2025年一遍过七年级英语上册译林版


注:目前有些书本章节名称可能整理的还不是很完善,但都是按照顺序排列的,请同学们按照顺序仔细查找。练习册 2025年一遍过七年级英语上册译林版 答案主要是用来给同学们做完题方便对答案用的,请勿直接抄袭。



《2025年一遍过七年级英语上册译林版》

(C)阅读下面的对话,用 some 或 any 填空
Simon: Dad, I'm a little thirsty(口渴的). Could I have 16 ______ juice?
Dad: Sorry, we don't have 17 ______ juice at home.
Simon: What do we have?
Dad: There is 18 ______ cola in the fridge. Would you like 19 ______?
Simon: No, thanks. I never drink 20 ______ cola before meals. Is there 21 ______ milk at home?
Dad: No, there isn't 22 ______. But why don't you just drink 23 ______ water? Water is the best drink.
Simon: OK. That's not a bad idea. And do we have 24 ______ lemons at home?
Dad: Of course. You can make 25 ______ lemon tea.
答案: 16 some 17 any 18 some 19 some 20 any
21 any 22 any 23 some 24 any 25 some
阅读理解
素养:语言能力 话题:商场指示 图 难度:中 建议用时:6 分钟
多模态语篇·图示
Store Guide
Here's a list that shows what is on each floor of a department store.
| 楼层 | 商品 |
| 2F Second Floor | · Food Hall · Music and Books |
| 1F First Floor | · Men's Accessories · Kids' Clothing · Men's Shoes · Teens' Clothing · Men's Clothing · Luggage |
| G Ground Floor | · Women's Accessories · Women's Clothing · Women's Shoes · Cosmetics · Women's Sportswear and Beachwear |
| B1 First Basement | · Toys · Household Appliances · Furniture · Technology |

| B2 Second Basement | · Parking |
1 Father's Day is coming. If you want to buy your father a T-shirt, you can go to ______.
A. Second Floor
B. First Floor
C. Ground Floor
D. First Basement
2 On which floor can't people do the shopping?
A. Second Floor.
B. First Floor.
C. First Basement.
D. Second Basement.
3 [新考法·创新性设问] If you start shopping on the second floor and finish in the second basement, what's the most reasonable(合理的) order to get the things below?
a. trousers for kids
b. a toy car
c. a jazz CD
d. a silk dress
A. c→a→d→b
B. c→b→a→d
C. a→c→b→d
D. a→b→d→c
4 [新考法·图文转换题] According to the information of 2F, which of the following icons(图标) is the most suitable for ?


A.
B.
C.
D.
答案: 1 B 推理判断题。题干中提到要给爸爸买一件 T 恤衫,男士 T 恤衫属于“Men's Clothing”,因此应该去 First Floor。
2 D 细节理解题。根据图中信息可知,地下二层为停车场,不能购物。
3 A 细节理解题。根据题干要求和图中信息可知,最合理的购物顺序是先买爵士乐光盘,然后买孩子的裤子,之后买丝绸裙子,最后买玩具汽车,故 A 项正确。
4 C 推理判断题。根据 Second Floor 对应的信息“Food Hall”和“Music and Books”可知,该楼层有食品区、音乐和书籍区,因此最合适的图标是表示美食的餐盘、刀叉和勺子。

查看更多完整答案,请扫码查看

关闭