称可能整理的还不是很完善,但都是按照顺序排列的,请同学们按照顺序仔细查找。练习册 2025年优化学案高中英语选择性必修第一册人教版 答案主要是用来给同学们做完题方便对答案用的,请勿直接抄袭。
第76页
- 第1页
- 第2页
- 第3页
- 第4页
- 第5页
- 第6页
- 第7页
- 第8页
- 第9页
- 第10页
- 第11页
- 第12页
- 第13页
- 第14页
- 第15页
- 第16页
- 第17页
- 第18页
- 第19页
- 第20页
- 第21页
- 第22页
- 第23页
- 第24页
- 第25页
- 第26页
- 第27页
- 第28页
- 第29页
- 第30页
- 第31页
- 第32页
- 第33页
- 第34页
- 第35页
- 第36页
- 第37页
- 第38页
- 第39页
- 第40页
- 第41页
- 第42页
- 第43页
- 第44页
- 第45页
- 第46页
- 第47页
- 第48页
- 第49页
- 第50页
- 第51页
- 第52页
- 第53页
- 第54页
- 第55页
- 第56页
- 第57页
- 第58页
- 第59页
- 第60页
- 第61页
- 第62页
- 第63页
- 第64页
- 第65页
- 第66页
- 第67页
- 第68页
- 第69页
- 第70页
- 第71页
- 第72页
- 第73页
- 第74页
- 第75页
- 第76页
- 第77页
- 第78页
- 第79页
- 第80页
- 第81页
- 第82页
- 第83页
- 第84页
- 第85页
- 第86页
- 第87页
- 第88页
- 第89页
- 第90页
- 第91页
- 第92页
- 第93页
- 第94页
- 第95页
- 第96页
- 第97页
- 第98页
- 第99页
- 第100页
- 第101页
- 第102页
- 第103页
- 第104页
- 第105页
- 第106页
- 第107页
- 第108页
- 第109页
- 第110页
- 第111页
- 第112页
- 第113页
- 第114页
- 第115页
- 第116页
- 第117页
- 第118页
- 第119页
- 第120页
- 第121页
- 第122页
- 第123页
Ⅰ. 单词拼写
1. Her cousin is a ______________(新闻记者)working for a local news agency.
2. Each box has a __________(标签)which tells you what each box contains.
3. The beach to your right ______________(延伸)off to the horizon.
4. It is bad manners to ______________(打喷嚏)in front of others.
5. Under the shade of a ______________(灌木), I started to have a rest.
1. Her cousin is a ______________(新闻记者)working for a local news agency.
2. Each box has a __________(标签)which tells you what each box contains.
3. The beach to your right ______________(延伸)off to the horizon.
4. It is bad manners to ______________(打喷嚏)in front of others.
5. Under the shade of a ______________(灌木), I started to have a rest.
答案:
Ⅰ. 1. journalist 2. label 3. stretches 4. sneeze 5. bush
Ⅱ. 完成句子
1. 这条连衣裙我穿太紧了。
The dress is __________ __________ __________ __________ __________.
2. 试图说服他改变主意是没有用的。
__________ __________ __________ __________ __________ him to change his mind.
3. 孩子们在外面大声喧哗,我无法专心工作。
__________ outside, I can't focus on my work.
4. 生活在这么美丽的地方让当地人感到很幸福。
__________ __________ __________ __________ makes the local people feel happy.
1. 这条连衣裙我穿太紧了。
The dress is __________ __________ __________ __________ __________.
2. 试图说服他改变主意是没有用的。
__________ __________ __________ __________ __________ him to change his mind.
3. 孩子们在外面大声喧哗,我无法专心工作。
__________ outside, I can't focus on my work.
4. 生活在这么美丽的地方让当地人感到很幸福。
__________ __________ __________ __________ makes the local people feel happy.
答案:
Ⅱ. 1. too tight for me to wear
2. It is no use trying to persuade
3. With children making noises
4. Living in such a beautiful place
2. It is no use trying to persuade
3. With children making noises
4. Living in such a beautiful place
Ⅲ. 阅读理解
The most popular amusement park in Canada is Paramount Canada's Wonderland. This park frequently gets the most visitors of any seasonal park in North America. One reason is its numbers of wild rides. For younger kids, the television characters are very exciting. You can see Fred Flintstone, SpongeBob SquarePants or Dora the Explorer. There are often rides starring these characters that are more popular among younger children. There are plenty of fantastic shows for families to watch as well. What's more, the admission to the park includes the nearby Splash Works.
Another popular theme park is Galaxyland Amusement Park. Amusement parks' fun shouldn't be limited to just the summer months, and Galaxyland is aware of this. As the world's largest indoor amusement park, Galaxyland packs in it 25 breathtaking rides and attractions. It is also home to one of the world's largest indoor roller coasters. Galaxyland remains one of the most popular theme parks in Canada for older children because of attractions like the Rock ‘N’ Ride Dance Party. This party combines music, music videos and unlimited rides from 8 p.m. to midnight.
