第75页
- 第1页
- 第2页
- 第3页
- 第4页
- 第5页
- 第6页
- 第7页
- 第8页
- 第9页
- 第10页
- 第11页
- 第12页
- 第13页
- 第14页
- 第15页
- 第16页
- 第17页
- 第18页
- 第19页
- 第20页
- 第21页
- 第22页
- 第23页
- 第24页
- 第25页
- 第26页
- 第27页
- 第28页
- 第29页
- 第30页
- 第31页
- 第32页
- 第33页
- 第34页
- 第35页
- 第36页
- 第37页
- 第38页
- 第39页
- 第40页
- 第41页
- 第42页
- 第43页
- 第44页
- 第45页
- 第46页
- 第47页
- 第48页
- 第49页
- 第50页
- 第51页
- 第52页
- 第53页
- 第54页
- 第55页
- 第56页
- 第57页
- 第58页
- 第59页
- 第60页
- 第61页
- 第62页
- 第63页
- 第64页
- 第65页
- 第66页
- 第67页
- 第68页
- 第69页
- 第70页
- 第71页
- 第72页
- 第73页
- 第74页
- 第75页
- 第76页
- 第77页
- 第78页
- 第79页
- 第80页
- 第81页
- 第82页
- 第83页
- 第84页
- 第85页
- 第86页
- 第87页
- 第88页
- 第89页
- 第90页
- 第91页
- 第92页
一、选出画线部分读音不同的选项
1 A. player B. say C. take D. chat
2 A. near B. wear C. bear D. chair
3 A. brown B. down C. bowl D. mouth
4 A. light B. bright C. eight D. high
5 A. slow B. know C. now D. coat
6 A. around B. young C. out D. about
7 A. enjoy B. boy C. joy D. away
8 A. by B. biology C. bike D. hi
1 A. player B. say C. take D. chat
2 A. near B. wear C. bear D. chair
3 A. brown B. down C. bowl D. mouth
4 A. light B. bright C. eight D. high
5 A. slow B. know C. now D. coat
6 A. around B. young C. out D. about
7 A. enjoy B. boy C. joy D. away
8 A. by B. biology C. bike D. hi
答案:
1.D 2.A 3.C 4.C 5.C 6.B 7.D 8.B
二、根据句意及首字母提示写出单词
1 —Tell me, Grandma. W______ is your favourite person in the whole wide world?
—That's easy! It's you!
2 [2024 镇江句容市阶段练习] I like to mark(标记) the d______ of my birthday on the new calendar(日历).
3 Diana goes to northwest China to be a volunteer in the p______ schools with her classmates.
4 [2024 南通期末] Mike looks s______ in today's fashion show. His tie really goes well with his suit.
1 —Tell me, Grandma. W______ is your favourite person in the whole wide world?
—That's easy! It's you!
2 [2024 镇江句容市阶段练习] I like to mark(标记) the d______ of my birthday on the new calendar(日历).
3 Diana goes to northwest China to be a volunteer in the p______ schools with her classmates.
4 [2024 南通期末] Mike looks s______ in today's fashion show. His tie really goes well with his suit.
答案:
1 Who 2 date 3 primary 4 smart
三、用适当的特殊疑问词填空
1 —______ do you want for your birthday?
—I want a new computer.
2 —______ poster(海报) is for Kitty?
—The orange one.
3 —______ do you like this film?
—Because it's very interesting and it teaches us a lot.
4 —______ do you usually celebrate the Spring Festival?
—Family members get together and greet each other.
5 —______ is the pumpkin lantern?
—It's on the desk.
1 —______ do you want for your birthday?
—I want a new computer.
2 —______ poster(海报) is for Kitty?
—The orange one.
3 —______ do you like this film?
—Because it's very interesting and it teaches us a lot.
4 —______ do you usually celebrate the Spring Festival?
—Family members get together and greet each other.
5 —______ is the pumpkin lantern?
—It's on the desk.
答案:
1 What 2 Which 3 Why 4 How 5 Where
四、从第Ⅱ栏中选出与第Ⅰ栏相对应的答语
Ⅰ
1 Where is your ruler?
2 When is your birthday?
3 What are they doing?
4 Which one do you like?
5 How do you go to school?
6 Whose books are these?
7 Who is the man over there?
8 Why are you dancing and singing?
Ⅱ
A. It's in my schoolbag.
B. They're watching TV.
C. Because we're happy.
D. It's on 31 October.
E. He's our PE teacher.
F. They are Amy's.
G. The red one.
H. By bus.
1 ______ 2 ______ 3 ______ 4 ______ 5 ______ 6 ______ 7 ______ 8 ______
Ⅰ
1 Where is your ruler?
2 When is your birthday?
3 What are they doing?
4 Which one do you like?
5 How do you go to school?
6 Whose books are these?
7 Who is the man over there?
8 Why are you dancing and singing?
Ⅱ
A. It's in my schoolbag.
B. They're watching TV.
C. Because we're happy.
D. It's on 31 October.
E. He's our PE teacher.
F. They are Amy's.
G. The red one.
H. By bus.
1 ______ 2 ______ 3 ______ 4 ______ 5 ______ 6 ______ 7 ______ 8 ______
答案:
1 A 2 D 3 B 4 G 5 H 6 F 7 E 8 C
五、阅读下面的对话,在横线上填入恰当的疑问词或词组
A: Mum, 1 ______ is Dad now?
B: He is cooking dinner in the kitchen.
A: 2 ______ is Dad's birthday?
B: 3 ______ do you ask that?
A: Because I want to give him a surprise.
