2025年通成学典课时作业本高中英语选择性必修第一册人教版
注:目前有些书本章节名称可能整理的还不是很完善,但都是按照顺序排列的,请同学们按照顺序仔细查找。练习册 2025年通成学典课时作业本高中英语选择性必修第一册人教版 答案主要是用来给同学们做完题方便对答案用的,请勿直接抄袭。
第54页
- 第1页
- 第2页
- 第3页
- 第4页
- 第5页
- 第6页
- 第7页
- 第8页
- 第9页
- 第10页
- 第11页
- 第12页
- 第13页
- 第14页
- 第15页
- 第16页
- 第17页
- 第18页
- 第19页
- 第20页
- 第21页
- 第22页
- 第23页
- 第24页
- 第25页
- 第26页
- 第27页
- 第28页
- 第29页
- 第30页
- 第31页
- 第32页
- 第33页
- 第34页
- 第35页
- 第36页
- 第37页
- 第38页
- 第39页
- 第40页
- 第41页
- 第42页
- 第43页
- 第44页
- 第45页
- 第46页
- 第47页
- 第48页
- 第49页
- 第50页
- 第51页
- 第52页
- 第53页
- 第54页
- 第55页
- 第56页
- 第57页
- 第58页
- 第59页
- 第60页
- 第61页
- 第62页
- 第63页
- 第64页
- 第65页
- 第66页
- 第67页
- 第68页
- 第69页
- 第70页
- 第71页
- 第72页
- 第73页
考点七 reality n. 现实;实际情况;事实
单句语法填空/单句写作
1. The more understandable the story is, the less
2. I had thought I might have failed, but
我原以为我可能会不及格,但是事实上我进了我班级前十。
单句语法填空/单句写作
1. The more understandable the story is, the less
realistic
(reality) it is.2. I had thought I might have failed, but
in reality
I came in the top 10 in my class.我原以为我可能会不及格,但是事实上我进了我班级前十。
答案:
1. realistic 2. in reality
一、阅读理解
Drew Peterson came back to his family’s farm near Salem, South Dakota, in 2010 from a job in New York. Since his return, he has experienced many uncertainties, but luckily he was introduced to the First Dakota National Bank’s AgriVisions Emerging Farmer and Rancher Program. “It was a good way of trying to mentally prepare for black swan events (the unexpected problems). They told us, ‘This is going to happen.’ It’s not an ‘if’; it’s a ‘when’,” he says. “They tried to give us some tools and a general train of thought on how to get through the events.”
“That has been the program’s intent since its origin,” says Nathan Franzen, president of First Dakota’s Agri-Business Division. Held every other year, the program is divided into four parts, with each being a multi-day event. The first session is held in early spring in Mitchell, South Dakota, where the group explores farm management and finances. The second session is held at the South Dakota State University in Brookings, covering marketing and risk management.
In the first two sessions, students have contact with nationally known speakers, such as Jolene Brown, who comes in and talks about transition. After hearing Brown’s presentation, students in the first class return to the farm full of energy and excitement. A “social” is now held allowing students to bring family members for Brown’s presentation. “That way, they all get to hear it at the same time. They all get to understand the message,” Franzen says.
The third part of the program involves participants taking a trip, which has included a variety of stops over the years. “The curriculum has tons of value, but the networking has just as much value,” Franzen says. Peterson agrees with that, saying he has kept in contact with fellow(同伴的)participants from that first class.
The fourth session of the program focuses on strategic planning. “We walk them through what a good plan should be like,” Franzen says.
1. What is the intention of the program?
A. To give farmers necessary tools.
B. To make farmers mentally healthy.
C. To encourage more people to take up farming.
D. To enable farmers to prepare for the unexpected in farming.
2. What can participants do in the second session?
A. Learn how to advertise their products.
B. Develop a strategy to increase yield.
C. Practice some basic planting skills.
D. Draw up rules of transition.
3. Why is a “social” held according to Para. 4?
A. To overcome problems at Brown’s presentation.
B. To allow participants to make a presentation.
C. To make farmers more energetic.
D. To keep families better informed.
4. What do Drew Peterson’s words about the third session of the program show?
A. Participants benefit from each other during sessions.
B. It is more popular than the other three sessions.
C. It gives participants a chance to socialize.
D. Students at the program really like it.
Drew Peterson came back to his family’s farm near Salem, South Dakota, in 2010 from a job in New York. Since his return, he has experienced many uncertainties, but luckily he was introduced to the First Dakota National Bank’s AgriVisions Emerging Farmer and Rancher Program. “It was a good way of trying to mentally prepare for black swan events (the unexpected problems). They told us, ‘This is going to happen.’ It’s not an ‘if’; it’s a ‘when’,” he says. “They tried to give us some tools and a general train of thought on how to get through the events.”
