2025年通成学典课时作业本高中英语选择性必修第一册人教版
注:目前有些书本章节名称可能整理的还不是很完善,但都是按照顺序排列的,请同学们按照顺序仔细查找。练习册 2025年通成学典课时作业本高中英语选择性必修第一册人教版 答案主要是用来给同学们做完题方便对答案用的,请勿直接抄袭。
第57页
- 第1页
- 第2页
- 第3页
- 第4页
- 第5页
- 第6页
- 第7页
- 第8页
- 第9页
- 第10页
- 第11页
- 第12页
- 第13页
- 第14页
- 第15页
- 第16页
- 第17页
- 第18页
- 第19页
- 第20页
- 第21页
- 第22页
- 第23页
- 第24页
- 第25页
- 第26页
- 第27页
- 第28页
- 第29页
- 第30页
- 第31页
- 第32页
- 第33页
- 第34页
- 第35页
- 第36页
- 第37页
- 第38页
- 第39页
- 第40页
- 第41页
- 第42页
- 第43页
- 第44页
- 第45页
- 第46页
- 第47页
- 第48页
- 第49页
- 第50页
- 第51页
- 第52页
- 第53页
- 第54页
- 第55页
- 第56页
- 第57页
- 第58页
- 第59页
- 第60页
- 第61页
- 第62页
- 第63页
- 第64页
- 第65页
- 第66页
- 第67页
- 第68页
- 第69页
- 第70页
- 第71页
- 第72页
- 第73页
五、阅读理解
(2025·福州市八县(市)协作校联考)At Nature Fresh Farms in Leamington, Canada, there's something new among the rows of tomatoes, cucumbers, peppers and strawberries. Using thousands of sensors in every greenhouse, artificial - intelligence technology is helping the farm in aspects such as lighting, irrigation and harvest timing, aiming to increase the yields of its crops and reduce its use of power and water. Farmers use drones (无人机) to survey farms and look for information on weeds, pests and disease.
A lot of research into AI and agriculture is done at institutions, but it then needs to be tested in a network of smart farms. One of the farms is Emili's Innovation Farms. "We really show how they work in a commercial setting and in a sense, act as a risk reducer as we try out these technologies and then share with others (including other farmers) how they actually work as a means to make it easier to adopt and fully use those new technologies," said Keena, managing director of Emili.
It takes time to find out whether new technology has affected a crop, and this can be a barrier to adoption for farmers. Sometimes it's within a year, or within a few years. Keena said, "We can't ask them to take big risks on integrating new technologies on a grand scale as some of their operations in things are unproven." Innovation Farms addresses one of the barriers of people needing to be able to see these technologies rolled out in a full - scale and commercial way ahead of being able to adopt them themselves.
Farmers' trust levels are also a barrier. Data are important to AI models, but farmers need to be better inspired to share their data in order to make the technology better. But over time, there's an increase in engagement from farmers. "Farmers' engagement is absolutely critical to developing AI tools for agriculture. If they've seen it demonstrated essentially in their backyard through a smart farm, well, then we're that much further ahead toward adoption."
1. What can be learned about AI from Para. 1?
A. It shortens the production cycle.
B. It replaces employees.
C. It adds vegetable diversity.
D. It changes how farms run.
2. Why is AI technology tested at Emili's Innovation Farms?
A. To predict its future.
B. To confirm its dependability.
C. To expand its market.
D. To introduce its advantage.
3. What's the key to removing the barriers?
A. Bettering AI models.
B. Developing more AI tools.
C. Gaining farmers' recognition.
D. Enlarging the farm scales.
4. Which can be a suitable title for the text?
A. AI: a promoter of farmers' life
B. AI: a driver of agricultural development
C. Smart farms: the key to solving water scarcity
D. Smart farms: replacing traditional farming
(2025·福州市八县(市)协作校联考)At Nature Fresh Farms in Leamington, Canada, there's something new among the rows of tomatoes, cucumbers, peppers and strawberries. Using thousands of sensors in every greenhouse, artificial - intelligence technology is helping the farm in aspects such as lighting, irrigation and harvest timing, aiming to increase the yields of its crops and reduce its use of power and water. Farmers use drones (无人机) to survey farms and look for information on weeds, pests and disease.