B: Oh, that's sweet. His birthday is on 12 June.
A: 4 ______ colour does he like?
B: Blue.
A: I want to buy a blue T-shirt for him.
B: Good idea. 5 ______ is it?
A: About 200 yuan. I will go to the shop on Sunday.
B: OK. I will go with you.
过语篇 阅读能力强化训练 答案 P26
阅读理解
素养:语言能力 话题:造型俱乐部 难度:易 建议用时:5分钟
多模态语篇·广告
Come on! Get in Style!

Do you want to get some styling(款式) tips to look bright and pleasant? Come and join us in the new Styling Club to make yourself different!
What will you learn?
★ basic haircare and skincare tips
★ make-up(化妆) and hair styling skills
★ proper mix-and-match skills
★ dressing tips for special occasions(场合)
Stylist Janice Smith will teach the members the skills above. You will become more confident about your looks. At the same time, you will also have chances to help with the make-up and styling for school activities like fashion shows and New Year's parties.
When and where do we meet?
Our club meets every Tuesday after school, from 3:30 p.m. to 5:30 p.m., at Room TA01 in the Student Activity Centre.
How can you be a member?
Students who want to join the club should visit our website at www.kts.edu.au/stylingclub to sign up(报名参加) before September 15th. There are only 20 places. First come, first served!
How can you get more information?
For further information, you can email Karen Yung(karenyung@kts.edu.au). She will be happy to answer all your questions.
1 Which of the following will the members learn in the club?
A. Dressing properly.
B. Sending emails.
C. Visiting websites.
D. Making dresses.
2 How long can the members in the club meet a week?
A. An hour and a half.
B. Over two hours.
C. Two hours.
D. Nearly three hours.
3 What will Janice Smith do in the club?
A. Teach the members.
B. Organize fashion shows.
C. Help the students join the club.
D. Introduce the club to the students.
4 What should you do if you want to know more about the club?
A. Make a phone call.
B. Send an email.
C. Visit the school website.
D. Have a talk with Janice Smith.
5 What's the text?
A. A report.
B. A notice.
C. An ad.
D. A letter.
A: Mum, 1 ______ is Dad now?
B: He is cooking dinner in the kitchen.
A: 2 ______ is Dad's birthday?
B: 3 ______ do you ask that?
A: Because I want to give him a surprise.
B: Oh, that's sweet. His birthday is on 12 June.
A: 4 ______ colour does he like?
B: Blue.
A: I want to buy a blue T-shirt for him.
B: Good idea. 5 ______ is it?
A: About 200 yuan. I will go to the shop on Sunday.
B: OK. I will go with you.
过语篇 阅读能力强化训练 答案 P26
阅读理解
素养:语言能力 话题:造型俱乐部 难度:易 建议用时:5分钟
多模态语篇·广告
Come on! Get in Style!
Do you want to get some styling(款式) tips to look bright and pleasant? Come and join us in the new Styling Club to make yourself different!
What will you learn?
★ basic haircare and skincare tips
★ make-up(化妆) and hair styling skills
★ proper mix-and-match skills
★ dressing tips for special occasions(场合)
Stylist Janice Smith will teach the members the skills above. You will become more confident about your looks. At the same time, you will also have chances to help with the make-up and styling for school activities like fashion shows and New Year's parties.
When and where do we meet?
Our club meets every Tuesday after school, from 3:30 p.m. to 5:30 p.m., at Room TA01 in the Student Activity Centre.
How can you be a member?
Students who want to join the club should visit our website at www.kts.edu.au/stylingclub to sign up(报名参加) before September 15th. There are only 20 places. First come, first served!
How can you get more information?
For further information, you can email Karen Yung(karenyung@kts.edu.au). She will be happy to answer all your questions.
1 Which of the following will the members learn in the club?
A. Dressing properly.
B. Sending emails.
C. Visiting websites.
D. Making dresses.
2 How long can the members in the club meet a week?
A. An hour and a half.
B. Over two hours.
C. Two hours.
D. Nearly three hours.
3 What will Janice Smith do in the club?
A. Teach the members.
B. Organize fashion shows.
C. Help the students join the club.
D. Introduce the club to the students.
4 What should you do if you want to know more about the club?
A. Make a phone call.
B. Send an email.
C. Visit the school website.
D. Have a talk with Janice Smith.
5 What's the text?
A. A report.
B. A notice.
C. An ad.
D. A letter.
答案:
五、阅读下面的对话,在横线上填入恰当的疑问词或词组 1 where 2 When 3 Why 4 What 5 How much 过语篇 阅读能力强化训练 阅读理解 【解题导语】本文是一则 Styling Club 招收成员的广告。1 A 细节理解题。根据 What will you learn? 部分中的内容可知选 A。2 C 细节理解题。根据 When and where do we meet?部分中的“Our club meets every Tuesday after school, from 3:30 p.m. to 5:30 p.m.”可知,该俱乐部的活动时间是在每周二下午放学后的 3:30 到 5:30,持续 2 个小时。3 A 细节理解题。根据“Stylist Janice Smith will teach the members the skills above”可知,造型师 Janice Smith 将教学员技能,所以她教学员。4 B 细节理解题。根据“For further information, you can email Karen Yung(karenyung@kts.edu.au)”可知,如果你想了解更多信息,可以给 Karen Yung 发邮件。5 C 文章出处题。根据“Do you want to get some styling (款式) tips to look bright and pleasant? Come and join us in the new Styling Club to make yourself different!”可知,本文是一则俱乐部招收成员的广告。故选 C。
查看更多完整答案,请扫码查看