2026年教材完全解读高中英语选择性必修第三册人教版
注:目前有些书本章节名称可能整理的还不是很完善,但都是按照顺序排列的,请同学们按照顺序仔细查找。练习册 2026年教材完全解读高中英语选择性必修第三册人教版 答案主要是用来给同学们做完题方便对答案用的,请勿直接抄袭。
第45页
- 第1页
- 第2页
- 第3页
- 第4页
- 第5页
- 第6页
- 第7页
- 第8页
- 第9页
- 第10页
- 第11页
- 第12页
- 第13页
- 第14页
- 第15页
- 第16页
- 第17页
- 第18页
- 第19页
- 第20页
- 第21页
- 第22页
- 第23页
- 第24页
- 第25页
- 第26页
- 第27页
- 第28页
- 第29页
- 第30页
- 第31页
- 第32页
- 第33页
- 第34页
- 第35页
- 第36页
- 第37页
- 第38页
- 第39页
- 第40页
- 第41页
- 第42页
- 第43页
- 第44页
- 第45页
- 第46页
- 第47页
- 第48页
- 第49页
- 第50页
- 第51页
- 第52页
- 第53页
- 第54页
- 第55页
- 第56页
- 第57页
- 第58页
- 第59页
- 第60页
- 第61页
- 第62页
- 第63页
- 第64页
- 第65页
- 第66页
- 第67页
- 第68页
- 第69页
- 第70页
- 第71页
- 第72页
- 第73页
- 第74页
- 第75页
- 第76页
- 第77页
- 第78页
- 第79页
- 第80页
- 第81页
- 第82页
- 第83页
- 第84页
- 第85页
- 第86页
- 第87页
- 第88页
- 第89页
- 第90页
- 第91页
- 第92页
- 第93页
- 第94页
- 第95页
- 第96页
- 第97页
- 第98页
- 第99页
- 第100页
- 第101页
- 第102页
- 第103页
- 第104页
- 第105页
- 第106页
- 第107页
- 第108页
- 第109页
- 第110页
- 第111页
- 第112页
- 第113页
- 第114页
- 第115页
- 第116页
- 第117页
- 第118页
- 第119页
- 第120页
- 第121页
- 第122页
- 第123页
- 第124页
- 第125页
- 第126页
- 第127页
- 第128页
- 第129页
- 第130页
- 第131页
- 第132页
- 第133页
- 第134页
- 第135页
- 第136页
- 第137页
- 第138页
- 第139页
- 第140页
- 第141页
- 第142页
- 第143页
- 第144页
- 第145页
- 第146页
- 第147页
- 第148页
- 第149页
- 第150页
- 第151页
- 第152页
- 第153页
- 第154页
- 第155页
- 第156页
- 第157页
- 第158页
- 第159页
- 第160页
- 第161页
- 第162页
- 第163页
- 第164页
- 第165页
- 第166页
- 第167页
- 第168页
- 第169页
- 第170页
- 第171页
- 第172页
- 第173页
- 第174页
- 第175页
- 第176页
- 第177页
- 第178页
- 第179页
- 第180页
- 第181页
- 第182页
- 第183页
- 第184页
- 第185页
- 第186页
- 第187页
- 第188页
- 第189页
C
Have you ever considered what it would be like to visit an art show without being able to see it? It may seem strange, but for millions of people who have poor eyesight, this is a reality. Someone might not be able to see the art, but that doesn't mean that they can't appreciate (欣赏) it. A recent video of artist Daniel Arsham showing Dr. Hoby Wedler, an American educator, one of his statues proves this.
Dr. Wedler was born blind, but that does not stop his strong love for the art. In the video, Arsham leads Dr. Wedler toward one of his statues. The artist guides Dr. Wedler up the statue from the base. Known as a tactile (能触知的) tour, this is a common practice in museums and galleries when visitors with poor eyesight wish to enjoy the artwork.
As Arsham begins to explain the statue, Dr. Wedler shows great enthusiasm. He asks what the stones are and then is left to discover the piece by himself. Dr. Wedler correctly recognizes the statue appears to be a human, and then is told that it's a Stormtrooper. They then move on to "view" another part of the show.
The video is not only a wonderful reminder that there is more than one way to enjoy art but an important reminder that anyone with poor eyesight should contact a museum or gallery before visiting to ask about whether they lead tactile tours. More places than you may realize offer this chance, including the Vatican Museums, MoMA, and the British Museum. All it takes is a bit of planning in advance. Some museums even have 3D versions (版本) of their paintings for those with poor eyesight.
