2025年通成学典课时作业本高中英语选择性必修第一册人教版
注:目前有些书本章节名称可能整理的还不是很完善,但都是按照顺序排列的,请同学们按照顺序仔细查找。练习册 2025年通成学典课时作业本高中英语选择性必修第一册人教版 答案主要是用来给同学们做完题方便对答案用的,请勿直接抄袭。
第50页
- 第1页
- 第2页
- 第3页
- 第4页
- 第5页
- 第6页
- 第7页
- 第8页
- 第9页
- 第10页
- 第11页
- 第12页
- 第13页
- 第14页
- 第15页
- 第16页
- 第17页
- 第18页
- 第19页
- 第20页
- 第21页
- 第22页
- 第23页
- 第24页
- 第25页
- 第26页
- 第27页
- 第28页
- 第29页
- 第30页
- 第31页
- 第32页
- 第33页
- 第34页
- 第35页
- 第36页
- 第37页
- 第38页
- 第39页
- 第40页
- 第41页
- 第42页
- 第43页
- 第44页
- 第45页
- 第46页
- 第47页
- 第48页
- 第49页
- 第50页
- 第51页
- 第52页
- 第53页
- 第54页
- 第55页
- 第56页
- 第57页
- 第58页
- 第59页
- 第60页
- 第61页
- 第62页
- 第63页
- 第64页
- 第65页
- 第66页
- 第67页
- 第68页
- 第69页
- 第70页
- 第71页
- 第72页
- 第73页
三、根据括号中所给汉语提示完成句子
1.
(写作之提出建议)
2. Her eyes searched his face
3.
(写作之动作描写)
4. Please don’t
1.
Whichever country you travel to
(无论 你去哪个国家旅行),please keep in mind that when in Rome, do as the Romans do.(写作之提出建议)
2. Her eyes searched his face
as though/if looking for
(好像在寻找)some clues.3.
With the conflict resolved
(冲突解决了), he smiled and gave his friend a big hug.(写作之动作描写)
4. Please don’t
have the students disturbed
(让学生们受到打扰) while they are reviewing their lessons.
答案:
三、1. Whichever country you travel to 2. as though/if looking for 3. With the conflict resolved 4. have the students disturbed
四、七选五
Today,young people have mostly grown up in the world of the internet. 1. ______ ,but the face-to-face interaction is a challenge that needs to be overcome. That is true especially for the beginner who is on the way to starting a new career. Here are four tips for practicing if you want to present a more trustworthy image.
Tilt(使倾斜) your head Whenever you want to show trust,approval or interest,you should turn your head to look at others.
2. . This action is especially effective when you are negotiating( 谈判 ) or arguing with opponents(对手). In this way,you can show understanding and as a result,make people less resistant.
Intensity of eye contact Keeping eye contact during conversation can both increase your confidence and build trust. 3. .
The most suitable time of eye contact should make up around 70% of the time of the conversation. If you always look at someone’s eyes,they may think you are hostile(怀有敌意的).
Open the palms( 手 掌 ) of the hands
People who open their hands are trustworthy. This explains why leaders often show their palms when talking to listeners. 4. .
A glove handshake “Glove handshake” is a handshake,using both hands with your left palm placed on the back of the opponent’s right hand or arm. This handshake is a sign of warmth,trust,and kindness towards the other person. 5. . The higher your left hand is on the other person’s right arm,the closer you are likely to be to him.
A. They pretend that they don’t hide anything
B. However, this does not mean that you have to stare at others
C. This action shows you are ready to listen and will not debate
D. On the other hand,those who are liars often hide their hands
E. When shaking hands,pay attention to the location of your left hand
F. This gesture can reveal their personality even though they do not intend to do that
G. Therefore,online communication has become the primary way they communicate with others
Today,young people have mostly grown up in the world of the internet. 1. ______ ,but the face-to-face interaction is a challenge that needs to be overcome. That is true especially for the beginner who is on the way to starting a new career. Here are four tips for practicing if you want to present a more trustworthy image.
Tilt(使倾斜) your head Whenever you want to show trust,approval or interest,you should turn your head to look at others.
2. . This action is especially effective when you are negotiating( 谈判 ) or arguing with opponents(对手). In this way,you can show understanding and as a result,make people less resistant.
Intensity of eye contact Keeping eye contact during conversation can both increase your confidence and build trust. 3. .
The most suitable time of eye contact should make up around 70% of the time of the conversation. If you always look at someone’s eyes,they may think you are hostile(怀有敌意的).
Open the palms( 手 掌 ) of the hands
People who open their hands are trustworthy. This explains why leaders often show their palms when talking to listeners. 4. .
A glove handshake “Glove handshake” is a handshake,using both hands with your left palm placed on the back of the opponent’s right hand or arm. This handshake is a sign of warmth,trust,and kindness towards the other person. 5. . The higher your left hand is on the other person’s right arm,the closer you are likely to be to him.