“That has been the program’s intent since its origin,” says Nathan Franzen, president of First Dakota’s Agri-Business Division. Held every other year, the program is divided into four parts, with each being a multi-day event. The first session is held in early spring in Mitchell, South Dakota, where the group explores farm management and finances. The second session is held at the South Dakota State University in Brookings, covering marketing and risk management.
In the first two sessions, students have contact with nationally known speakers, such as Jolene Brown, who comes in and talks about transition. After hearing Brown’s presentation, students in the first class return to the farm full of energy and excitement. A “social” is now held allowing students to bring family members for Brown’s presentation. “That way, they all get to hear it at the same time. They all get to understand the message,” Franzen says.
The third part of the program involves participants taking a trip, which has included a variety of stops over the years. “The curriculum has tons of value, but the networking has just as much value,” Franzen says. Peterson agrees with that, saying he has kept in contact with fellow(同伴的)participants from that first class.
The fourth session of the program focuses on strategic planning. “We walk them through what a good plan should be like,” Franzen says.
1. What is the intention of the program?
A. To give farmers necessary tools.
B. To make farmers mentally healthy.
C. To encourage more people to take up farming.
D. To enable farmers to prepare for the unexpected in farming.
2. What can participants do in the second session?
A. Learn how to advertise their products.
B. Develop a strategy to increase yield.
C. Practice some basic planting skills.
D. Draw up rules of transition.
3. Why is a “social” held according to Para. 4?
A. To overcome problems at Brown’s presentation.
B. To allow participants to make a presentation.
C. To make farmers more energetic.
D. To keep families better informed.
4. What do Drew Peterson’s words about the third session of the program show?
A. Participants benefit from each other during sessions.
B. It is more popular than the other three sessions.
C. It gives participants a chance to socialize.
D. Students at the program really like it.
答案:
[语篇解读] 本文是一篇说明文。文章主要介绍了一个农业培训项目,这个项目主要帮助农场主为突发状况做好准备。
1. D 细节理解题。根据第一段中的“It was a good way of trying to mentally . . . (the unexpected problems). ”以及第二段中的 That has been the program’s intent since its origin可知,该项目的目的是帮助农场主为突发状况做好准备。
2. A 推理判断题。根据第三段中的“The second session is held . . . covering marketing and risk management. ”可知,第二期课程的培训会帮助参与者学习如何营销自己的产品。
3. D 推理判断题。根据第四段最后两句可知,举办联谊会是为了让参与者的家人也能够去听Brown的演讲,这样可以让家庭成员都获得相关信息和最新进展,让家庭成员都参与到农场的决策中来。
4. C 推理判断题。根据倒数第二段中的“The curriculum has tons of value . . . saying he has kept in contact with fellow participants from that first class. ”可知,Peterson的话语表明这个项目为他提供了一个社交平台,他通过这个项目认识了很多人。
1. D 细节理解题。根据第一段中的“It was a good way of trying to mentally . . . (the unexpected problems). ”以及第二段中的 That has been the program’s intent since its origin可知,该项目的目的是帮助农场主为突发状况做好准备。
2. A 推理判断题。根据第三段中的“The second session is held . . . covering marketing and risk management. ”可知,第二期课程的培训会帮助参与者学习如何营销自己的产品。
3. D 推理判断题。根据第四段最后两句可知,举办联谊会是为了让参与者的家人也能够去听Brown的演讲,这样可以让家庭成员都获得相关信息和最新进展,让家庭成员都参与到农场的决策中来。
4. C 推理判断题。根据倒数第二段中的“The curriculum has tons of value . . . saying he has kept in contact with fellow participants from that first class. ”可知,Peterson的话语表明这个项目为他提供了一个社交平台,他通过这个项目认识了很多人。
查看更多完整答案,请扫码查看