2025年优化学案高中英语选择性必修第一册人教版


注:目前有些书本章节名称可能整理的还不是很完善,但都是按照顺序排列的,请同学们按照顺序仔细查找。练习册 2025年优化学案高中英语选择性必修第一册人教版 答案主要是用来给同学们做完题方便对答案用的,请勿直接抄袭。



《2025年优化学案高中英语选择性必修第一册人教版》

III.阅读理解
If you want to succeed in life,you need to use the proper body language,with or without having to say anything else. You will certainly notice a whole new reaction from people if you use the power of body language.
Relax your shoulders,keep your hands at your sides(never inside your pockets)and breathe slowly. Have a warm,welcoming facial expression as if you look forward to communicating. Depending on the situation,you may smile when appropriate.
Face the other person or your audience and keep eye contact as much as possible throughout the talk. Nodding and tilting(倾斜)your head closer can show that you are listening.
Do not fold your arms,look down at the floor or put your hands in your pockets. These can show that you are uninterested. If you have any comments,you can show them in negative but respectful ways like raising your eyebrows.
A lot of your body language can show how confident,interested,bored,angry or nervous you are. Keeping your head up throughout the entire conversation can show that you are very interested in the conversation.
You may feel free to use a few hand gestures to emphasise a point. If you’re listing things,it’s better to use each of your fingers as you mention each item to help your audience keep track.
Pacing will help you create more ground if you have a larger crowd to communicate with. It will also show confidence on your part as you think of more things to say.
Be very careful when you are touching the other person since you are crossing the boundaries of body language through actual contact. Remember that in body language,it is your body that does the talking for you.
1. What does a listener mean when you find him raising his eyebrows?
A. He tries to show his anger.
B. He wants to give his own opinion.
C. He doesn’t understand what you say.
D. He wants to prove his confidence.
2. Which of the following CANNOT show you’re interested in the conversation?
A. Keeping eye contact as much as possible.
B. Nodding and tilting your head closer.
C. Keeping your hands inside your pockets.
D. Keeping your head up.
3. What’s the author’s suggestion if you have a larger crowd to communicate with?
A. To fold your arms.
B. To shake hands with every person.
C. To look down at the floor.
D. To walk at a slow pace.
答案: 答案:
1. B
2. C
3. D
解析:
1. 细节理解题。根据第四段中的“If you have any comments ... like raising your eye - brows.”可知选B项。
2. 推理判断题。由第三段可知,如果“你”对谈话感兴趣,应该尽可能多地在谈话中进行眼神交流,以及点头或者将头部靠近,表示“你”在认真倾听,因此A、B两项不符合题目要求。由第五段最后一句可知,D项不符合题目要求。根据第四段第一句可知选C项。
3. 细节理解题。根据倒数第二段可知,如果与“你”交流的人较多,建议“你”能慢慢移动步子去跟不同的人交流。故选D项。

查看更多完整答案,请扫码查看

关闭