2025年通成学典课时作业本高中英语选择性必修第一册人教版


注:目前有些书本章节名称可能整理的还不是很完善,但都是按照顺序排列的,请同学们按照顺序仔细查找。练习册 2025年通成学典课时作业本高中英语选择性必修第一册人教版 答案主要是用来给同学们做完题方便对答案用的,请勿直接抄袭。



《2025年通成学典课时作业本高中英语选择性必修第一册人教版》


(2025·广东实验中学期中考试)Including children in the farming lifestyle has many benefits. Sure, it is nice to have the additional help with chores, but it also fosters so much growth, sending our kids down a good path towards who they will someday become. It is possible that our children will grow up to lead lives that do not include farming. 1.
G

Through caring for farm animals, kids learn that in life others often come before self.
2.
E
It doesn’t matter if we don’t feel like it or if we are sick and tired. What matters is that we take care of the animals that take care of us and do so in a timely manner.
3.
F
If the work on a farm does not get done, the operation fails. It takes discipline and commitment to get down to business every day, and seeing this in action will give kids a good work attitude. They will know and understand that nothing good comes easy and that they have to work to survive.
4.
C
Functioning as part of a productive team will surely be playing a crucial role sooner or later in all walks of life. Additionally, farming teaches patience.
5.
A
It’s especially true for the animals. Cattle will be difficult to control. Horses will run away when you try to catch them. Goats will kick over that bucket of hard-earned milk. A rooster will decide you got too close to his hens and give you a run for your money. In spite of all that, kids will learn to be patient and take things easy.
There may not be any instant reward, but in the long-term kids will see the benefit of all their efforts during those hard days.
A. Fairly often, things do not go your way.
B. Kids also learn to be grateful to animals.
C. In the meantime, they learn to work with others.
D. Teamwork is no longer a significant skill to develop and use.
E. Animals need to be fed and cared for before we get to sit down and relax.
F. Kids are also able to comprehend the value of hard work through farm life.
G. What they learn on a farm, however, can be instrumental in their future lives.
答案: [语篇解读] 本文是一篇说明文。文章主要介绍了农场生活对孩子成长的各种好处。
1. G 空前句子“It is possible that our children will grow up to lead lives that do not include farming. ”描述了务农可能不重要,而第二段句首“Through caring for farm animals,kids learn that in life others often come before self. ”强调农场生活的好处,说明该空开始描述务农的重要性,G选项与前文呈转折关系。
2. E 空后句子“It doesn’t matter if we don’t feel like it or if we are sick and tired. What matters is that we take care of the animals that take care of us and do so in a timely manner. ”强调要爱护农场动物,E选项呼应后文,强调要照顾好农场动物,符合语境。
3. F 该空置于句首,是本段的主旨句。空后句子“If the work on a farm does not get done . . . They will know and understand that nothing good comes easy and that they have to work to survive. ”强调农场生活让孩子们形成良好的工作态度,帮助他们理解要努力,明白成果的来之不易,这些都是F选项中的 the value of hard work。
4. C 空后句子“Functioning as part of a productive team will surely be playing a crucial role sooner or later in all walks of life. ”强调高效团队的重要性,呼应C选项中的 work with others。
5. A 空后句子“It’s especially true for the animals . . . A rooster will decide you got too close to his hens and give you a run for your money. ”都是一些意想不到的例子。A选项总括事情不会按照预期发展,后面用牛、马、山羊和公鸡的例子来进一步展开描述。

查看更多完整答案,请扫码查看

关闭