第52页
- 第1页
- 第2页
- 第3页
- 第4页
- 第5页
- 第6页
- 第7页
- 第8页
- 第9页
- 第10页
- 第11页
- 第12页
- 第13页
- 第14页
- 第15页
- 第16页
- 第17页
- 第18页
- 第19页
- 第20页
- 第21页
- 第22页
- 第23页
- 第24页
- 第25页
- 第26页
- 第27页
- 第28页
- 第29页
- 第30页
- 第31页
- 第32页
- 第33页
- 第34页
- 第35页
- 第36页
- 第37页
- 第38页
- 第39页
- 第40页
- 第41页
- 第42页
- 第43页
- 第44页
- 第45页
- 第46页
- 第47页
- 第48页
- 第49页
- 第50页
- 第51页
- 第52页
- 第53页
- 第54页
- 第55页
- 第56页
- 第57页
- 第58页
- 第59页
- 第60页
- 第61页
- 第62页
- 第63页
- 第64页
- 第65页
- 第66页
- 第67页
- 第68页
- 第69页
- 第70页
- 第71页
- 第72页
- 第73页
- 第74页
- 第75页
- 第76页
- 第77页
- 第78页
- 第79页
- 第80页
- 第81页
- 第82页
- 第83页
- 第84页
- 第85页
- 第86页
- 第87页
- 第88页
- 第89页
- 第90页
- 第91页
- 第92页
- 第93页
- 第94页
- 第95页
- 第96页
- 第97页
- 第98页
- 第99页
- 第100页
- 第101页
- 第102页
- 第103页
- 第104页
- 第105页
- 第106页
- 第107页
- 第108页
- 第109页
- 第110页
- 第111页
- 第112页
- 第113页
- 第114页
- 第115页
- 第116页
- 第117页
- 第118页
- 第119页
- 第120页
- 第121页
- 第122页
- 第123页
- 第124页
- 第125页
- 第126页
- 第127页
- 第128页
- 第129页
- 第130页
- 第131页
- 第132页
- 第133页
- 第134页
- 第135页
- 第136页
(
A.I practise every day
B.No, I don't think so
C.Thank you
D.Well, it's not good
C
)8.—Grace, your grammar is very great. —______.A.I practise every day
B.No, I don't think so
C.Thank you
D.Well, it's not good
答案:
C 【点拨】句意:——格蕾丝,你的语法真好。——谢谢你。I practise every day 我每天练习;No,I don't think so 不,我不这么认为;Thank you 谢谢你;Well,it's not good 嗯,它不好。故选 C。
四、阅读短文,在文中空白处填入1个适当的单词,或用括号内所给单词的正确形式填空。
I was born in Los Angeles, California. As a child, I would ask the neighbours, “Do you want to know what ______(happen)in my house last night?” Then I'd like ______(tell)them all my family secrets! I believe those ______(story)were the beginning of my writing career(生涯)!
I went to college and studied English. After ______(leave)college, I taught at a high school ______ half a year. I was a terrible teacher. I had no control over my students. So I ______(give)up the job and got a new one—writing educational books for children.
My writing partner was Steve Mooser. Neither of us had ever written for children, ______ we decided to learn more about it by going to a meeting of children's book writers. We couldn't find one, so we threw one ourselves, setting up the Society of Children's Book Writers and Illustrators(SCBWI). We welcomed anyone who showed an interest in children's books.
Today, the SCBWI is ______(large)children's writing organization in the world with more than 22,000 members! They love children and they are creative. Those are my favourite kind of people.
I've written a lot of books for young people. I love my work. Every day, I am thankful that I became ______ famous writer. I will try my best to be ______(creative)than before and live in the world of children's books.
1.
6.
I was born in Los Angeles, California. As a child, I would ask the neighbours, “Do you want to know what ______(happen)in my house last night?” Then I'd like ______(tell)them all my family secrets! I believe those ______(story)were the beginning of my writing career(生涯)!
I went to college and studied English. After ______(leave)college, I taught at a high school ______ half a year. I was a terrible teacher. I had no control over my students. So I ______(give)up the job and got a new one—writing educational books for children.
My writing partner was Steve Mooser. Neither of us had ever written for children, ______ we decided to learn more about it by going to a meeting of children's book writers. We couldn't find one, so we threw one ourselves, setting up the Society of Children's Book Writers and Illustrators(SCBWI). We welcomed anyone who showed an interest in children's books.