A. They pretend that they don’t hide anything
B. However, this does not mean that you have to stare at others
C. This action shows you are ready to listen and will not debate
D. On the other hand,those who are liars often hide their hands
E. When shaking hands,pay attention to the location of your left hand
F. This gesture can reveal their personality even though they do not intend to do that
G. Therefore,online communication has become the primary way they communicate with others
答案:
四、[语篇解读]本文是一篇说明文。文章介绍了用肢体语言赢得信任的四个技巧。
1. G 根据该空前的“Today, young people have mostly grown up in the world of the internet.”和该空后的 but the face-to-face interaction is a challenge that needs to be overcome 可知,现在的年轻人成长于网络世界中,善于在网络上进行交流,然而,面对面的交流却是个挑战,需要他们去克服,G 项“因此,线上交流已成为他们与他人交流的主要方式”符合此处的语境。G 项中的 online 与上文中的 the internet 相呼应,且 G 项中的 online communication 与下文中的 the face-to-face interaction 形成对比,表明当代年轻人缺乏面对面交流的技巧。
2. C 根据本段小标题 Tilt your head 和该空前的 “Whenever you want to show trust . . . turn your head to look at others. ”可知,如果你要对别人表现出自己的信任、赞成和兴趣,你应该把头转过去看他们,C 项“这个举动表明你乐于倾听、不会争论”符合此处的语境。C 项中的 debate 与下文中的 negotiating 和 arguing 为近义词复现。
3. B 根据该空前的“Keeping eye contact…build trust.”和该空后的“The most suitable time of eye contact…they may think you are hostile.”可知,在对话中保持眼神交流既能增加你的自信又能建立信任,但是最恰当的眼神交流的强度是百分之七十,一直盯着对方,他们会认为你有敌意,B 项“然而,这并不意味着你得盯着他人”符合此处的语境。B 项中的 stare 与下文中的 always look 为近义词复现。
4. D 根据上文中的“People who open their hands are trustworthy.”可知,张开双手的人是值得信赖的,D 项“另一方面,撒谎的人常常把自己的手藏起来”符合此处的语境。D 项中的 hide 与上文中的 open 和 show 相呼应。
5. E 根据本段小标题 A glove handshake 可知,本段主要讲述了握手的姿势,根据该空后的“The higher your left hand…”可知,你的左手握在对方右臂上的位置越高,你们的关系越亲密,E 项“在握手的时候,注意你的左手的位置”符合此处的语境。E 项中的 left hand 与该空后的 left hand 为原词复现,且 E 项中的 location 与该空后的 higher 相呼应。
1. G 根据该空前的“Today, young people have mostly grown up in the world of the internet.”和该空后的 but the face-to-face interaction is a challenge that needs to be overcome 可知,现在的年轻人成长于网络世界中,善于在网络上进行交流,然而,面对面的交流却是个挑战,需要他们去克服,G 项“因此,线上交流已成为他们与他人交流的主要方式”符合此处的语境。G 项中的 online 与上文中的 the internet 相呼应,且 G 项中的 online communication 与下文中的 the face-to-face interaction 形成对比,表明当代年轻人缺乏面对面交流的技巧。
2. C 根据本段小标题 Tilt your head 和该空前的 “Whenever you want to show trust . . . turn your head to look at others. ”可知,如果你要对别人表现出自己的信任、赞成和兴趣,你应该把头转过去看他们,C 项“这个举动表明你乐于倾听、不会争论”符合此处的语境。C 项中的 debate 与下文中的 negotiating 和 arguing 为近义词复现。
3. B 根据该空前的“Keeping eye contact…build trust.”和该空后的“The most suitable time of eye contact…they may think you are hostile.”可知,在对话中保持眼神交流既能增加你的自信又能建立信任,但是最恰当的眼神交流的强度是百分之七十,一直盯着对方,他们会认为你有敌意,B 项“然而,这并不意味着你得盯着他人”符合此处的语境。B 项中的 stare 与下文中的 always look 为近义词复现。
4. D 根据上文中的“People who open their hands are trustworthy.”可知,张开双手的人是值得信赖的,D 项“另一方面,撒谎的人常常把自己的手藏起来”符合此处的语境。D 项中的 hide 与上文中的 open 和 show 相呼应。
5. E 根据本段小标题 A glove handshake 可知,本段主要讲述了握手的姿势,根据该空后的“The higher your left hand…”可知,你的左手握在对方右臂上的位置越高,你们的关系越亲密,E 项“在握手的时候,注意你的左手的位置”符合此处的语境。E 项中的 left hand 与该空后的 left hand 为原词复现,且 E 项中的 location 与该空后的 higher 相呼应。
查看更多完整答案,请扫码查看