2025年凤凰新学案高中英语必修第一册译林版


注:目前有些书本章节名称可能整理的还不是很完善,但都是按照顺序排列的,请同学们按照顺序仔细查找。练习册 2025年凤凰新学案高中英语必修第一册译林版 答案主要是用来给同学们做完题方便对答案用的,请勿直接抄袭。



四、微写作——完成句子
1. 没人确切知道为什么青春期是人类独有的。
No one knows
for sure
why adolescence is
unique to
humans.
2. 这个项目旨在帮助无家可归的人。
This project
is designed to
help homeless people.
3. 每个月的第一个星期六我总是去做志愿者工作。
I always do
voluntary work on
the first Saturday of each month.
4. 据说因粗心驾驶导致的交通事故占交通事故总数的近五分之一。
It is said that traffic accidents_ nearly one fifth of total number of traffic accidents.
5. 你可能忘了,但我昨天的确让你给你的父母打电话的。(用do表示强调)
You may have forgotten it, but I
did tell you to
telephone your parents yesterday.
答案: 1. for sure; unique to 2. is designed to 3. voluntary work on 4. caused by careless driving account for 5. did tell you to
五、阅读理解
A
Activities for families with children
There are plenty of things to do and see around Cusco, Peru that children will enjoy.
Horse riding
Many children will enjoy the opportunity to ride a horse. The Happy Ranch horse farm organizes horse rides through the countryside passing wheat fields and small towns, wooden huts, open air markets and cooking outside over a fire. Price for a horse ride is $12 per person.
Cooking class
If you enjoy local food, taking a cooking class could be fun. Several restaurants offer classes, which start with a visit to a local market to buy fresh ingredients(原料). Wearing a cook’s hat, children can help with washing and cutting. Prices for a 3-hour class start at $13 per person.
Hot air balloon
A hot air balloon ride will give you great views of the city. The balloon goes up about 200 metres if weather conditions are OK, less if conditions are windy. The balloon will stay at that altitude for about 10 minutes. Prices are $20 for an adult, half price for children.
Ceramics(陶器)class
A fun activity for kids is taking a ceramics class at the Fine Arts Centre. With the help of an experienced potter, kids can make their own creation on the potter’s wheel from clay. The basic clay class costs $15 per person and takes 1.5 hours.
1. Which activity takes you to view Cusco’s village life?
A. Horse riding.
B. Cooking class.
C. Hot air balloon.
D. Ceramics class.
2. How much does it take a couple with a kid to ride a hot air balloon?
A. $20.
B. $40.
C. $50.
D. $60.
3. In which section of a magazine may the passage appear?
A. Schooling.
B. Tourism.
C. Science.
D. Health.
答案: A:本文是一篇应用文。文章主要介绍了在秘鲁的库斯科为有孩子的家庭举办的几种活动。
1. A 细节理解题。根据“Horse riding”标题下的说明可知,在该活动中孩子们能看到乡村生活。故选A项。
2. C 简单计算题。根据“Hot air balloon”标题下说明中最后一句可知,一对夫妇带一个孩子的价格:20×2+10=50(美元)。故选C项。
3. B 推理判断题。根据全文对活动的介绍可知,文章可能和旅游有关,故可能出现在杂志的旅游部分。故选B项。

查看更多完整答案,请扫码查看

关闭