Today, the SCBWI is ______(large)children's writing organization in the world with more than 22,000 members! They love children and they are creative. Those are my favourite kind of people.
I've written a lot of books for young people. I love my work. Every day, I am thankful that I became ______ famous writer. I will try my best to be ______(creative)than before and live in the world of children's books.
1.
happened
2. to tell
3. stories
4. leaving
5. for
6.
gave
7. so
8. the largest
9. a
10. more creative
答案:
1. happened 2. to tell 3. stories 4. leaving 5. for 6. gave 7. so 8. the largest 9. a 10. more creative
五、完形填空。
I started to love running at a young age. I loved to race against my father and my sister in the backyard. I wished I could run in the Olympics and ______ lots of prizes.
One day, my mother saw an ad for a race in a newspaper. “Would you be interested in this race?” she asked ______, pointing to the ad. “Yes, of course,” I answered. So I started to practise for my big ______.
On the day of the race, just ______ the race, my father said to me, “Don't use up all your energy at the beginning of the race. You need to save energy and then you can run much ______ at the end of the race.”
The race began. Following ______ words, I didn't run as fast as I could. Then the other ______ started passing me. I began to feel ______. And I started slowing down and breathing harder. Just at that moment, I heard, “______, Kelly! You can do it! Don't give up. Keep running!” Out of the corner of my eye, I saw Dad ______ beside me around the outside of the track. I took a deep breath and ______ my best to go on running.
I didn't win the race. I came fifth. ______ I had done my best, and I hadn't given up.
Later, as I thought about the race, I felt thankful that my dad ______ left my side. He always encourages me when I ______ giving up. He runs beside me through my life. I'll ______ my dad's words forever, “Never give up. You can be a winner, even if you lose.”
( )1.
B. see
C. lose
D. win
( )2.
B. me
C. us
D. her
( )3.
B. party
C. holiday
D. meeting
( )4.
B. before
C. after
D. during
( )5.
B. faster
C. higher
D. slower
( )6.
B. the daughter's
C. Dad's
D. Mum's
( )7.
B. runners
C. performers
D. reporters
( )8.
B. serious
C. comfortable
D. unhappy
( )9.
B. Come on
C. Come out
D. Come back
( )10.
B. flying
C. running
D. jumping
( )11.
B. waited
C. reached
D. kept
( )12.
B. So
C. But
D. Or
( )13.
B. usually
C. sometimes
D. never
( )14.
B. keep on
C. would like
D. try to
( )15.
B. forget
C. remember
D. show
I started to love running at a young age. I loved to race against my father and my sister in the backyard. I wished I could run in the Olympics and ______ lots of prizes.
One day, my mother saw an ad for a race in a newspaper. “Would you be interested in this race?” she asked ______, pointing to the ad. “Yes, of course,” I answered. So I started to practise for my big ______.
On the day of the race, just ______ the race, my father said to me, “Don't use up all your energy at the beginning of the race. You need to save energy and then you can run much ______ at the end of the race.”
The race began. Following ______ words, I didn't run as fast as I could. Then the other ______ started passing me. I began to feel ______. And I started slowing down and breathing harder. Just at that moment, I heard, “______, Kelly! You can do it! Don't give up. Keep running!” Out of the corner of my eye, I saw Dad ______ beside me around the outside of the track. I took a deep breath and ______ my best to go on running.
I didn't win the race. I came fifth. ______ I had done my best, and I hadn't given up.
Later, as I thought about the race, I felt thankful that my dad ______ left my side. He always encourages me when I ______ giving up. He runs beside me through my life. I'll ______ my dad's words forever, “Never give up. You can be a winner, even if you lose.”
( )1.
D
A. findB. see
C. lose
D. win
( )2.
B
A. himB. me
C. us
D. her
( )3.
A
A. raceB. party
C. holiday
D. meeting
( )4.
B
A. whenB. before
C. after
D. during
( )5.
B
A. easierB. faster
C. higher
D. slower
( )6.
C
A. the son'sB. the daughter's
C. Dad's
D. Mum's
( )7.
B
A. singersB. runners
C. performers
D. reporters
( )8.
A
A. tiredB. serious
C. comfortable
D. unhappy
( )9.