8. What does the video show?
A. A good statue is worth appreciating.
B. Art can be reached in a different way.
C. Everyone should have a strong love for art.
D. People with poor eyesight need to be cared more.
9. What does the underlined word "enthusiasm" in Paragraph 3 mean?
A. Talent.
B. Honor.
C. Doubt.
D. Interest.
10. What are people with poor eyesight asked to do to take tactile tours?
A. Learn of 3D technology.
B. Touch statues carefully.
C. Make their plans with museums.
D. Contact museums ahead of time.
11. What do we know about the tactile tour?
A. It is offered in many museums.
B. It can better museums' service.
C. It drives the development of 3D versions of art.
D. It aims to change the way that people enjoy art.
Have you ever considered what it would be like to visit an art show without being able to see it? It may seem strange, but for millions of people who have poor eyesight, this is a reality. Someone might not be able to see the art, but that doesn't mean that they can't appreciate (欣赏) it. A recent video of artist Daniel Arsham showing Dr. Hoby Wedler, an American educator, one of his statues proves this.
Dr. Wedler was born blind, but that does not stop his strong love for the art. In the video, Arsham leads Dr. Wedler toward one of his statues. The artist guides Dr. Wedler up the statue from the base. Known as a tactile (能触知的) tour, this is a common practice in museums and galleries when visitors with poor eyesight wish to enjoy the artwork.
As Arsham begins to explain the statue, Dr. Wedler shows great enthusiasm. He asks what the stones are and then is left to discover the piece by himself. Dr. Wedler correctly recognizes the statue appears to be a human, and then is told that it's a Stormtrooper. They then move on to "view" another part of the show.
The video is not only a wonderful reminder that there is more than one way to enjoy art but an important reminder that anyone with poor eyesight should contact a museum or gallery before visiting to ask about whether they lead tactile tours. More places than you may realize offer this chance, including the Vatican Museums, MoMA, and the British Museum. All it takes is a bit of planning in advance. Some museums even have 3D versions (版本) of their paintings for those with poor eyesight.
8. What does the video show?
A. A good statue is worth appreciating.
B. Art can be reached in a different way.
C. Everyone should have a strong love for art.
D. People with poor eyesight need to be cared more.
9. What does the underlined word "enthusiasm" in Paragraph 3 mean?
A. Talent.
B. Honor.
C. Doubt.
D. Interest.
10. What are people with poor eyesight asked to do to take tactile tours?
A. Learn of 3D technology.
B. Touch statues carefully.
C. Make their plans with museums.
D. Contact museums ahead of time.
11. What do we know about the tactile tour?
A. It is offered in many museums.
B. It can better museums' service.
C. It drives the development of 3D versions of art.
D. It aims to change the way that people enjoy art.
答案:
8.B 【解析】细节理解题。根据第二段中的“The artist guides Dr. Wedler up the statue from the base. Known as a tactile tour, this is a common practice in museums and galleries when visitors with poor eyesight wish to enjoy the artwork.”可知,艺术家引导Wedler从雕像底座开始触摸雕像。当视力不佳的参观者希望欣赏艺术品时,博物馆和美术馆通常会采用这种方式,这种方式被称为“触觉之旅”,由此可知,视频显示,艺术可以通过不同的方式来感受。
9.D 【解析】词义猜测题。根据画线词后的“He asks what the stones are and then is left to discover the piece by himself. Dr. Wedler correctly recognizes the statue appears to be a human, and then is told that it’s a Stormtrooper.”可知,Wedler显示出极大的兴趣。
10.D 【解析】推理判断题。根据最后一段中的“anyone with poor eyesight should contact a museum or gallery before visiting to ask about whether they lead tactile tours”可知,进行触觉之旅前需要先联系博物馆,咨询其是否提供该项服务。
11.A 【解析】推理判断题。根据第二段中的“this is a common practice in museums and galleries when visitors with poor eyesight wish to enjoy the artwork”和最后一段中的“More places than you may realize offer this chance, including the Vatican Museums, MoMA, and the British Museum. All it takes is a bit of planning in advance. Some museums even have 3D versions of their paintings for those with poor eyesight.”可知,很多博物馆都提供触觉之旅服务。
9.D 【解析】词义猜测题。根据画线词后的“He asks what the stones are and then is left to discover the piece by himself. Dr. Wedler correctly recognizes the statue appears to be a human, and then is told that it’s a Stormtrooper.”可知,Wedler显示出极大的兴趣。
10.D 【解析】推理判断题。根据最后一段中的“anyone with poor eyesight should contact a museum or gallery before visiting to ask about whether they lead tactile tours”可知,进行触觉之旅前需要先联系博物馆,咨询其是否提供该项服务。
11.A 【解析】推理判断题。根据第二段中的“this is a common practice in museums and galleries when visitors with poor eyesight wish to enjoy the artwork”和最后一段中的“More places than you may realize offer this chance, including the Vatican Museums, MoMA, and the British Museum. All it takes is a bit of planning in advance. Some museums even have 3D versions of their paintings for those with poor eyesight.”可知,很多博物馆都提供触觉之旅服务。
查看更多完整答案,请扫码查看