第6页
- 第1页
- 第2页
- 第3页
- 第4页
- 第5页
- 第6页
- 第7页
- 第8页
- 第9页
- 第10页
- 第11页
- 第12页
- 第13页
- 第14页
- 第15页
- 第16页
- 第17页
- 第18页
- 第19页
- 第20页
- 第21页
- 第22页
- 第23页
- 第24页
- 第25页
- 第26页
- 第27页
- 第28页
- 第29页
- 第30页
- 第31页
- 第32页
- 第33页
- 第34页
- 第35页
- 第36页
- 第37页
- 第38页
- 第39页
- 第40页
- 第41页
- 第42页
- 第43页
- 第44页
- 第45页
- 第46页
- 第47页
- 第48页
- 第49页
- 第50页
- 第51页
- 第52页
- 第53页
- 第54页
- 第55页
- 第56页
- 第57页
- 第58页
- 第59页
- 第60页
- 第61页
- 第62页
- 第63页
- 第64页
- 第65页
- 第66页
- 第67页
- 第68页
- 第69页
- 第70页
- 第71页
- 第72页
- 第73页
- 第74页
- 第75页
- 第76页
- 第77页
- 第78页
- 第79页
- 第80页
- 第81页
- 第82页
- 第83页
- 第84页
- 第85页
- 第86页
- 第87页
- 第88页
- 第89页
- 第90页
- 第91页
- 第92页
(C)用动词be的适当形式补全短文
Hello! I 16 ______ Liu Yu. I 17 ______ 13 years old. I 18 ______ from Chengdu, China. My favourite animal 19 ______ the panda. I like hot pot very much. This 20 ______ my new classmate. Her name 21 ______ Sally Wood. She 22 ______ also 13 years old. She 23 ______ from Sydney, Australia. Now she lives in Chengdu with her parents. She likes Chinese food a lot. Her favourite food 24 ______ Mapo tofu. She says she likes China very much. Sally and I 25 ______ good friends now.
Hello! I 16 ______ Liu Yu. I 17 ______ 13 years old. I 18 ______ from Chengdu, China. My favourite animal 19 ______ the panda. I like hot pot very much. This 20 ______ my new classmate. Her name 21 ______ Sally Wood. She 22 ______ also 13 years old. She 23 ______ from Sydney, Australia. Now she lives in Chengdu with her parents. She likes Chinese food a lot. Her favourite food 24 ______ Mapo tofu. She says she likes China very much. Sally and I 25 ______ good friends now.
答案:
16 am 17 am 18 am 19 is 20 is 21 is 22 is 23 is 24 is 25 are
素养:语言能力 话题:劳拉的日常生活 难度:中 建议用时:6分钟
多模态语篇·信件 [2025 宿迁宿城区期中]
Dear Clark,
How are you? 1 ______ Now let me tell you something about my daily life.
From Monday to Friday, my day starts at 6:30 and I do some exercise for thirty minutes. At 7:30, I have some bread and milk for breakfast. 2 ______ My class starts at 8:20 and ends at 5:30. I like having Maths classes. Most students think it's difficult to learn Maths well, but I don't think so. 3 ______ At 5:45, I go back home and then I play tennis with my friends for about one hour. 4 ______ After dinner, I watch some shows on TV.
At the weekend, my life is a little different from that on weekdays. 5 ______ Sometimes I stay at home and clean my room.
I love my life.
Yours,
Laura
根据短文内容,从下面七个选项中选出五个还原到文中
A. I think it's boring.
B. Then I go to bed.
C. It's interesting and easy for me.
D. At 7:00, I have dinner with my parents.
E. Then I take the school bus to go to school.
F. I'm happy to get your e-mail and know your daily life.
G. I can go shopping or go to the park with my friends or my parents.
多模态语篇·信件 [2025 宿迁宿城区期中]
Dear Clark,
How are you? 1 ______ Now let me tell you something about my daily life.
From Monday to Friday, my day starts at 6:30 and I do some exercise for thirty minutes. At 7:30, I have some bread and milk for breakfast. 2 ______ My class starts at 8:20 and ends at 5:30. I like having Maths classes. Most students think it's difficult to learn Maths well, but I don't think so. 3 ______ At 5:45, I go back home and then I play tennis with my friends for about one hour. 4 ______ After dinner, I watch some shows on TV.
At the weekend, my life is a little different from that on weekdays. 5 ______ Sometimes I stay at home and clean my room.
I love my life.
Yours,
Laura
根据短文内容,从下面七个选项中选出五个还原到文中
A. I think it's boring.
B. Then I go to bed.
C. It's interesting and easy for me.
D. At 7:00, I have dinner with my parents.
E. Then I take the school bus to go to school.
F. I'm happy to get your e-mail and know your daily life.
G. I can go shopping or go to the park with my friends or my parents.
答案:
1 F 根据空前的“How are you?”可知,问候后可表达收到对方的电子邮件很高兴,F 项“很高兴收到你的邮件,了解你的日常生活。”符合语境。2 E 根据空后的“My class starts at 8:20 and ends at 5:30”可知,吃过早餐后劳拉去上学了,E 项“然后我坐校车去上学。”符合语境。3 C 根据空前的“I like having Maths classes. Most students think it's difficult to learn Maths well, but I don't think so”可知,空处应是表示劳拉对数学不一样的评价,C 项“这对我来说既有趣又容易。”符合语境。4 D 根据空后的“After dinner, I watch some shows on TV”可知,空处应是讲吃晚饭,D 项“七点,我和我的父母一起吃晚饭。”符合语境。5 G 根据空前的“At the weekend, my life is a little different from that on weekdays”可知,空处应是讲周末做什么,G 项“我可以跟我的朋友或我的父母去购物或去公园。”符合语境。
查看更多完整答案,请扫码查看