One of the most visited amusement parks in Canada on the west coast is Playland. Playland, unlike other Canadian theme parks, has a long history in its city. Playland has all the fun of a carnival, with scary houses, merry - go - rounds(旋转木马)and a ferris wheel. There are also modern additions in the park, like a climbing wall for kids and a video game room. Playland is open from spring through fall, though only on weekends and holidays before June 18 and after September 1st.
1. Which of the following is TRUE about Paramount Canada's Wonderland?
A. It is the largest seasonal park in Canada.
B. It offers many interesting shows to visitors.
C. Its rides star many characters popular among adults.
D. It has the biggest number of visitors of all the Canadian parks.
2. What makes Playland different from other Canadian theme parks?
A. Its large indoor roller coaster.
B. Its video game room.
C. Its location.
D. Its long history.
3. What do these three popular theme parks have in common?
A. They all have attractions for children.
B. They all open throughout the year.
C. They all have parties at night.
D. They are all outdoor parks.
4. Why does the author write the text?
A. To encourage people to travel in Canada.
B. To compare different theme parks in Canada.
C. To introduce some popular theme parks in Canada.
D. To offer some tips on visiting theme parks in Canada.
The most popular amusement park in Canada is Paramount Canada's Wonderland. This park frequently gets the most visitors of any seasonal park in North America. One reason is its numbers of wild rides. For younger kids, the television characters are very exciting. You can see Fred Flintstone, SpongeBob SquarePants or Dora the Explorer. There are often rides starring these characters that are more popular among younger children. There are plenty of fantastic shows for families to watch as well. What's more, the admission to the park includes the nearby Splash Works.
Another popular theme park is Galaxyland Amusement Park. Amusement parks' fun shouldn't be limited to just the summer months, and Galaxyland is aware of this. As the world's largest indoor amusement park, Galaxyland packs in it 25 breathtaking rides and attractions. It is also home to one of the world's largest indoor roller coasters. Galaxyland remains one of the most popular theme parks in Canada for older children because of attractions like the Rock ‘N’ Ride Dance Party. This party combines music, music videos and unlimited rides from 8 p.m. to midnight.
One of the most visited amusement parks in Canada on the west coast is Playland. Playland, unlike other Canadian theme parks, has a long history in its city. Playland has all the fun of a carnival, with scary houses, merry - go - rounds(旋转木马)and a ferris wheel. There are also modern additions in the park, like a climbing wall for kids and a video game room. Playland is open from spring through fall, though only on weekends and holidays before June 18 and after September 1st.
1. Which of the following is TRUE about Paramount Canada's Wonderland?
A. It is the largest seasonal park in Canada.
B. It offers many interesting shows to visitors.
C. Its rides star many characters popular among adults.
D. It has the biggest number of visitors of all the Canadian parks.
2. What makes Playland different from other Canadian theme parks?
A. Its large indoor roller coaster.
B. Its video game room.
C. Its location.
D. Its long history.
3. What do these three popular theme parks have in common?
A. They all have attractions for children.
B. They all open throughout the year.
C. They all have parties at night.
D. They are all outdoor parks.
4. Why does the author write the text?
A. To encourage people to travel in Canada.
B. To compare different theme parks in Canada.
C. To introduce some popular theme parks in Canada.
D. To offer some tips on visiting theme parks in Canada.
答案:
Ⅲ.【语篇解读】本文介绍了加拿大的三家主题公园的特色及其具有代表性的娱乐项目和设施。
1. B 细节理解题。根据第一段中的“There are plenty of fantastic shows for families to watch as well.”可知B项正确。
2. D 细节理解题。根据第三段中的“Play - land, unlike other Canadian theme parks, has a long history in its city.”可知,该主题公园悠久的历史是与其他的加拿大主题公园所不同的地方。
3. A 推理判断题。根据第一段中的“There are often rides ... more popular among younger children.”,第二段中的“Galaxy - land remains ...for older children because of attractions like the Rock ‘N’ Ride Dance Party.”及第三段中的“... a climbing wall for kids ...”可知,这三个主题公园的共同之处是都有给孩子们准备的设施或活动。
4. C 写作意图题。通读全文可知,本文主要介绍了加拿大的三个主题公园。
1. B 细节理解题。根据第一段中的“There are plenty of fantastic shows for families to watch as well.”可知B项正确。
2. D 细节理解题。根据第三段中的“Play - land, unlike other Canadian theme parks, has a long history in its city.”可知,该主题公园悠久的历史是与其他的加拿大主题公园所不同的地方。
3. A 推理判断题。根据第一段中的“There are often rides ... more popular among younger children.”,第二段中的“Galaxy - land remains ...for older children because of attractions like the Rock ‘N’ Ride Dance Party.”及第三段中的“... a climbing wall for kids ...”可知,这三个主题公园的共同之处是都有给孩子们准备的设施或活动。
4. C 写作意图题。通读全文可知,本文主要介绍了加拿大的三个主题公园。
查看更多完整答案,请扫码查看