B
A. Come downB. Come on
C. Come out
D. Come back
( )10.
C
A. drivingB. flying
C. running
D. jumping
( )11.
A
A. triedB. waited
C. reached
D. kept
( )12.
C
A. AndB. So
C. But
D. Or
( )13.
D
A. alwaysB. usually
C. sometimes
D. never
( )14.
A
A. feel likeB. keep on
C. would like
D. try to
( )15.
C
A. studyB. forget
C. remember
D. show
答案:
1. D
【点拨】find 找到,发现;see 看见;lose 丢失;win 赢得。此处表示赢得许多奖品。故选 D。
2. B
【点拨】根据“‘Yes,of course,’ I answered.”可知,妈妈是在问“我”。故选 B。
3. A
【点拨】根据“One day,my mother saw an ad for a race in a newspaper.”及“Yes,of course”可知,“我”开始为比赛练习。故选 A。
4. B
【点拨】根据下文“The race began.”可知,爸爸是在比赛开始前嘱咐“我”的。故选 B。
5. B
【点拨】much faster 快得多。故选 B。
6. C
【点拨】根据第三段可知,爸爸在比赛前嘱咐了“我”很多,比赛时“我”是按照爸爸的话,没有一开始就尽可能快地跑。故选 C。
7. B
【点拨】根据“I didn't run as fast as I could”可知,这是跑步比赛。故选 B。
8. A
【点拨】根据“And I started slowing down and breathing harder.”可知,“我”觉得累了。故选 A。
9. B
【点拨】come down 下来;come on 加油;come out 出来;come back 回来。根据“You can do it! Don't give up.”可知,爸爸在给“我”加油。故选 B。
10. C
【点拨】此处是指看到爸爸正在“我”身边跑着。故选 C。
11. A
【点拨】try one's best to do sth. 尽某人最大的努力做某事。故选 A。
12. C
【点拨】分析句意可知,前后文是转折关系。故选 C。
13. D
【点拨】根据“I saw Dad 10 beside me around the outside of the track”可知,父亲一直在陪“我”跑步,没有离开过“我”。故选 D。
14. A
【点拨】分析句意可知,此处是说当“我”想要放弃的时候,爸爸总是鼓励“我”。feel like doing sth. 想要做某事。故选 A。
15. C
【点拨】根据上下文可知,此处是指作者会永远记得父亲的话。故选 C。
【点拨】find 找到,发现;see 看见;lose 丢失;win 赢得。此处表示赢得许多奖品。故选 D。
2. B
【点拨】根据“‘Yes,of course,’ I answered.”可知,妈妈是在问“我”。故选 B。
3. A
【点拨】根据“One day,my mother saw an ad for a race in a newspaper.”及“Yes,of course”可知,“我”开始为比赛练习。故选 A。
4. B
【点拨】根据下文“The race began.”可知,爸爸是在比赛开始前嘱咐“我”的。故选 B。
5. B
【点拨】much faster 快得多。故选 B。
6. C
【点拨】根据第三段可知,爸爸在比赛前嘱咐了“我”很多,比赛时“我”是按照爸爸的话,没有一开始就尽可能快地跑。故选 C。
7. B
【点拨】根据“I didn't run as fast as I could”可知,这是跑步比赛。故选 B。
8. A
【点拨】根据“And I started slowing down and breathing harder.”可知,“我”觉得累了。故选 A。
9. B
【点拨】come down 下来;come on 加油;come out 出来;come back 回来。根据“You can do it! Don't give up.”可知,爸爸在给“我”加油。故选 B。
10. C
【点拨】此处是指看到爸爸正在“我”身边跑着。故选 C。
11. A
【点拨】try one's best to do sth. 尽某人最大的努力做某事。故选 A。
12. C
【点拨】分析句意可知,前后文是转折关系。故选 C。
13. D
【点拨】根据“I saw Dad 10 beside me around the outside of the track”可知,父亲一直在陪“我”跑步,没有离开过“我”。故选 D。
14. A
【点拨】分析句意可知,此处是说当“我”想要放弃的时候,爸爸总是鼓励“我”。feel like doing sth. 想要做某事。故选 A。
15. C
【点拨】根据上下文可知,此处是指作者会永远记得父亲的话。故选 C。
查看更多完整答案,请扫码查看