A lot of research into AI and agriculture is done at institutions, but it then needs to be tested in a network of smart farms. One of the farms is Emili's Innovation Farms. "We really show how they work in a commercial setting and in a sense, act as a risk reducer as we try out these technologies and then share with others (including other farmers) how they actually work as a means to make it easier to adopt and fully use those new technologies," said Keena, managing director of Emili.
It takes time to find out whether new technology has affected a crop, and this can be a barrier to adoption for farmers. Sometimes it's within a year, or within a few years. Keena said, "We can't ask them to take big risks on integrating new technologies on a grand scale as some of their operations in things are unproven." Innovation Farms addresses one of the barriers of people needing to be able to see these technologies rolled out in a full - scale and commercial way ahead of being able to adopt them themselves.
Farmers' trust levels are also a barrier. Data are important to AI models, but farmers need to be better inspired to share their data in order to make the technology better. But over time, there's an increase in engagement from farmers. "Farmers' engagement is absolutely critical to developing AI tools for agriculture. If they've seen it demonstrated essentially in their backyard through a smart farm, well, then we're that much further ahead toward adoption."
1. What can be learned about AI from Para. 1?
A. It shortens the production cycle.
B. It replaces employees.
C. It adds vegetable diversity.
D. It changes how farms run.
2. Why is AI technology tested at Emili's Innovation Farms?
A. To predict its future.
B. To confirm its dependability.
C. To expand its market.
D. To introduce its advantage.
3. What's the key to removing the barriers?
A. Bettering AI models.
B. Developing more AI tools.
C. Gaining farmers' recognition.
D. Enlarging the farm scales.
4. Which can be a suitable title for the text?
A. AI: a promoter of farmers' life
B. AI: a driver of agricultural development
C. Smart farms: the key to solving water scarcity
D. Smart farms: replacing traditional farming
答案:
五、[语篇解读] 本文是一篇说明文,主要介绍了人工智能对农业的帮助、目前面临的障碍以及前景。
1. D 细节理解题。根据第一段中“Using thousands of sensors in every greenhouse ... Farmers use drones to survey farms and look for information on weeds, pests and disease.”可知,人工智能改变了农场运营的方式,在多个方面助力农场运作。
2. B 推理判断题。根据第二段内容可知,在Emili的创新农场测试人工智能技术是为了确认其可靠性,让其他农民更放心地采用,降低风险。
3. C 推理判断题。根据第三段中this can be a barrier to adoption for farmers 以及第四段中Farmers’ trust levels are also a barrier可知,要消除这些障碍,关键在于获得农民的认可,农民只有认可了这些新技术,才会愿意去采用它们。
4. B 标题概括题。文章围绕人工智能技术在农业中的应用展开,介绍了其如何助力农场运营、在创新农场进行测试以确认其可靠性以及推广中面临的障碍与解决障碍的关键等内容,重点突出了人工智能对农业发展的推动作用,所以B项作为标题最合适。
1. D 细节理解题。根据第一段中“Using thousands of sensors in every greenhouse ... Farmers use drones to survey farms and look for information on weeds, pests and disease.”可知,人工智能改变了农场运营的方式,在多个方面助力农场运作。
2. B 推理判断题。根据第二段内容可知,在Emili的创新农场测试人工智能技术是为了确认其可靠性,让其他农民更放心地采用,降低风险。
3. C 推理判断题。根据第三段中this can be a barrier to adoption for farmers 以及第四段中Farmers’ trust levels are also a barrier可知,要消除这些障碍,关键在于获得农民的认可,农民只有认可了这些新技术,才会愿意去采用它们。
4. B 标题概括题。文章围绕人工智能技术在农业中的应用展开,介绍了其如何助力农场运营、在创新农场进行测试以确认其可靠性以及推广中面临的障碍与解决障碍的关键等内容,重点突出了人工智能对农业发展的推动作用,所以B项作为标题最合适。
查看更多完整答案,请扫码查看