2025年凤凰新学案高中英语必修第一册译林版


注:目前有些书本章节名称可能整理的还不是很完善,但都是按照顺序排列的,请同学们按照顺序仔细查找。练习册 2025年凤凰新学案高中英语必修第一册译林版 答案主要是用来给同学们做完题方便对答案用的,请勿直接抄袭。



三、完形填空
Christmas 2020 was shaping up to be a heartbreaker for Melanie Lee. A few weeks earlier, her 33-year-old son had lost his battle with a long illness. Then her car stopped working. She had no means of paying for it to be 1 .
“Now I don’t have my baby, and I don’t have 2 . How am I supposed to stay 3 in my grandchildren’s lives?” Lee said. Eliot Middleton, 38, is the owner of a restaurant and former car mechanic (修理工)who, in his free time, repairs and 4 used cars. He’d heard about Lee’s difficulty from her nephew and 5 unannounced (未通知的)at Lee’s home with a(n) 6 : a white car. 7 , she’s able to pick up her granddaughters from school and take them to dance class. “I got my 8 back.”
The 9 for the used-car giveaway came to Middleton a year earlier during a food drive he’d organized. Many of those who lined up for a meal 10 up to four miles to get there 11 they didn’t have cars. “Cars are quite 12 in this part of South Carolina,” Middleton said. There’s no public transportation or taxis. So he posted on Facebook a(n) 13 to trade his restaurant’s foods for broken-down cars. Since then, friends and strangers have 14 more than 100 cars in various states of disrepair. Many sit in Middleton’s yard 15 to be fixed and donated.
“People think highly of Eliot,” Lee said. “And I do too.”
1. A. decorated B. sold C. fixed D. washed
2. A. transportation B. protection C. communication D. limitation
3. A. healthy B. focused C. alone D. active
4. A. brings in B. lives on C. gives away D. figures out
5. A. gathered B. appeared C. returned D. volunteered
6. A. invitation B. award C. plan D. gift
7. A. As usual B. Once again C. After all D. At first
8. A. challenge B. permission C. confidence D. freedom
9. A. need B. discussion C. idea D. opportunity
10. A. flew B. followed C. walked D. climbed
11. A. although B. because C. unless D. if
12. A. important B. different C. cheap D. normal
13. A. excuse B. comment C. reply D. offer
14. A. dropped off B. asked for C. looked for D. paid off
15. A. waiting B. struggling C. pretending D. refusing
答案: 本文是一篇记叙文。文章讲述了艾略特·米德尔顿维修废弃的二手车并将车送给有需要的人的故事。
1.C 根据上文可知,李的车坏了,但是她没钱支付修车费用。
2.A 李的车子坏了,因此没有交通工具。
3.D 由下文可知,李是要接送孙女并送她们上舞蹈课的,没有交通工具,她就不能积极参与孙女们的生活。
4.C 根据上下文可知,艾略特·米德尔顿会赠送二手车。
5.B 根据下文可知,米德尔顿带着车突然出现在李家。
6.D 他带了一辆白色的车作为礼物送给李。
7.B 有了车之后,李可以再次参与孙女们的生活了。
8.D 李有了车这个交通工具,便如同重获自由。
9.C 这里描述的是米德尔顿送车想法的来源。
10.C 因为没有汽车,许多排队领餐的人需要走很远的路。
11.B 解析见上题。
12.A 根据下文可知,汽车在南卡罗来纳州非常重要,因为这里没有公共交通或者出租车。
13.D 根据下文中的trade his restaurant's foods for broken-down cars可知,米德尔顿在Facebook上发布的是一个提议。
14.A 自从发布了提议后,他就收到了朋友和陌生人的捐赠。drop off:睡着,放下,送出;ask for:要求,请求;look for:寻找;pay off:得到回报
15.A 根据上下文可知,Many指的是那些朋友和陌生人捐赠的不同破损程度的车,它们sit in Middleton's yard是等着米德尔顿来修理。

查看更多完整答案,请扫码查看

关闭