2025年同步练习册山东人民出版社高中英语必修第二册外研版


注:目前有些书本章节名称可能整理的还不是很完善,但都是按照顺序排列的,请同学们按照顺序仔细查找。练习册 2025年同步练习册山东人民出版社高中英语必修第二册外研版 答案主要是用来给同学们做完题方便对答案用的,请勿直接抄袭。



《2025年同步练习册山东人民出版社高中英语必修第二册外研版》

B
Turning soil, pulling weeds, and harvesting cabbage sound like tough work for middle and high school kids. And at first it is, says Jaramillo, who with another teacher started Urban Sprouts, a school garden programme at four low-income schools. The programme aims to help students develop science skills, environmental awareness, and healthy lifestyles.
Jaramillo's students live in neighbourhoods where fresh food and green space are not easy to find and fast food restaurants outnumber grocery stores. "The kids literally come to school with bags of snacks and large bottles of soft drinks," she says. "They come to us thinking vegetables are awful, dirt is awful, insects are awful." Though some are initially scared of the insects and turned off by the dirt, most are eager to try something new.
Urban Sprouts' classes, at two middle schools and two high schools, include hands-on experiments such as soil testing, flower-and-seed dissection, tastings of fresh or dried produce, and work in the garden. Several times a year, students cook the vegetables they grow, and they occasionally make salads for their entire schools.
Programme evaluations show that kids eat more vegetables as a result of the classes. "We have students who say they went home and talked to their parents and now they're eating differently," Jaramillo says.
She adds that the programme's benefits go beyond nutrition. Some students get so interested in gardening that they bring home seeds to start their own vegetable gardens. Besides, working in the garden seems to have a calming effect on Jaramillo's special education students, many of whom have emotional control issues. "They get outside," she says, "and they feel successful."
24. What do we know about Jaramillo?
A. She used to be a health worker.
B. She graduated from a low-income school.
C. She is a starter of Urban Sprouts.
D. She is eager to try something new.
25. What was a problem facing Jaramillo at the start of the programme?
A. The kids' parents distrusted her.
B. Students had little time for her classes.
C. Some kids disliked garden work.
D. There was no space for school gardens.
26. Which of the following best describes the impact of the programme?
A. Limited. B. Long-lasting. C. Unexpected. D. Unnoticeable.
27. What can be a suitable title for the text?
A. Rescuing School Gardens
B. Experiencing Country Life
C. Changing Local Landscape
D. Growing Vegetable Lovers
答案: 【语篇解读】本文是一篇记叙文。文章主要讲述了Jaramillo等老师发起的培养学生科学能力、环保意识以及健康生活方式的Urban Sprouts花园项目,让学生种植蔬菜,对学生影响深远。
24.C 细节理解题。根据第一段中的And at first it is,says Jaramillo,who with another teacher started Urban Sprouts,a school garden programme at four low-income schools.可知,Jaramillo是Urban Sprouts的发起者。
25.C 推理判断题。根据第二段中的... she says. ‘They come to us thinking vegetables are awful,dirt is awful,insects are awful.’Though some are initially scared of the insects and turned off by the dirt,most are eager to try something new.可知,项目之初一些学生不喜欢园艺工作。
26.B 推理判断题。根据最后一段的内容可知,这个项目不仅给学生提供了有营养的食物,而且许多学生回家开创了自己的菜园,对有情绪控制问题的学生也起到了镇静作用,从而推知,该项目的影响是深远的。
27.D 标题归纳题。根据第一段中的And at first it is,says Jaramillo,who with another teacher started Urban Sprouts,a school garden programme at four low-income schools. The programme aims to help students develop science skills,environmental awareness,and healthy lifestyles.和最后一段中的Some students get so interested in gardening that they bring home seeds to start their own vegetable gardens.以及全文内容可知,文章主要讲述了Jaramillo等老师在低收入学校发起的培养学生科学能力、环保意识以及健康生活方式的Urban Sprouts花园项目,让学生种植蔬菜,对学生影响深远,因此D项最适合作为本文标题。

查看更多完整答案,请扫码查看

关闭