第36页
- 第1页
- 第2页
- 第3页
- 第4页
- 第5页
- 第6页
- 第7页
- 第8页
- 第9页
- 第10页
- 第11页
- 第12页
- 第13页
- 第14页
- 第15页
- 第16页
- 第17页
- 第18页
- 第19页
- 第20页
- 第21页
- 第22页
- 第23页
- 第24页
- 第25页
- 第26页
- 第27页
- 第28页
- 第29页
- 第30页
- 第31页
- 第32页
- 第33页
- 第34页
- 第35页
- 第36页
- 第37页
- 第38页
- 第39页
- 第40页
- 第41页
- 第42页
- 第43页
- 第44页
- 第45页
- 第46页
- 第47页
- 第48页
- 第49页
- 第50页
- 第51页
- 第52页
- 第53页
- 第54页
- 第55页
- 第56页
- 第57页
- 第58页
- 第59页
- 第60页
- 第61页
- 第62页
- 第63页
- 第64页
- 第65页
- 第66页
- 第67页
- 第68页
- 第69页
- 第70页
- 第71页
- 第72页
- 第73页
- 第74页
- 第75页
- 第76页
- 第77页
- 第78页
- 第79页
- 第80页
- 第81页
- 第82页
- 第83页
- 第84页
- 第85页
- 第86页
- 第87页
- 第88页
- 第89页
- 第90页
- 第91页
- 第92页
过语篇 阅读能力强化训练 答案 P13
一、教材整合
根据教材文段,填入适当的内容补全短文
Our school is very large. There are many beautiful buildings in it. Beside the classroom buildings, there is a library with 1 ______. Students can borrow 2 ______ once. In fact, the reading room is not big, but it is 3 ______, because we can even read 4 ______ on the internet there.
There is also a hall at our school. We can have meetings in it and some events 5 ______ there. Different classes and clubs often have exciting activities together in the hall.
And our teachers 6 ______ us very much. We have nice classes, 7 ______ Art classes and Music classes.
At this school, we learn, play, and grow together. It is a wonderful place that we all love.
一、教材整合
根据教材文段,填入适当的内容补全短文
Our school is very large. There are many beautiful buildings in it. Beside the classroom buildings, there is a library with 1 ______. Students can borrow 2 ______ once. In fact, the reading room is not big, but it is 3 ______, because we can even read 4 ______ on the internet there.
There is also a hall at our school. We can have meetings in it and some events 5 ______ there. Different classes and clubs often have exciting activities together in the hall.
And our teachers 6 ______ us very much. We have nice classes, 7 ______ Art classes and Music classes.
At this school, we learn, play, and grow together. It is a wonderful place that we all love.
答案:
1 thousands of books 2 three books 3 special for students 4 newspapers and magazines 5 take place 6 care about 7 such as
二、迁移应用
任务型阅读
素养:思维品质
话题:绿色环保学校
难度:中
建议用时:5 分钟
[2025 宿迁宿豫区期中] Our school is a green school. What makes it green? 1 ______
First, we have a lot of trees. They are in front of and behind every building. Some trees are green only in spring and summer. 2 ______ The trees make our school look like a green park.
And our school is a green one because we "go green". How do we go green? 3 ______ On green days, no teachers go to school by car and most students go to school by bus or by bike. And we have Clean-up Day every month. That day, students go to pick up rubbish. Also, we have Tree-planting Day every spring. We plant young trees on hills. 4 ______ We do many things like watering.
Green is not only a colour. 5 ______ Please go green with us and make the world a more beautiful place.
根据短文内容,从下面七个选项中选择五个还原到文中
A. It is also about life.
B. Let's have a look together.
C. And some are green all year.
D. So we can plant more green trees.
E. We look after those trees well.
F. These trees make our school green.
G. We have two green days every month.
任务型阅读
素养:思维品质
话题:绿色环保学校
难度:中
建议用时:5 分钟
[2025 宿迁宿豫区期中] Our school is a green school. What makes it green? 1 ______
First, we have a lot of trees. They are in front of and behind every building. Some trees are green only in spring and summer. 2 ______ The trees make our school look like a green park.
And our school is a green one because we "go green". How do we go green? 3 ______ On green days, no teachers go to school by car and most students go to school by bus or by bike. And we have Clean-up Day every month. That day, students go to pick up rubbish. Also, we have Tree-planting Day every spring. We plant young trees on hills. 4 ______ We do many things like watering.
Green is not only a colour. 5 ______ Please go green with us and make the world a more beautiful place.
根据短文内容,从下面七个选项中选择五个还原到文中
A. It is also about life.
B. Let's have a look together.
C. And some are green all year.
D. So we can plant more green trees.
E. We look after those trees well.
F. These trees make our school green.
G. We have two green days every month.
答案:
1 B 2 C 3 G 4 E 5 A
查看更多完整答案,请扫码查看