2026年教材完全解读高中英语选择性必修第三册人教版


注:目前有些书本章节名称可能整理的还不是很完善,但都是按照顺序排列的,请同学们按照顺序仔细查找。练习册 2026年教材完全解读高中英语选择性必修第三册人教版 答案主要是用来给同学们做完题方便对答案用的,请勿直接抄袭。



《2026年教材完全解读高中英语选择性必修第三册人教版》

第57页
例 阅读理解(节选)
“We floated the idea to my mum of sharing a house,” says Kathryn Whitehead. Rita cuts in: “We spoke more with Nick because I think it’s a big thing for Nick to live with his mother - in - law.”
And what does Nick think? “From my standpoint, it all seems to work very well. Would I recommend it? Yes, I think I would.” It’s hard to tell exactly how many people agree with him, but research indicates that the numbers have been rising for some time. Official reports suggest that the number of households with three generations living together had risen from 325, 000 in 2002 to 419, 000 in 2013.
What is Nick’s attitude towards sharing the house with his mother - in - law?

A.Positive.
B.Carefree.
C.Tolerant.
D.Unwilling.
答案: 答 A 文章通过 Nick 一家与岳母共同生活的例子来说明英国越来越多的家庭开始选择多代同住的生活方式。本题为观点态度题。本题题干意为: Nick 对与岳母合住这所房子持什么态度? 根据这三段内容可知, Nick 对于与岳母共同生活的态度是积极的。故选 A。
例 1. 判断下列句子中 discipline 的含义
(1) Strict discipline is the new coach’s secret weapon.

(2) Your job will be to choose a discipline, and design an experiment.

(3) Is it right to discipline a child for bad behaviour?
答案:
(1)纪律
(2)学科
(3)惩罚;管教

查看更多完整答案,请扫码查看

关闭